Wkeno

Hvordan å bøye eller " kurven " en fotball rundt et objekt

Kurvet en ball tar en hel masse trening for å mestre. Denne artikkelen forklarer hvordan du kurve en fotball.

Trinn

Hvordan å bøye eller " kurven " en fotball rundt et objekt. Plasser ballen på bakken på høyre side av 18-yard linje for rightys og på venstre side for lefties.
Hvordan å bøye eller " kurven " en fotball rundt et objekt. Plasser ballen på bakken på høyre side av 18-yard linje for rightys og på venstre side for lefties.
 1. 1
  Plasser ballen på bakken på høyre side av 18-yard linje for rightys og på venstre side for lefties.
 2. 2
  Ta omtrent to skritt tilbake og to til siden.
 3. 3
  Se på punktet på ballen der du vil treffe ballen. Hvis du vil at den skal svinge til høyre, sparke ball på venstre side-og visa versa for skrensende den til venstre. Det er mye lettere å starte med buede ballen til venstre.
 4. 4
  Ta en løpende start. Sikt på en nederst til høyre panel på ballen. Plasser planting foten (venstre fot hvis du sparker med høyre, og vice versa) i en 45 graders vinkel mot ballen. Ta din fottøy av og se på foten din. Føl innsiden av skyting fots. Føler rett under slutten av stortåen bein. Nå flytter en annen 3/4 til 1 cm mot ankelen din. Det er her du bør ta kontakt med ballen. Når du faktisk sparke, bør din sparker foten pakket rundt til venstre side av kroppen (for høyrehendte).
 5. 5
  Sørg for å svinge hoftene.
 6. 6
  Hold ankelen låst og holde kroppen over ballen.

Tips

 • Øve, øve, øve.
 • Mål å spinne ballen så mye som mulig, ved å dra foten over it-streik motsatt side av ballen til den retningen du vil at den skal reise i.
 • Hvis ballen blir truffet "død" (for eksempel under et frispark) så det kan noen ganger være fordelaktig posisjon ventilen (brukes til å blåse ballen) nøye. Til tross for det er minimal vekt, kan plassere ballen med ventilen på den ene siden av ballen påvirke det er flyturen. Dette er særlig effektivt med de nyere, mer moderne kuler som kommer inn i bildet som er ekstremt lett og tilbøyelige til å bevege seg uventet i luften.
 • Lat som det er et rødt kors pakket rundt ballen og den er vendt mot mål - bakover, venstre og høyre, og på tvers. Kjør mot ballen i en 45 graders vinkel. Spark ballen på det punktet av korset vendt bakover fra målet og få ballen forlater foten når foten er på nippet til korset som peker til høyre (det er på høyre side av ballen). Hvis du er skudd, motsatt for venstre-fotere.

Advarsler

 • Pass på at ballen vil kurven før du slår det eller det vil ende opp et sted uønsket (som går ut).

Ting du trenger

 • Fotball
 • Klossene-(anbefalinger av letteste klossene)
 • Shin Guards
 • Fotball Socks
 • Målet med net / Bakveggen