Wkeno

Hvordan å danne en god vane

Dårlige vaner er enkle å lage, men ekstremt vanskelig å slutte. Gode ​​vaner, på den annen side en tendens til å ta lenger tid på. Heldigvis forskere er enige om at den gjennomsnittlige person trenger minst tre uker for å danne en god vane. For mer spesifikke middel for å gjøre dette, bør denne artikkelen hjelpe.

Trinn

Hvordan å danne en god vane. Lag en liste over fordelene med den nye vanen.
Hvordan å danne en god vane. Lag en liste over fordelene med den nye vanen.
 1. 1
  Vit hva du vil. Hvis du kan perfekt visualisere vane i hodet ditt, vil arbeidet bli enklere.
 2. 2
  Lag en liste over fordelene med den nye vanen. For eksempel, hvis du slutte å røyke, er du sannsynligvis til å bli mer sunn. Lage en egen liste over kostnadene, det vil si, kan folk ikke vise deg som "cool". Prøv å avkrefte kostnadene, dvs. hvis folk virkelig liker deg, vil de finne det som en fordel.
 3. 3
  Forplikte seg til vane. Hvis du ønsker å endre, må du jobbe for det. Ikke slutte hvis du har en fiasko. Og ikke klandre deg selv for feil heller. Det er vanligvis ikke din feil.
 4. 4
  Sett dine egne mål, og belønn deg selv. Skriv målene ned, og legge dem rundt. I kjøkken, soverom, kontor, selv på badet hvis det er nødvendig. Når du har møtt disse målene kan du unne deg en film eller en pizza. Så lenge godbit er ikke noe du prøver å slutte.
 5. 5
  Begynn sakte. Hvis du ønsker å bli sterkere eller raskere, velge korte øvelser i starten. Deretter gjøre dem større, for å tilpasse seg den vanen.
 6. 6
  Gå for konsistens i stedet for ytelse. For eksempel, hvis målet ditt er å gjøre daglige push-ups, er det bedre å begynne med å gjøre en push-up hver dag i en måned enn ved å gjøre 20 push-ups i to dager og deretter gi opp. Etter at du har gjort en pushup konsekvent for en rekke dager, har du dannet en vane. Nå øke antall push-ups gradvis derfra, samtidig strever etter å gjøre noen antall push-ups hver dag.
 7. 7
  Ta kontakt med en venn. Det er det de er der for. Å trøste og hjelpe deg i tider med nød. Be dem om å holde oversikt over dine prestasjoner, eller opptre som en terapeut hvis noe går galt. Det er greit å gjøre dette. De skal være glad for.
 8. 8
  Selv etter dine mål er satt, ikke fortsette å røyke, ta narkotika eller slutte å trene. Du må gjøre dette en levetid ting hvis du er seriøs om det, og du kan ikke stoppe etter bare tre uker.
 9. 9
  Det kan være vanskelig å mønstre opp motivasjonen du trenger for å endre livsstil. Plukke opp en god vane som trener eller slippe en usunn en som å slutte å røyke. Bruke hver mandag til recommit hvis du faller av sporet, på den måten, har du 52 sjanser i året for å bli motivert til å gjøre en endring i livet ditt. Sunn mandag er en non-profit nasjonale folkehelsen kampanje som oppfordrer folk til å bruke mandag som dagen for alle ting friske.

Tips

 • Hvis du prøver å starte en god vane, så har du sannsynligvis hatt en dårlig vane å begynne med. I så fall tømme huset og arbeidsplass av den tingen du prøver å slutte, eller enhver vare som kan gjøre at du ønsker å avslutte vane-making prosessen. Hvis du ønsker å slutte å røyke, bli kvitt sigaretter. Hvis du ønsker å spise sunnere, bli kvitt de fleste usunn mat i deg pantry osv.