Wkeno

Hvordan å hoppe fra tilbake på bena

Selvfølgelig ønsker du å være som alle de fantastiske ninjaer i filmene. Vel, med litt øvelse alt er mulig. Selv tilsynelatende vanskelig, hoppe fra ryggen til en stående posisjon er ganske enkel. Ja, det er litt av praksis, men som kommer med alt. Du lurer sikkert på hvordan dette er oppnådd uten å bruke armene eller bare rulle på bunnen din, men trygg på det er mulig. I denne artikkelen vil du få trinnvise instruksjoner om hvordan å være som Jackie Chan, Chuck Norris, og Steven Seagal... Nei, ikke akkurat, men du vil lære hvordan du får opp awesomely.

Trinn

Hvordan å hoppe fra tilbake på bena. Løft knærne så nær ansiktet ditt som mulig.
Hvordan å hoppe fra tilbake på bena. Løft knærne så nær ansiktet ditt som mulig.
 1. 1
  Få på ryggen. Dette trinnet er tilsynelatende den mest enkle, men du må forsikre at det er ingenting å treffe hodet på. Hjernerystelser er ikke akkurat en morsom ting å ha. Kontroller at du har god plass til å hoppe opp og at det ikke er noen glatte tepper under deg, da de kan føre til en usikker skli og falle.
 2. 2
  Løft knærne så nær ansiktet ditt som mulig. Dette kan virke dum og overflødig, men det vil føre til at tilstrekkelig swing faktor som vil bli senere lært.
 3. 3
  Opp med hendene nær hodet. Gjør dette lett fordi du ikke ønsker å stole på hendene, men på magen og føtter. For personer med svakere mager, kan du bruke hendene for å unngå hodet krasje inn i jorden mens praktisere. Praktisert fagfolk trenger ikke bruke hendene, og kan bare bruke beina, men de fleste lesere er læring og ikke allerede trent.
 4. 4
  Begynn å svinge bena mot gulvet under bunnen din. Her kommer den vanskelige delen. Dette trekket tar mye av praksis for å mestre og kan være ganske vanskelig hvis riktig kraft og hastighet ikke er oppnådd. På dette trinn er det et meget viktig element, fleksibilitet. Langveisfra virker det som om bena og magen gjør alt arbeidet, men det viktigste aspektet er tilbake. Mens i bevegelse svingende bena i gulvet, bør du føler ryggen begynner å bøye seg som om du gjør en skjev i ryggen vanligvis sett i turn. Som sett i denne hyperlink- http://www.vancouveryoga.com/assets/photos/backbend_fiona.jpg
 5. 5
  Dette tilbake bøying er det viktigste aspektet ved dette trekket og kan være ganske vanskelig å få riktig. Du skal føle en jevn wavelike svingen fra bunnen din til halsen. Alt dette bør oppnås mens kroppen er loddrett på bakken med bare føttene berører bakken. Det bør fortsatt være kraft som begynner å svinge overkroppen fremover.
 6. 6
  La kraften til å trekke overkroppen fremover og samtidig opprettholde balanse. Uten saldoen din bunnen vil ende opp slamming på gulvet og blåmerker kan utvikle seg. Når du føler deg balansert, stå opp.
 7. 7
  Du har gjort det!

Tips

 • Være balansert.
 • Øv på et mykt underlag som en seng eller matte.
 • Være fleksibel.

Advarsler

 • Ikke over kaste bena. Det kan være farlig, og du kan ende opp med landing på ryggen, som ikke er veldig behagelig.
 • Ikke over praksis! Mange vil være så hellbent på å mestre det i løpet av kort tid, ender de opp med å trekke en muskel.

Ting du trenger

 • Rikelig plass.
 • En kropp.