Wkeno

Hvordan å kaste en knuckleball

Den knuckleball er en av de vanskeligste, om ikke de vanskeligste, plasser å kaste i baseball. Knuckleballs vil forbløffe hitters, fordi de beveger seg i flere retninger som de nærmer seg plate. En god knuckleball har svært lite spin og er vanskelig å treffe og fange. Dette er vanligvis et trygt banen for å kaste. De fleste knuckleball mugger kan kaste lenger enn andre mugger, fordi det tar mindre energi å kaste en knuckleball. Å lære å begynne å kaste knuckleballs, les videre.

Trinn

Hvordan å kaste en knuckleball. Ta ballen slik at fingrene du sette ned er rett under "hesteskoen" søm på baseball.
Hvordan å kaste en knuckleball. Ta ballen slik at fingrene du sette ned er rett under "hesteskoen" søm på baseball.

Metode en: to slåsshansker

 1. 1
  Ta ballen slik at fingrene du sette ned er rett under "hesteskoen" søm på baseball. Hver baseball har fire separate hestesko, slik at en vil gjøre.
  • Hvorfor grep ballen vakkert bak hesteskoen? Du prøver å redusere mengden av spinn du putter på ballen. Gripe ballen med knokene kan føre ballen til å rotere mer enn nødvendig. Dette er skape mer spinn, mindre bevegelse, og banen vil være lettere å treffe.
 2. 2
  Ta tak i ballen ved å grave din indeksen og midtre negler rett bak hesteskoen søm. Kontroller at begge fingrene er nær hverandre.
 3. 3
  Plasser tommelen over sømmen på venstre side av baseball. Dette er et punkt bare stabilitet.
 4. 4
  Plasser ringfinger av til høyre sømmen på baseball. Dette er også en stabilitet punkt. Pinky finger bør etterfølgende ut til siden, ikke gripende noen del av ballen.
 5. 5
  Gå gjennom windup ditt normalt, tenker "rask ball" til du når ditt utslippspunktet. Dette er viktig. Den knuckleball skal se ut som en rask ball til pitcher avslører ballen rett før løslatelsen. Du ønsker ikke å tipse dine plasser i røren.
  • Ikke endre armen spor eller noe annet. Dette kan redusere sjansen din knuckleball vil knoke. Når dette skjer, er det som kalles en "Gopher Ball", som ikke er bra.
 6. 6
  Hold håndleddet opp når du slipper banen. Dette er viktig for å få minimal mengde av spinn. Kaster en rask ball, du vanligvis beveger håndleddet ned så du slipper ballen, skaper jevn spinn på ballen og får den til å reise rett, mer eller mindre. Kaster en knuckleball, prøver du å gjøre det motsatte, fordi du ikke vil spinn.
  • Utvid fingertuppene ut som du slipper ballen. Dette vil redusere spinn.
  • Prøv å la knokene være det øverste punktet i hånden din når du slipper. Å ha knokene på toppen av hånden din vil sikre at mindre spinn blir opprettet når du slipper ballen.
 7. 7
  La ballen gli gjennom hendene ved å slippe tommelen fra grepet. Følg med og avslutte som om du kaster noen annen banen.

Metode to: tre slåsshansker

 1. 1
  Ta ballen slik at fingrene du sette ned er rett under "hesteskoen" søm på baseball. Hesteskoen søm ser ut som en buet hestesko, som er der den har fått navnet sitt.
 2. 2
  Grave dine tre negler inn i midten av sømmene bak hesteskoen. Bruke pekefinger, langfinger og ringfinger for dette.
 3. 3
  Plasser tommelen over sømmen på venstre side av baseball. Dette er en av dine stabilitet poeng.
 4. 4
  Plasser lillefinger av til høyre side av baseball. Dette er også en stabilitet punkt.
 5. 5
  Gå gjennom windup din, etterligne de naturlige bevegelser av din fastball levering. En god knuckleball leveres bare som en rask ball, med unntak for utgivelsen. Få vant til å gå gjennom de samme begynnelsen bevegelser i begge plasser. På den måten vil en hitter ikke være i stand til å fortelle om han kommer til å se en rask ball eller en knuckleball.
 6. 6
  Hold håndleddet opp når du slipper tommelen fra ballen. La ballen fly ved å slippe tommelen fra venstre søm. Husk å holde håndleddet opp når du slipper. Enhver håndleddet handling når la ballen gå vil føre til at det å spinne, ødelegger din knuckleball.
  • Utvid fingertuppene ut som du slipper ballen. Dette vil redusere spinn.
  • Prøv å la knokene være det øverste punktet i hånden din når du slipper. Å ha knokene på toppen av hånden din vil sikre at mindre spinn blir opprettet når du slipper ballen.
 7. 7
  Følge gjennom med din arm og ben bevegelser som du gjør med andre banen.

Metode tre: fire slåsshansker

 1. 1
  Ta ballen og finn hestesko av sømmen. Ett av ballens fire hestesko vil gjøre.
 2. 2
  Ta tak i ballen ved å grave alle fire negler inn ballen, rett bak sømmen. La dem alle tett sammen og holde seg borte fra sømmen, ikke bruk det som noe å gripe inn.
  • En annen måte å gjøre dette på er å faktisk bruke knokene i stedet for dine negler. Dette er en eldre metode for å kaste denne banen, kanskje det eldre knuckleball spillere pleide å kaste midten av århundret og tidligere.
   • Legg dine tre første knokene (indeks, midtre og ring) inne i hesteskoen og pinky knoke utenfor hestesko.
 3. 3
  Hold tommelen ut til siden av ballen, litt under den.
 4. 4
  Kast denne banen på samme måte som rask ball. De tingene å huske på når du kaster denne tøffe varianten av knuckleball:
  • Hold håndleddet opp og ikke svinge det ned så du slipper ballen.
  • La gå av banen ved å slippe tommelen fra ballen. Minimere friksjon med andre deler av hendene så du slipper for å stoppe eventuelle spinn.
  • Utvid fingertuppene ut som du slipper ballen. Dette vil redusere spinn.
 5. 5
  Følg med på motion din med armen og beinet som du ville gjort på andre plasser.

Øvelser for å forbedre knuckleball

 1. 1
  Kast ta med en knuckleball før du prøver å kaste den ut av metning. Det er vanskeligere å kaste en knuckleball ut av metning enn det er når du spiller fangst. Etter å ha varmet opp, stille opp ca 30 meter unna din kaste partner og praksis mestring grepet og bevegelse før du kombinerer det hele i en tonehøyde.
 2. 2
  Legg deg ned og øve kaste knuckler oppover i stedet for ut. Øv få riktig grep og slipp. Kaster ballen loddrett vil hjelpe muskel minne husk å holde håndleddet opp når du slipper.
 3. 3
  Spille varm potet med knuckleball grep. Prøv null-rotasjon varm potet med noen venner eller lagkamerater. For en ekstra utfordring, kan du prøve å få alle involvert i spillet til å kaste knuckleballs.

Tips

 • Prøv å holde banen lav. Hvis kastet høyt, kan det være lett rammet for en home run.
 • Eksperimentere og be catcher om tilbakemelding. Du vet at du kaster det godt når fangeren er å ha problemer med å fange ballen.
 • Hvalbåter kan være lurt å bruke en større mitt på grunn av bevegelse av knuckleball. De bør også være forberedt på å blokkere plasser i søla.
 • En knuckleball må bli kastet på rundt 60 mph, eller det vil ikke bevege seg så mye som det burde.
 • Det vil kurve som en kurve ball hvis du snapper håndleddet.
 • Objektet er for ballen å ha liten eller ingen sentrifugering eller rotasjon. Det er samspillet mellom luft og baseball sømmer som får den til å bevege seg uberegnelig.
 • Prøve og kaste det når det blåser. Det vil kurven eller falle ned mer enn når det er rolig.
 • Klipp neglene så - når de går ut - til slutt er flat
 • Kaste den lav og vekk hvis du ikke er sikker på om din effektivitet med kunckleball. På den måten, hvis ballen roterer, kan det ikke svinges på.

Advarsler

 • Hvis din skulder begynner å verke du presser ballen, ikke kaste. Ice skulderen din umiddelbart, og ikke strekke den ut. Stretching øker sjansen for alvorlig skade.
 • Du kan få en dårlig blemme på ringfingeren hvis du kaster altfor mange knuckleballs