Wkeno

Hvordan å kaste et kutt fastball

Kuttet rask ball eller kutter, er en variasjon av enten en to-eller fire-søm rask ball. Når kastet som en høyrehendt banen, den beveger seg fra høyre til venstre, nesten som en curveball, men med senere, mindre alvorlige brudd. Mekanikken i banen, men er fortsatt rene rask ball, slik at du slipper å kaste på banen som en curveball. Når kastet riktig, er kutteren en ødeleggende banen, designet for å trekke ut av balanse kontakt.

Trinn

Hvordan å kaste et kutt fastball. Begynn med å ta tak i ballen som du ville brukt en to-søm rask ball.
Hvordan å kaste et kutt fastball. Begynn med å ta tak i ballen som du ville brukt en to-søm rask ball.

To-søm cut fastball grep

 1. 1
  Begynn med å ta tak i ballen som du ville brukt en to-søm rask ball. En to-søm fastball gripes med indeksen og midtre fingrene på de to smale sømmer i baseball.
 2. 2
  I stedet for å forlate fingrene der, flytte to fingre over til høyre. Pass på at fingrene er relativt tett sammen. Fingrene kan enten være plassert slik at den midtre finger strekker seg langs sømmen, eller slik at sømmen går direkte i midten av begge fingre. Eksperimentere med hva som fungerer best for deg.
 3. 3
  Beveg tommelen over slik at det er diametralt motsatt dine topp to fingre. Diametralt motsatte betyr bare at hvis du utvidet begge fingrene i samme retning, vil de til slutt danner en perfekt sirkel.
  • Tenk på ballen som en klokke. Hvis tommelen på en vanlig to-søm grep er på 6:00, tommelen nå bør være på et fire eller fem posisjon.
 4. 4
  Slå på håndleddet litt i retning av tommelen. For høyrehendte mugger, betyr dette å snu håndleddet litt til venstre. For venstrehendte mugger, betyr dette å snu håndleddet litt til høyre.
 5. 5
  Lede med langfingeren. Når kaster en to-søm rask ball, legger ekstra press på langfingeren. Dette vil skape en naturlig spinn på ballen som vil hjelpe det kuttet.

Fire-søm cut fastball grep

 1. 1
  Begynn med å ta tak i ballen som ville en fire-søm rask ball. En fire-søm fastball gripes med indeksen og midtre fingrene går vinkelrett på tvers av U-formede sømmer. To fingre bør berøre sømmene av baseball i fire steder: i bunnen av både fingre og toppen.
 2. 2
  Flytt to fingre sammen og litt til høyre, legger ekstra press på langfingeren. Dette vil bidra til å skape kutt i fastball din, som den siste fingeren som berører ballen vil være langfingeren.
 3. 3
  Hold tommelen i nederste posisjon, eller kanskje opp på innsiden av ballen, forankring. Tommel og dine topp fingrene kan ikke akkurat diametralt motsatte, men de bør være ganske behagelig.

Levere banen

 1. 1
  Skjul kuttet grep i ​​hanskerommet går inn i metning. Du ønsker ikke å telegrafere din tonehøyde til det eksakte øyeblikket du slipper baseball. Tipping treffer utenfor tidlig kunne ødelegge overraskelsen av banen.
 2. 2
  Think "rask ball" hele veien. Kutteren er en rask ball, tross alt. Du vil ha en enkel opp-og-ned-bevegelse med hånden, ikke levere noen spin med håndleddet.
  • Sørg for at arm-hastigheten er lik din fastball arm-hastighet.
  • Forlenge armen fullt ut som du leverer på banen.
 3. 3
  Følg med, og knipse håndleddet ned mens et lett trykk med langfingeren for liten spinn. Dette vil føre til at ballen flytter seg bort fra en høyrehendt røren, og inn på en venstrehendt batter.

Tips

 • Denne banen er best brukt i en righty vs lefty eller lefty vs righty matche opp som det vil sitte på, på hendene og balltre håndtak.
 • Sørg for at du kommer ut så langt du kan med armen din som du kaster. Dette vil gjøre at du får på toppen av ballen, noe som åpner for mer bevegelse.
 • For å legge mye av kuttet til denne banen, bruke mer press med langfingeren.