Wkeno

Hvordan å lage utkast på en sykkel

Drafting er et triks der syklister vil gå i én fil for å blokkere vinden for de andre menneskene bak dem, og bytter på å være den ene foran.

Trinn

Hvordan å lage utkast på en sykkel. Fortell andre mennesker som du mener dere bør lage.
Hvordan å lage utkast på en sykkel. Fortell andre mennesker som du mener dere bør lage.
 1. 1
  Forstå at aerodynamikk er nøkkelen.
 2. 2
  Fortell andre mennesker som du mener dere bør lage. Ordne for hvem som skal gå først, og hvor lenge hver av intervallene vil bli.
 3. 3
  Få inn i posisjoner. Folket etter lederen skal være rett bak ham, og ca 1-2 meter tilbake slik at hvis lederen gjør noen brå svinger eller stopper, vil folk bak ham få tid til å reagere. En annen, mer effektiv stilling (dvs. det maksimerer effekten av utkast), er å oppveie forhjulet fra lederens bakhjulet av noen få inches, men stien innen en fot. For eksempel, hvis det er en motvind, plassere forhjulet, slik at det litt til side av lederens bakhjulet, ikke direkte bak den. Faktisk, kan hjulene og med 'overlappe' ved flere inches (når sett fra siden). Bildet ovenfor viser dette veldig teknikk - den andre personen er mindre enn en fot bak avtrekker, men oppveid av flere inches.
 4. 4
  Bytt. Den avtrekker (dvs. personen foran), vil indikere at han / hun vil falle av, og deretter gi en eller to sterke spark for å tømme pakke (i tilfelle ingen følgere overlapper hans / hennes bakhjulet). Så han / hun vil svinge skarpt til venstre eller høyre, og deretter avta eller kysten til baksiden av tempoet linje. Den nye avtrekker skal deretter fortsette i samme tempo som før, eller plukke den opp litt.

Tips

 • Drafting er dramatisk mindre effektiv når man kjører sakte (f.eks oppoverbakke), og mye mer effektiv reise raskt (f.eks nedoverbakke). Dette er grunnen til at utkast er sjelden brukt i terrengsykling, som man reiser saktere på grunn av terreng og bakker.
 • Hold et øye på bakhjulet til rytteren foran deg, men også ett øye på veien. Et godt sted å lete er omtrent rundt bremseklossen, og dette vil la deg se flere meter fremover, men også se hvis rytteren bruker hans / hennes bremser.
 • Du trenger ikke å lage utkast hvis du har en medvind beveger seg raskere enn deg.
 • Falle av en paceline gjør det svært vanskelig å fange opp. I en konkurransesituasjon, kan det være lurt å lage utkast til så mye som mulig for å bevare din energi.
 • Når en person i gruppen mener de har nok energi, vil de prøve en utbrytergruppe hvor de går foran resten av gruppen. Men i en ikke-konkurrerende paceline, kan dette være irriterende til gruppen.
 • En rytter i midten av en pakke kan bruke opptil 60% mindre energi enn ledelsen rytter.
 • Som du sitte i en pakke eller utkast linje, kan du prøve å ri jevnt - unngå brå endringer i hastighet for å holde linjen sammen og fungerer effektivt.
 • Når du er bak noen, vil det også føles litt varmere.
 • Hvis motvind kommer i en vinkel i stedet for rett på, kan de etterfølgende rytterne danne en Echelon bak avtrekker, hvilke stier i Leeside av vinden. For eksempel, hvis linjen er generelt ridende 12:00, men et hode / sidevind tilnærminger fra 02:00, så Echelon bør vinkles fra avtrekker mot 7:00. Dette beskytter de etterfølgende ryttere fra både vind fra reiser fremover, men også den vinklede motvind.
 • Den andre rytteren i en redaksjonskomité linjen bruker ca 23% mindre energi enn ledelsen rider, den tredje og påfølgende ryttere bruker ca 33% mindre energi enn ledelsen rytter. Disse tallene blir påvirket av hastigheten til linjen, vindretning, og helling.

Advarsler

 • Hvis forhjulet av en rytter (etterfølgende rytter) treffer bakhjulet til en annen, er den avsluttende rytteren mer sannsynlig til å krasje.
 • Iført hjelm er alltid en god idé når du sykler. Drafting er en avansert teknikk, og hvis du er ukomfortabel med ridning tett, vennligst avstå fra å gjøre det før du er komfortabel, uansett hjelm.
 • Ikke utkast på en time trial sykkel med mindre du og laget ditt er veldig dyktige. Time Trial sykler ikke manøvrere godt og du vanligvis ikke har enkel tilgang til din bremser (med mindre du har en nødbrems på aero barer.
 • Siden syklister er alltid tettpakket når du gjør dette, må du være ekstra forsiktig med å krasje. Det er en god idé å fjær front brems til enhver tid, slik at du kan trimme din hastighet som er nødvendig, i stedet for å bremse eller stoppe brått. Du vil finne at utformingen effekten vil tillate deg å cruise på nesten samme hastighet som avtrekker, selv om han / hun er virkelig øve ham / henne selv. En annen måte å trimme hastighet er å svinge kraftig ut av avtrekker hjulet og inn i motvind, vil du slippe flere km / t, men du kan også miste din plass i tempo linje.
 • Være svært kommunikative med hovedfeltet. Rope ned paceline når en hindring nærmer seg og / eller peke på det. Bruk håndsignaler å indikere skarpe svinger eller brå hastighet endringer (spesielt bremse ned). Med rush av vinden i ørene, er det også viktig å gjenta advarsler for andre ryttere lenger ned linjen. For eksempel, i en gruppe av 16 ryttere, kan den bakre halvdel av paceline ikke høre advarsler fra avtrekker. Så kan alle andre rytteren fra avtrekker til den 14. rytteren ønsker å gjenta advarselen slik at andre ned linjen vet hva du kan forvente.