Wkeno

Hvordan å smile for lykke

Smiler (eller hva synes å være smiler) er smittsom. Du kan enkelt skille seg ut fra mengden ved å smile, og på samme tid, forbedre din lykke. Faktisk hjelper smilende føle deg mye bedre følelsesmessig, fordi det frigjør endorfiner, hjernen kjemikalier som lindrer smerte og øke følelsen av tilfredshet. Videre smiler er smittsom, som betyr at du kan øke andres lykke rundt deg bare ved å dele en, om du kjenner personen. Hvis du ønsker en svært enkel og effektiv måte å lette din egen stemning og atmosfære rundt deg, prøv smiler mer, alt på grunn av lykke.

Trinn

Hvordan å smile for lykke. Vurdere nevrovitenskap bak smilet.
Hvordan å smile for lykke. Vurdere nevrovitenskap bak smilet.
 1. 1
  Vurdere nevrovitenskap bak smilet. Folk blir tiltrukket til andre mennesker som smiler. Vi er tvunget til å bruke mer tid rundt noen som smiler og å dele i feel-good kjemikalier sine smil induserer i oss. Mens en rynke vil skyve til side andre, for vi er redd for å fange deres negativitet, som er smittsom også. Og hvor ville du heller fange - blues eller en følelse av salig glede? Latter, en forlengelse av smil, er smittsomt også, og de som elsker tendens til å tiltrekke oss til deres side også. Har du noen gang merke til at i tv-serier, hører du bakgrunn latter i deler av showet som ikke engang det morsomt? Det er fordi produsentene vet at latter er smittsomt, og når publikum hører latter, ting ser ut enn de faktisk er.
 2. 2
  Smile å holde positivt. Smiler øke vår følelse av velvære og følelse av positivitet. En test for å vise deg hvordan smilende holder deg positive er å smile, og deretter prøve å tenke på noe negativt, men fortsette å prøve å smile. Du vil snart se at det er vanskelig, vanligvis for vanskelig å gjøre! Når du smiler, er din kropp og sinn å sende en melding til deg at alt er i orden, og at livet er flott. Smilende kan bidra til å få lindre følelsen ned og deprimert, ja, praktisert regelmessig, det fungerer bedre enn noen form for medisiner for å avlaste deg av stress.
  • Smilende endringer humør. Når du føler deg trist, begynner smilende. Humøret blir forhøyet. Smilende triks kroppen til å endre humøret til det bedre.
 3. 3
  Smile å gjøre deg virke mer vellykket. Folk som smiler vises mer selvsikker, og er mer sannsynlig å bli forfremmet. Dette synes å skje fordi muntre smil vil sette sjefen din inn i en lykkelig humør, og du er mer sannsynlig å bli kontaktet av mange mennesker, gjør du arbeidsplassen sosial sommerfugl, den "gå til" person som holder moralen høy. I tillegg kan smilende rundt sjefen din gjøre ham eller henne føler seg mer veldedig (se nedenfor), noe som gjør ham eller henne mer sannsynlig å se deg som promotion-verdig materiale. Smile under og du vil se at folk vil reagere på deg positivt (selvfølgelig, gjør dette innen konteksten - det er ikke til å være så passende etter en mid-års overskudd tap har nettopp blitt annonsert).
 4. 4
  Smile til. Smilende kan gjøre deg vises mer ungdommelig og kan selv ta år av din virkelige alder. Den brukes til å smile løfte opp ansiktet ditt, som er en måte å gjøre deg vises mye yngre. Videre rett og slett ved å smile du ser mer ungdommelig enn å vedta en tok, ned-faced ser hele tiden. Selvfølgelig, ikke tvinge ting - en unaturlig og dramatisk smil vil føre folk til å bekymre deg for hva du driver med! Bare prøv å smile hele dagen naturlig, tenker på hyggelige ting og sende ut kjærlighet til andre som du smiler. Noen måter å øke kraften i ditt smil (og forhåpentligvis din ungdommelig glimt) inkluderer:
  • Lære å.
  • .
 5. 5
  Smile til å bli mer og mer tolerant av frustrasjon. Det har vist seg at ulykkelige mennesker har en tendens til å være mer antagonistisk enn glade mennesker. For å redusere denne følelsen av indre angst og utover frustrasjon, dekke plager med et smil. Når du er intolerant av frustrasjon, kan det vise seg utad på ansiktet ditt så surt og stive bevegelser. Videre, herjer det kaos med din følelse av ro og etterlater deg i en vemmelig stemning som henger. Selvfølgelig bør smilende din vei gjennom tider med frustrasjon ikke forveksles med andre for å være en pushover eller likegyldig - ta hensyn til hensiktsmessigheten av smilende ved slike anledninger. Og aldri bruke smilende å dekke opp dine indre følelser av ulykkelighet om retningen som samlivsproblemer tar - smiler ikke ta plassen til kommunikasjonen og arbeider ut ting sammen.
 6. 6
  Smile å være mer snill og veldedig til andre. Ved hjelp smiler å åpne deg selv til andre og synes innbydende vil bidra til å øke dine følelser av godhet mot andre. Rettmessige rettferdighet innebærer å være glad når du hjelper andre, slik at du kan tolke smilende som en måte å hjelpe andre fordi det får dem til å smile og føle godt om seg selv også! Gå en ekstra mil, la kassereren å holde endringen, la kvinnen bak du kutter deg i kø, unngå road rage, og gjøre alt du kan for å opptre pent og rettferdige mot andre. Og hele tiden, bare smile.
 7. 7
  Smile rundt din ektefelle. Lykke spiller en sterk rolle i ekteskapet og dets levetid prospekter, som ektefeller er lett påvirket av hverandres stemninger. En økning i en ektefelles positive utsikter kan lett øke de positive følelsene til den andre ektefellen (akkurat som det motsatte kan også søke). Nærheten av ektefeller til hverandre har blitt positivt påvist å påvirke hverandre i stor utstrekning på denne måten. I forekomsten av et fenomen kjent utelukkende som "helse samstemmighet", de helsemessige atferd av partnerne har en tendens til å påvirke hver av partenes gode eller dårlige vaner inkludert. Som sådan, tar sikte på å påvirke hverandre i den mest positive måte som mulig. Som nevnt før skjønt, ikke dekke opp dine følelser av frustrasjon eller ulykkelighet ved å late til å smile bort ting - alltid la dørene kommunikasjonslinjene åpne. Et smil kan lette din vei inn i en vanskelig, men nødvendig samtale...
 8. 8
  Smile til. Smilende kan brukes som en rask lindring av stress og som vanlig reaksjon å avverge stresset langsiktig. Enkelt vises på våre ansikter, stress kan etse seg inn rynke og fine linjer permanent hvis vi ikke finner konstruktive måter rundt det. Smilende bidrar til å hindre deg fra å se utmattet eller overveldet. Når du er stresset, så vel som å finne måter å redusere stressfaktorer, kan du prøve å sette på et smil. Smilende kan ikke løse problemene (du må takle kildene tydelig), men det vil øke din følelse av velvære, og du vil vises lykkelig. Videre signaliserer du til hjernen din at du føler deg bedre enn stress vil at du skal føle. Dette kan raskt redusere dine følelser av stress, og stopper deg fra å overføre stress til andre, som kan ta et mer positivt signal fra deg i stedet. Det er en god sirkel - når andre er glade, vil du bli lykkeligere også, og så videre. Du kan også begynne å le, og deretter andre kanskje også. Mål å snu stress hver gang, og ender i smil og latter i stedet.
 9. 9
  Smile for bedre helse. Det kan føles vanskelig å smile når du føler deg fysisk uvel, men et smil kan øke immunsystem også ved å forbedre din generelle følelse av velvære. Videre har smilende god effekt på blodtrykket, reduserer det betydelig (som også bidrar til å redusere følelser av stress). Når du smiler du blir mer avslappet, og dermed forårsaker en målbar reduksjon i blodtrykket. Og som allerede nevnt, smilende frigjør endorfiner, hjernens naturlige smertestillende midler og serotonin. Når disse to kjemikalier i hjernen arbeider sammen, de øker din toleranse for smerte og bidra til å øke følelsen av velvære. For de som er virkelig i stand til å benytte seg av dette, kan følelsen være bedre enn smertestillende medikamenter! Og hvis dette ikke har vært nok til å overbevise deg om de helsemessige effektene av et godt smil, mener at smilers lever i gjennomsnitt sju år lengre enn ikke-smilers! Så smile hver dag! Selvfølgelig må du trene, spise riktig og leve en sunn livsstil, i tillegg til smilende. Overbevisningen om at du vil leve lenger kan gjøre deg lykkeligere, fordi du tror at du har flere år å være glad og å nyte livet.

Tips

 • Vær opimistic. Optimisme og smilende går hånd i hånd; optimisme øker positiv tenkning, som igjen fører til en økt følelse av lykke.
 • Sidesteg. Folk kan se rett gjennom falske smil som de alltid ser tvang. En ekte smil krever (en Duchenne smil). Les artikkelen for hjelp på hvordan å smile autentisk.
 • også gjør folk lykkeligere når de er trist, fordi det gir folk en følelse av kjærlighet, varme og trygghet. Legg noen klemmer til dine smiler når søker å muntre opp en trist venn eller et familiemedlem.
 • Bruk klær som smil. Legg til din positivt kroppsspråk fargen på lykke:
  • Gul er fargen for pålitelighet. En myk gul er ikke-truende og vennlig. Varme farger fra den gule familien er innbydende.
  • Golds, brunt, gull-appelsiner, er alle pålitelige farger av vennskap. Blues er passive og rolige farger.
  • I det visuelle språket, myke blues projisere en stillhet og ro ro.
  • Unngå røde som kan komme av som aggressiv eller truende.
 • Hvis fast i et pinlig øyeblikk, smile! Det vil vise at du bare kan le av ting av, og at du ikke tar alt på alvor.
 • Ler. Ler er smittsom mye som smilende, så sørg for å legge til latter på dagen. Og dele at latter rundt - som Dr Sophie Scott, fra Institute of Cognitive Neuroscience, UCL, sier, "det er helt sant at" latter og hele verden ler med deg. '"
 • Ha regelmessige dype og meningsfulle samtaler for å bli lykkelig. En studie av en psykolog ved University of Arizona har vist at å bruke mindre tid på å delta i småprat og mer tid på å ha dype, meningsfulle samtaler kan føre til en økt følelse av lykke.
 • En smiler lyser opp rommet som de er i, endrer stemninger av andre til det bedre, og gjør ting glad bare ved å smile, på grunn av det faktum at latter og smiler er smittsom. En smilende person bringer lykke med dem. Smiler mye og du vil trekke folk til deg.

Advarsler

 • Smiler ikke å dra nytte av folk. Hvis du gjør noen gjøre alt du ber bare ved å smile, stopp. Det betyr, og folk vil ta på og vil ikke liker deg så mye.
 • Aldri smiler for å øke toleransen for samlivsproblemer, da dette kan dekke opp de reelle problemene og kan resultere i et ødelagt forhold eller føre til at du depresjon.
 • Smiler hver eneste gang du er frustrert kan gjøre folk tror at du er en push-over. Som nevnt ovenfor, er smiler ikke ment å bli brukt til å innynde deg eller for å skjule de virkelige følelsene langsiktig.
 • Vær oppmerksom på at selv om smilende kan holde deg sunn og bidra til å forebygge sykdom, er forsvarlig legehjelp obligatorisk, samt å ta konstruktive, aktive tilnærminger til å håndtere dine daglige livsproblemer. Smiling gjør ikke ting gå bort, det gjør bare det enklere for deg å forbedre din motstandskraft til å takle og gjøre det som må gjøre.
 • En falsk smil kan gjøre at du ser falsk, nervøs, eller farlig, så ikke bare prøve å sette på et smil uten først å trene eller å sette deg selv i en lykkelig sinnstilstand. Du kan få øye på en falsk smil fra en ekte (eller Duchenne) smil - et falsk smil er en der hjørnene av munnen ikke er skrudd opp, eller munnen er utelukkende smilende, med ingen endring i det hele tatt i øynene. Du vet det når du ser det som du plukker opp de subtile kroppsspråk signaler som forvirrer dere som til The Smiler intensjon, og hvis det er det du gjør det falske smilet, sjekk dine følelser til å vite om du mener smilet.
  • Ifølge en fersk undersøkelse, falsk lykke (og dermed kanskje smiler) kan føre til tristhet og depresjon. Falske smil har vist seg å gjøre humøret negativt og føre til at du utsette og trekke seg fra oppgavene for tiden på hånden. Kvinner er generelt mer påvirket av å sette på en modig ansikt til tross for følelsen forferdelig inne enn menn, som de er "mer følelsesmessig uttrykksfull" på grunn av sosiale normer, og avskjære seg selv fra dette uttaket kan være svært ødeleggende følelsesmessig.