Wkeno

Hvordan å stabilisere blodsukkeret

Blodsukkeret stabilisering er prosessen med å oppdra en blod sukker nivå som er for lavt, og senke et blodsukker som er for høy. Dette skjer vanligvis for de fleste med en rekke biokjemiske kontroller og balanserer som tjener til å holde blodsukkeret i et relativt smalt område, til enhver tid. Men visse metabolske sykdommer som diabetes, føre til at blodsukkeret til å fjerne seg fra denne sunne området uten direkte inngripen.

Trinn

Hvordan å stabilisere blodsukkeret. Diagnostisere lavt blodsukker (hypoglykemi) ved å måle blodsukkeret rett før et måltid når blodsukkeret er på sitt laveste.
Hvordan å stabilisere blodsukkeret. Diagnostisere lavt blodsukker (hypoglykemi) ved å måle blodsukkeret rett før et måltid når blodsukkeret er på sitt laveste.

Behandler lavt blodsukker

 1. 1
  Diagnostisere lavt blodsukker (hypoglykemi) ved å måle blodsukkeret rett før et måltid når blodsukkeret er på sitt laveste. Hypoglykemi er generelt definert som en blodsukkeret som er mindre enn 90 milligram av sukker per desiliter av blodet (mg / dl).
 2. 2
  Spise oftere. Dette tillater blodet sukker mindre tid til å slippe mellom måltidene. Størrelsen på måltidene bør reduseres tilsvarende, slik at det totale kaloriinntaket ikke endres.
 3. 3
  Velg mat som er høy i karbohydrater (stivelse). Karbohydrater er komplekse sukker som øker blodsukkeret når de er brutt ned. En regelmessig inntak av karbohydrater vil bidra til å opprettholde blodsukkeret i løpet av dagen.
 4. 4
  Konsumere noen form for enkle sukker. Mennesker med tendens til hypoglykemi ofte bære godteri eller frukt juice med dem for å heve blodsukkeret raskt.

Ta krisetiltak for lavt blodsukker

 1. 1
  Injisere glukagon. Helsepersonell kan injisere dette hormonet direkte inn i blodet i en nødsituasjon å heve blodsukkeret raskt. Mange diabetikere kan trenes til å injisere glukagon i en nødsituasjon.
 2. 2
  Administrer druesukker intravenøst. Helsepersonell må kanskje øke blodsukkeret umiddelbart når et alvorlig hypoglykemisk pasient opplever et anfall eller er i koma.

Stabilisere høyt blodsukker

 1. 1
  Diagnostisere høyt blodsukker (hyperglykemi) ved å måle blodsukkeret to timer etter et måltid når blodsukkeret er på sitt høyeste. Hyperglykemi er generelt definert som en blodsukkeret som er større enn 180 mg / dl.
 2. 2
  Spis mer fiber. Et kosthold med minst 50 gram fiber kan bidra til å senke blodsukkernivået. Frukt og grønnsaker er høy i kosttilskudd fiber.
 3. 3
  Kutt ned på sukker inntaket. En reduksjon i kosten sukker har en direkte effekt på blodsukkeret. En lege kan anbefale at en alvorlig hyperglycemic pasient eliminere sukker fra kostholdet sitt.
 4. 4
  Redusere porsjonsstørrelser, spesielt karbohydrater. Mindre måltider kan også bidra til å holde blodsukkeret i sjakk.
 5. 5
  Utøve. Langvarig aktiviteter, som sykling eller løping, effektivt kan senke blodsukkeret som sukker er fortært for drivstoff.

Lavere høyt blodsukker i en nødssituasjon

 1. 1
  Avstå fra aerob trening hvis blodsukkeret er over 240 mg / dl og urinen også inneholder ketoner. Denne kombinasjonen av forholdene kan føre til at ketonnivå i blodet til å stige til farlige nivåer under trening.
 2. 2
  Injisere insulin. Diabetikere med alvorlig hyperglykemi kan trenge en injeksjon av insulin for raskt å senke blodsukkeret i en nødsituasjon.