Wkeno

Hvordan å være en paintball snikskytter

Dette er fremgangsmåten i sniping noen med en paintball pistol uten at de vet hvor du er.

Trinn

Hvordan å være en paintball snikskytter. Finn ut om å være en snikskytter er enda verdt å spille.
Hvordan å være en paintball snikskytter. Finn ut om å være en snikskytter er enda verdt å spille.
 1. 1
  Finn ut om å være en snikskytter er enda verdt å spille. Å være en snikskytter er mest for folk som er redd for å være i handling (eller folk som har tålmodighet og dyktighet å gjøre det effektivt i store kamper, i små spill snikskyttere er ikke effektive). De fleste normale mennesker er ikke snikskyttere, og de bare spille paintball normalt. Men hvis du ønsker å bli en ekte paintball snikskytter så er du på rett sted. Faktiske snikskyttere kan ta dager å flytte inn i sine mål, og finne den perfekte stillingen. I en 10 minutters paintball spill, er dette ikke kommer til å være praktisk. I stedet vurdere bare spille som en skarpskytter, og tar langskudd, men som samtidig er i frontlinjen. Men i større scenario spill, kan spille som en snikskytter være en vital rolle, og vise seg å være en veldig morsom opplevelse.
 2. 2
  Ta på deg.
 3. 3
  Ta av fat ermet (det skal allerede være på).
 4. 4
  Laste / sette maling baller i markørens hopper.
 5. 5
  Skru dine co2 eller nitrogen tank i markørens asa, eller på din fjernkontroll linje.
 6. 6
  Ikke ta av sikkerheten til den er klar til å skyte.
 7. 7
  Se etter et sted å sitte og vente. Når du flytter, holde profilen din så lavt til som mulig, ved å dra markøren mot deg slik at tønna peker bort fra deg, og resten av pistolen er gjemt ved siden av magen. Hold hodet opp for å se etter mål, og ta steget på en langsom tråkkfrekvens.
 8. 8
  Ved valg av et område, velger du først et område som kommer til å bringe målene mot deg. Jo mindre bevegelse og arbeidet du har å gjøre, jo bedre du er. Steder som krysser eller parallell godt reiste baner, åpne jorder, og landsbyer eller bunkere kommer til å være den beste sjansen du har til å få inn et mål. Husk også at i motsetning til en ekte rifle, er serien kommer til å være begrenset til en svært kort avstand, på maksimalt 60 meter. Også prøve å finne steder som er høyt oppe. Å ha høye bakken er alltid en god taktikk.
 9. 9
  Deretter velger et område der disposisjonen ikke vises mot en tregrensa, skyline, eller noen annen type horisonten. Menneskelige figurer naturlig trekke øynene mot deg. Velg områder der det er mangel på lys som kommer inn, som for eksempel busker, rygger, eller områder hvor det er mange falne blader eller trær. Velg ditt kamuflasje i henhold til området, og sesongen også. Fastsettelse vil redusere din silhuett.
 10. 10
  Når du finner din gjemmested, sørg for at du ikke allerede har blitt oppdaget og er på vei for et bakholdsangrep. Ta deg tid til å sette deg opp og få skjegg. I lengre scenario paintball spill, du kunne vente fra en time til en halv time. Avhengig av type spill, kan paintball sniping ikke være praktisk på grunn av tidspress.
 11. 11
  Lå på ditt gjemmested og omfang ut folk med dine briller. Se etter markører for å bedømme avstand, og basere dine skudd. Husk igjen, at en paintball er ikke som en ekte kule, og har en svært kort rekkevidde. Denne serien er også sterkt berørt av vinden, og hvis du bruker Co2, hvor kald eller varm CO2 er. Igjen, tidspress kommer inn for å spille her. Hvis du er i en kort kamp, ​​så dette kan ikke være praktisk.
 12. 12
  Hvis et mål ikke vises for omtrent 25% av spilletid, så din beste alternativet er å flytte fra din posisjon til en ny plassering. 25% arbeider en generell regel, fordi i korte kamper (5-15 minutter) sniping ikke kommer til å være praktisk, så flytter hvert par minutter ville være normal allikevel. I lengre scenario spill, hvis fienden ikke har avansert til stillingen du arbeider på, er sjansen de vil ikke gå gjennom den posisjonen i det hele tatt. Husk å flytte!
 13. 13
  Hvis du finner en person, sikte med pistol på ham, men ikke skyt før du er klar til å skyte. Ikke skyt med mindre du er i området eller målet ditt ser deg og skyter først. Fordi hvis lakken baller ikke gjør det til målet, som vil gi bort din posisjon, og at personen kan komme unna eller komme etter deg.
 14. 14
  Når du er i skytebane sikte på personen din. For å gjøre dette, kjør ditt syn eller omfang enn målet, og forsøke å sentrere severdighetene over målet kropp, da dette er den største massen og mest lett å treffe. Hvis du tror du har et godt skudd og en god siktlinje, legger hånden på markørkallet trigger / spaken og klem det å fyre av en paintball.
 15. 15
  Hvis din første bommer og personen ikke vet hvor du er, venter på en sjanse. For å sikte igjen, se til hvor ballen gikk. Hvis det buet venstre eller høyre, er det mulig du hadde enten en topp i vindstyrke eller Co2 hastighet. I dette tilfellet må du justere for vinden, og ta et nytt bilde.
 16. 16
  Hvis din første bommer og personen vet hvor du følger med en salve av skudd, og bevege seg bort fra målet om mulig.

Tips

 • Det vil hjelpe å tenke på "paintball sniping" som mer av et bakholdsangrep.
 • Også sørge for at markøren er intakt og riktig satt opp.
 • Aldri bo på ett sted etter avfyring.
 • Sørg for å flytte raskt, men rolig når vi leter etter et gjemmested.
 • Pass også på å sikte nøye først før skyting noen i stedet for bare å hente opp våpenet og skyte vilt.
 • Hvis du er seriøs om sniping, deretter investere i et Co2 Expansion Chamber eller en Nitrogen System. Regelmessige Co2 vil ha pigger i hastighet, noe som gjør bildene dine mye mindre pålitelig. En CO2 Expansion Chamber vil tillate for gassen til å utvide, før han ble sparket.
 • Vær sikker på at omfanget blir jevnlig observert i.
 • Investere i en rød-Dot Scope, eller investere i et ACOG-sikte vil gi deg en fordel, som de er mye lettere å se gjennom briller, så harde severdigheter. De også gi deg mer av en generell område som til hvor paintball kommer til å treffe.
 • Løpslengde vil spille en faktor, som 14-tommers eller større fat har vist seg å ha lengre avstand i skyting. Men utover 18 inches, har det vært noen tvil om tønnene er effektive.
 • Sørg for å bruke vernebriller når sniping.

Advarsler

 • Holde hånden bort på slutten av paintball pistolens fat ved fotografering.
 • Ikke la barn under 12 år leke med markør (pistol).
 • Slipp aldri sikkerheten før du er klar til å skyte.
 • Avhengig av feltet, ikke fyre for nær målet. I stedet hyle ut "Surrender or Die", eller hva feltet kan be deg om å gjøre. Skyting for nær, kan forårsake fysisk skade.

Ting du trenger

 • Goggles
 • Paintball pistol
 • Maling baller
 • Lufttrykk tank
 • En Hopper (Storage for Paint baller)