Wkeno

Hvordan å score et mål i fotball

Scoret et mål i fotball kan være enkelt hvis du vet hva du må gjøre. Hovedmålet er å få åpne nær målet, på keeper svake side, skyte og satte ballen i nettet!

Trinn

Hvordan å score et mål i fotball. Vet hvor ballen er på banen.
Hvordan å score et mål i fotball. Vet hvor ballen er på banen.
 1. 1
  Vet hvor ballen er på banen. Du bør ha en svak side (mindre forsvarere) posisjon på målet som ballen er brakt ned av den straffbare handlingen. Fordi ballen reiser svært raskt når sparket godt, må du holde et tett øye på den.
 2. 2
  Kjør opp til ballen. Hvis det ikke er noen forsvarere i nærheten, kan du velge å "fange" den. Dette betyr stoppe ballen med kroppen din og holder den foran deg, og det er en effektiv måte å få tak i ballen.
 3. 3
  Dribble (med føttene, siden dette er fotball) til en relativt åpen stilling nær målet. Prøv å få på motsatt side av keeper. Hvis han er rett foran deg, pass til noen åpen på motsatt side.
 4. 4
  Trekk beinet tilbake og mål for mål, og deretter skyte med all din makt, men holde seg nøyaktig. Du bør gjøre dette med innsiden av foten din, fordi det skaper et bedre skudd / pass. Når du er lengre fra målet, bør du sparke ballen med lissene av klamp din, som gir mer kraft. Aldri sparke med tærne. Selv sparker med tærne gir deg mer kraft, minsker nøyaktigheten av en ton. Det er vanligvis viktig å få en god, rask kick off, siden de defensive spillerne kommer til å følge deg mot mål, og keeper vil bli ledet mot deg eller gjør seg klar for deg.
 5. 5
  Sparke ballen i mål. Hvis du kan bruke en lav, rask spark til side av målet, vil keeper har en hard tid å blokkere eller fange ballen. Høye eller treg spark vanligvis resultere i keeper fanger ballen og kaster den ut til sitt team.
 6. 6
  Husk, er gjenstand for offensive fotball spiller for laget å score, ikke den enkelte. (Det er ikke jeg i team!) Hvis det er en annen spiller med en bedre sjanse mulighet, Pass en fotball!
 7. 7
  Pass på å øve mål skudd mot forsvarere under ditt lag praksis. Å gjøre et mål til forsvarere er helt annerledes enn å skyte et skudd med ingen mellom deg og målet.
 8. 8
  Hold vettet om deg. Dette betyr at ingen kvelning eller nøling. Hvis du savner, savner deg, men hvis ballen fortsatt er i spill, ikke slipp tilbake til det andre laget får kontroll over det.
 9. 9
  Ta det sjansene du kan, spesielt når en lagkamerat krysser ballen til deg.

Alternative metoder å score

 1. 1
  Det finnes alternativer måter å score. En måte ville være ved skjev på den ene side og skyting til motsatt side. For eksempel, hvis du er tydelig på mål, prøve lener mot venstre side av kroppen. Dette gir keeperen inntrykk av at du fotograferer eller flytte til venstre. Så, på et øyeblikk, sikte og skyte til høyre side av målet. Pass på at du er i riktig vinkel som gir deg rikelig med synet av målet. Det er vanskeligere å score fra trange vinkler.
 2. 2
  En annen måte er å chippe ballen over keeper. For å gjøre dette, må keeperen være minst to meter utenfor mållinjen. For det første, lene deg tilbake kroppen din. Deretter skyter ballen i en jabbing bevegelse. Dette skaper bakoverspinn på ballen og lar ballen til å lande i nettet.
 3. 3
  Neste opp ville være å trampe føttene raskt foran keeper når du har besittelse av ballen. Ved å gjøre dette, vil du noen ganger utløse keeper i å gjøre det første trekket og forvirrende ham. Etter det, bare satse på mål.

Tips

 • På fotball praksis være sikker på å øve bevegelser og triks. Du kan falske forsvarere ute med trekk som "stepover" eller "saks". Ved å gjøre et trekk, kan du lure en forsvarer til å tro at du kommer en vei, men egentlig går den andre. Hvis du gjør nok beveger seg på nok forsvarere i et spill, snart vil det være bare deg og keeper slik at du vil ha en mye bedre sjanse for å få mål.
 • Sørg for å sikte på mål, holde ballen så langt vekk fra keeper som mulig. Ofte betyr dette kommer til et hjørne, ikke midt prøve curling den inn i hjørnet.
 • Når begynner, er det greit å tappe ballen i mål med siden av foten din. Som du blir bedre, selv om du ønsker å prøve og bruke blonder av skoen for mer makt og kontroll.

Advarsler

 • Det er en regel kalt offsides regelen. Den fastslår at lagkameraten ikke kan overføres til deg med mindre det er minst to medlemmer av motstanderlaget (en er vanligvis keeper) mellom deg og målet.
 • Prøve å score flere mål enn motstanderen!
 • Sørg for å ha nok plass og ikke å sparke noen hvis de er i veien.

Ting du trenger

 • Shin pads og fotball støvler
 • Et mål og en fotball
 • Rask tankegang og føtter
 • En fotballbane