Wkeno

Hvordan begynne mixed martial arts

Mixed Martial Arts (MMA) er en full kontakt kamp sport, også kjent som bur slåss eller ultimate fighting. Hovedtrekkene i MMA er sin spennende kombinasjon av slående og grappling teknikker fra stående eller sittende eller bakken posisjoner, slik at en rekke sports personer med bekjempelse trening for å konkurrere.

Mens den rene fysiske og potensial for å bli skadet involvert i MMA treningsøktene er ikke til alles smak, gjort det bra de kan være en utmerket trening, mye moro, og hvis du er virkelig god, kan det også være en karriere. Hvis du er interessert og ivrig på å gi det et forsøk, i det minste vil du finne ut om det er for ikke, og på det meste, er det sannsynlig at du vil nyte opplevelsen.

Trinn

Hvordan begynne mixed martial arts. Tenk på hva du ønsker fra å bli involvert i MMA.
Hvordan begynne mixed martial arts. Tenk på hva du ønsker fra å bli involvert i MMA.
 1. 1
  Tenk på hva du ønsker fra å bli involvert i MMA. Ønsker du å slåss i et bur eller ring? Ønsker du å få en god treningsøkt og lære grunnleggende slåss ferdigheter? Ønsker du å hovedsakelig tømmerklo, eller gå full kontakt? Selv om du kan alltid ombestemme deg senere, er det viktig å tenke på din endelige målet før du virkelig komme inn treningen din, da dette vil lede dine valg og dine egne grenser. Viktigere, hva er din nåværende martial arts bakgrunn? Noen av de følgende kampsport bakgrunn danner et flott utgangspunkt for å bli involvert i MMA:
  • Karate, muay thai,, fange bryting, amatør bryting, og brasiliansk jiu-jitsu.
  • Og vanlige teknikker eller flytter som er nyttige for MMA inkluderer: boksing, kickboksing, kneeing, stansing, dokkefysikken, fotarbeid, clinching, takedowns, kast, slående,, underkastelse holder, osv. Du kjenner kanskje noen av disse allerede, eller du kan ha til være forberedt på å lære et mye bredere spekter av kampsport teknikker hvis du er ganske ny på noen kampsport.
 2. 2
  Snakk med folk du kjenner som trener i MMA. Du kan være veldig overrasket over å finne ut hvor mange mennesker rundt toget i en eller annen form for MMA. Disse menneskene kan være veldig gode kilder til informasjon om ulike skoler og deres treningsmetoder. Noen skoler er svært alvorlige, til opplæring folk slåss på amatør eller proff nivå, mens andre skoler er mer avslappet. Spør dem hvorfor de foretrekker en tilnærming over en annen, for å hjelpe deg gjøre opp din egen mening om hva du foretrekker.
 3. 3
  Besøke noen skoler eller klasser. Mest anerkjente skoler vil la deg sitte og se en klasse. Følg nøye med på undervisningsmetoder, samt samspillet mellom jagerfly. Hvis du liker det du ser, spør klassen instruktøren om du kan komme tilbake for en prøvetime, vanligvis gratis eller veldig billig. Det er viktig for instruktøren å vurdere dine evner og til å plassere deg i en passende nybegynner strøm når den først starter, så har du mye å lære.
  • Finn en skole som du liker, med folk du liker. Du kommer til å få svært nær og bytte en masse svette. Ikke vær redd for å gå et annet sted hvis du ikke er fornøyd.
  • Finn ut om hva du skal gjøre i klasser. Dette er veldig viktig! Det er en sjanse for at du får vondt, selv i løpet av første klasse. Er du forberedt mentalt og økonomisk for dette? Vær sikker på at du er, og husk at andre mennesker i tillegg til deg selv kan bli påvirket hvis du er skadet. Spør alt du kan om klassene og hvilke måter at skolen prøver hardt for å sikre at nybegynnere kan lære uten skader osv.
 4. 4
  Få utstyret sammen. Du må vurdere både klær og verneutstyr.
  • I form av grunnleggende kroppen klær, menn har en tendens til å bruke shorts og t-skjorte, mens kvinner bærer sports BH og shorts.
  • I form av verneutstyr, er det viktig for menn å bære lyske beskyttere, og for alle jagerfly å bære en. Det er veldig viktig å passe skikkelig munnstykket, så hvis du ikke er sikker på hvordan, spør noen til å hjelpe deg.
 5. 5
  Delta på første klasse. Du vil sannsynligvis være litt, og du vil sannsynligvis bli skutt opp for å bevise deg selv, men det er ingen grunn til å føle på denne måten! Ikke vær nervøs for hvor dårlig du vil se, alle var en nybegynner en gang. Prøver å passe inn, og bare ta i opplevelsen.
  • Slapp helt av. Den største feilen at nye folk pleier å gjøre er at de ikke vet hvordan de skal slappe av. Tror ikke at du kommer til å være stor den første dagen, eller at du må sende noen til å vise at du tilhører. Når du "går for hardt", er alt du skal gjøre slite seg ut, og sannsynligvis få deg selv eller noen andre vondt.
 6. 6
  Fokuser på å puste riktig. Med mindre du har kjempet, sparred i kampsport eller eske før denne opplevelsen, er du sannsynligvis ikke klar for å vite hvordan det føles å ha noen eller sparke deg. Du er sikkert ikke klar til å ha noen legge sin kropp på brystet, tar pusten fra deg. Nøkkelen er å opprettholde lange, stødige åndedrag. Mange glemmer å puste, frata seg av oksygenet sin kropp og må jobbe. Finn deg en god instruktør som vil ta deg gjennom den puste krav og snakke om reaksjoner og forventninger før du faktisk utsettes for dem. Spørsmål instruktører som ikke gjør dette for nybegynnere.
 7. 7
  Lytt til alt, spesielt de små detaljene. Flertallet av hva du vil lære er basert på teknikken. Hvis du ikke lærer god teknikk fra starten av, vil du alltid ha problemer med slåss ferdigheter. Læring MMA betyr ofte å gjere små justeringer til hva du gjør og allerede kjenner fra dine andre kampopplevelse, men være åpen for disse endringene fordi i MMA, de gjør hele forskjellen i verden. Altfor mange tror at de ikke trenger å ta hensyn til de små detaljene. Etter en stund, disse menneskene blir frustrert, og noen ganger har en tendens til å slutte fordi ingenting de gjør fungerer.
  • Lær MMA lingo. Det vil være mange nye ord og setninger for deg å forstå i utgangspunktet. Det er en god idé å låne bøker på MMA, eller å gjøre noen online lesing, slik at du er klar over hva alle ordene betyr, og om eventuelle spesielle forkortelser, utropstegn, og kampen diskusjon.
 8. 8
  Til slutt, men viktigst, lære når det er hensiktsmessig å tappe. "Tap" er MMA snakke for "å slutte eller gi opp". Og som elev, kjenne dine grenser er et tegn på styrke og kløkt, ikke et tegn på svakhet. Presser deg selv for langt, for utover din kompetanse-base vil få deg vondt og kan sette deg av å fortsette med MMA. Når noe gjør vondt, eller føler du deg selv i ferd med å bli såret, trykk! Du er ikke enn alle andre. Mange MMA teknikker bare ta en svært liten bit av bevegelse til å gå fra vondt til alvorlig personskade. Det vil alltid være noen der, kanskje mye større eller mye mindre enn deg, som kan skade deg. Svelge din, og husk at du er i siste instans der for å lære. Med tiden vil din styrke, dyktighet og MMA dyktighet vokse betraktelig, inntil da, holde selvoppholdelsesdrift fremst i trening tankene.

Tips

 • Se så mange kamper som mulig, men aldri tro at du kan lære sporten bare ved å se det på TV. Du kan få en god ide om hvordan ting fungerer, men opplæring og praksis er det eneste som vil få deg en fighter. Likeledes er denne artikkelen bare inspirerende, du vil bare vite om MMA er riktig for deg, og hvordan det føles etter å komme ut der og prøve det.
 • Alltid husk: Ta vare på deg selv, og de som du trener med. Hvis du er skadet, dine partnere lider, akkurat som du vil lide når de er skadet. Det er ikke moro å møte opp til en tom klasse fordi alle er hjemme vondt.

Advarsler

 • Dette er en meget raskt voksende sport, og virksomheten slutten har vokst like raskt. Det er mange skoler som har blitt åpnet for å kapitalisere på sportens popularitet. Og som et resultat, varierer vidt kvalitet. Sjekk instruktørens legitimasjon, og spør rundt. Du er nødt til å betale for treningen din, og at pengene skal gå til noen som fortjener det. Tross alt, er din sikkerhet i sine hender.
 • Du vil bli skadet på noen punkt. Kanskje kutt og blåmerker, en svart øye, og kanskje mye verre. Vær forberedt, og alltid beskytte deg selv.
 • Ikke signere en kontrakt i det hele tatt. Skoler som tilbyr kontrakter ikke har en tro på at det de lærer og hvordan de lærer det vil beholde studenter. Noen skoler vil fortelle deg, vel, tilbyr vi en kontrakt fordi vi ikke vil at du skal bli forbitret og avslutte impulsivt. Faktum er, ikke alle er egnet for denne type aktivitet og de som sluttet er nok rett å gjøre det. Og de kan alltid komme tilbake hvis de ønsker. Kontrakter er om skolen gjør en bukk, med ingen fordel for studenten.

Ting du trenger

 • Beskyttende cup
 • Munnstykke
 • MMA trening hansker (ikke bag hansker)
 • Boksehansker
 • Shin pads, Muay Thai style
 • Hodeplagg
 • Passende klær