Wkeno

Hvordan bygge en tømmerflåte

Hvis du ønsker å oppfylle at Huckleberry Finn fantasy eventyr camping på en tømmerflåte, her er en god måte å bygge en

Trinn

Hvordan bygge en tømmerflåte. For det første, samle 4-10 logger en lå forsiktig inn i grunt vann nær kysten som er dyp nok for loggene for å flyte.
Hvordan bygge en tømmerflåte. For det første, samle 4-10 logger en lå forsiktig inn i grunt vann nær kysten som er dyp nok for loggene for å flyte.
 1. 1
  For det første, samle 4-10 logger en lå forsiktig inn i grunt vann nær kysten som er dyp nok for loggene for å flyte. Velg like store stokker fordi de passer bedre (vær forsiktig så du ikke å legge stokkene til et grov sjø fordi de kan flyte bort!).
 2. 2
  Deretter samle seks til stolper som er lengre enn loggene. I den ene enden av bunched opp loggene, sette en stang under loggene kryss med en matchende stang ovenfor. Gjenta prosessen med de resterende polene, space dem til motsatt ende av raft.Gently sikre at det ikke er noen store mellomrom mellom stokkene, eller du kan miste verdifulle eiendeler til sjøs.
 3. 3
  Nå, binde endene av stengene sammen i hver ende for å spenne fast stokkene tett. Skanne øya for sterke vinranker og tau som planter som kan gi deg sterke fester.
 4. 4
  Deretter skanne området. Planker, drivved og treet bark kan legges på de beste sidene av korset polene for å skape en forhøyet plattform. Bark fungerer godt og flyter lett, men dele drivved med den glatte, runde siden opp ser mer naturlig videre, varer det lenger i tøffe værforhold.
 5. 5
  Endelig du er ferdig. I tillegg til denne designen, kan du legge et seil hvis du finner noen vasket opp strie eller gamle skipet seiler. Etter skanning posisjonen din, kan du også finne en stor palme blad som kan fungere like bra.

Tips

 • Styring polene er praktisk å ha om bord.
 • Du kan montere en mast og bruke en presenning for et seil, men du får ikke mye kontroll. Bruk padleårer for ror.
 • Flåten vil trolig være veldig tung, så du bør bygge den på tømmerstokker horisontale med stranden slik at du enkelt kan rulle det ut til havet.
 • Hvis loggene er ujevn, må du kanskje finne en måte å kile de mindre diameter seg fra bunnen, slik at de ikke flyter ut i endene.
 • For en anstendig seil, prøv lerret eller nylon og husk å sy kantene for å hindre slitasje. Bruk en "lateen" (i stedet for en "firkantet" eller "katt") riggen (som en Sunfish seilbåt), som gjør at seilet dreie med vinden, rundt masten, noe som gir deg mer kontroll, men er enklere å betjene. Grunnleggende planer for dette kan finnes på de fleste båt-byggeplassene.
 • Merk: Hvis du vil ha mer stabilitet, holde seg høyere over vann og bære flere ting, bygge en pontoon flåte, som er som en katamaran! Følg samme fremgangsmåte som over, men gjør to smalere, høyere seksjoner. Ved hjelp av marine bolter, sikre enten et stykke tykk kryssfiner eller flere planker til hver stokk gjeng.
 • Det er mulig å lage en flåte stor nok for et telt, en grill, eller til og med en liten hytte.

Advarsler

 • Logg flåter er mye mer stabile enn kanoer i urolig vann, men de kan bryte opp. Alltid bære redningsvester!
 • Alltid taue en flukt fartøy, for eksempel en flåte eller kano.