Wkeno

Hvordan du gjør en håndstående og holde deg


En guide som vil lære deg ikke bare hvordan du gjør en håndstående, men også for å holde deg mens du utfører håndstående ved hjelp av tradisjonelle metoder som brukes av EuropeG turnere. det én ting skjønt, må du huske at dette skjer over tid, ikke over natt.Selv du kan være heldig!.....

Trinn

Hvordan du gjør en håndstående og holde deg. Før du prøver en håndstående, prøv høye spark.
Hvordan du gjør en håndstående og holde deg. Før du prøver en håndstående, prøv høye spark.
 1. 1
  Lås albuene. Hvis du bøye albuene, vil du kollapse i gulvet - men hvis du låse albuene, vil du holde vekten din på hendene nesten uten problemer.
 2. 2
  Før du prøver en håndstående, prøv høye spark. Plasser hendene om skulder lengde fra hverandre på gulvet foran deg. Lene på hendene slik at et flertall av vekten din er plassert i gulvet gjennom hendene. Praksis sparker ett ben av gangen opp i luften, bare for å få følelsen av å løfte på hendene. Du ønsker ikke å gå vertikalt - bare sparke bena opp fra bakken en om gangen og gå tilbake til utgangsstilling.
 3. 3
  Komme til håndstående posisjon. Å få alt riktig er viktig, vil du falle rett ned igjen hvis formen ikke er perfekt.
 4. 4
  Etablere hvilken fot er mer behagelig å starte triks med. En god måte å finne ut av dette er å gjøre en cartwheel og se hvilken fot du satt foran.
 5. 5
  Sett dominant fot foran og sette armene rett opp over ørene, og sørge for at de er låst fast.
 6. 6
  Begynn å bøye rett frem å la din ikke-dominant fot raise med kroppen din. Du bør være i stand til å trekke en rett linje fra hendene til den ikke-dominante foten. Når hendene treffer bakken, dytte bort din dominerende foten og bringe den opp til ikke-dominant fot som skal være rett i luften på dette punktet.
  • Nå som du er i håndstående, unngå disse vanligste feilene:
   • Hold armene nær ørene og prøver ikke å bevege hodet. Hvis du prøver å se fremover, vil du miste balansen, er det best å se på hånden din for å opprette et senter for balanse.
   • Klem rumpa inn og stramme magen, vil dette ikke bare holde deg i en rett linje i stedet for bue, men det vil også stramme håndstående slik at den ser mer presentabel
   • Hold bena godt sammen og helt rett, med tærne peker.
 7. 7
  Husk alltid at hvis du begynner å falle ned, så gå med det, eller du kan skade deg selv. Når falle bakover, bøy ryggen og prøve å lande i en bro posisjon. Når faller frem, kan du prøve å lande på føttene.
   • Alltid trekke buksa opp på forhånd, vil gjøre dette redusere risikoen for forlegenhet, og hvis du har en kort skjorte sørg for å brette det inn i buksa. Du ønsker ikke magen å vise.
   • Husk at du kan ikke få det på første forsøk. Det kan ta deg noen minutter eller et par timer. Men hvis du fortsette å øve du vil få det
 8. 8
  Legg merke til at som alle gymnastikk ferdigheter, tar en håndstående en liten bit av praksis. Ikke forvent å gjøre det på første forsøk. Når du blir behagelig å være i en håndstående posisjon, vil du være i stand til å holde håndstående for lengre og lengre mengder tid. Husk alltid å låse albuene.

Tips

 • Hvis du føler at du kommer til å falle over, brette haken mot brystet og sakte kollapse armene. Dette vil tillate deg å rulle fremover i stedet for fall flat.
 • Hvis du vil at håndstående å se bra ut, peker tærne legger alltid nåde til en håndstående og gjør det ser mindre slurvete og minsten. Hvis du noen gang en håndstående i en gymnastikk konkurranse, vil dommerne ta ut minst en tiendedel av et punkt for ikke å ha tærne peker.
 • Når du er oppe, stirre på hendene Dette vil hjelpe saldoen hvis ikke plassere øynene dine hvor du føler deg komfortabel.
 • Hvis du føler at du kommer til å falle fremover (på ryggen), bare rulle fremover er det mest sannsynlig for deg å falle inn i en skjev i ryggen skjønt.
 • Prøv å gjøre en håndstående med en person foran eller ved siden av deg, så de kan holde tak i legs.when din du føler deg balansert nok fortelle dem å slippe taket.
 • Når du kan gjøre en god håndstående, prøv å stå på hendene og deretter hvile føttene på veggen for å bygge styrke. Merk at dette ikke er en øvelse for å utvikle balanse, men for å bygge styrke til å støtte deg selv for større perioder av gangen.
 • Når du trener, kan du bruke en matte så hvis du faller, vil du ikke skade deg selv altfor dårlig.
 • Prøv å flytte hoftene først og deretter bena.
 • Hvis du kan føle ubehag prøve å bli kvitt det-Ex: gå på do først, eller ta smertestillende hvis nødvendig, for å unngå ubehag og hjelpe deg å nyte den fulle gleden av å lykkes i noe nytt.
 • En bedre måte å starte er å sette armene rett foran deg, sette dem ned til sidene, og deretter bringe dem tilbake opp og gjør en håndstående det hjelper mye, og ikke stikke hodet ut.
 • Praksis mot en vegg, og gjøre arm øvelser for styrke.
 • Prøv å sette dominant fot på den andre kneet, og deretter prøve å gå ned.
 • Dette kan være morsomt og husk å øve på en vegg, og også du kan få noen til å holde føttene opp og når du tror du er klar kan de la gå.

Advarsler

 • Som med en hvilken som helst gymnastikk dyktighet, er det alltid en fare for skader. En av de vanligste måtene å bli skadet er å overmanne håndstående og velte. Hvis du begynner å falle mot ryggen din, sørg for å runde ut ryggen og forsøke å gjøre en salto ut av det. Dette vil holde deg fra å få vinden slått ut av deg.
 • Selv når gjør på hendene, er det mulig å trekke en muskel. Derfor må du strekke før du prøver dette.