Wkeno

Hvordan endre til den personen du ønsker

Har du noen gang kikket i speilet og følte meg sliten av det du ser? Er du stadig sjalu på dem som er strålende attraktiv? Eller har du en drøm om å være noen du kan være stolt av? Skjønnhet, sjarm, Wit. Det er alt i dette hvordan å veilede. Alt du trenger å gjøre er å følge disse enkle trinnene.

Trinn

Hvordan endre til den personen du ønsker. Bare endre, hvis du er klar for forandring.
Hvordan endre til den personen du ønsker. Bare endre, hvis du er klar for forandring.
 1. 1
  Bare endre, hvis du er klar for forandring. Når du føler at det er tid for en ny deg, det er da endringen kan fortsette.
 2. 2
  Men hvis du er skeptisk til å bli noe vei ut av komfort-sonen, deretter bor som du er er helt greit. Selv om du ikke trenger en 101 grunner til å endre, du trenger bare å vite fra ditt hjerte at din klar. Og når du er klar, vil kurset løpe mye jevnere, som din vilje vil være nesten feilfri.
 3. 3
  Forandring er aldri lett, spesielt når det er brakt fra oss selv. Men å jobbe jevnt og rolig vil definitivt gjøre ting enklere. Du må også lære, at endringen ikke skje over natten. Det er en gradvis selvfølgelig, og fra tidligere erfaringer er den beste måten å forbedre.
 4. 4
  Vær oppmerksom på dine omgivelser. Det er lett å glemme vår nåværende livsstil og de som lever blant oss når vi er i endringsprosessen. Men du må ikke forårsake noen uhell til familie, venner eller hvem andre som kan komme i veien. Det er lett å drive når tankene hele tiden arbeider på forskjellen. Men du trenger for å holde din kjære nær, uansett hvor mye du er i endring. Det er alltid best å ha dem før endringen, under endringen og etter endringen. Det gjør som regel hele prosessen verdt. Så sørg for at du husker hva omgivelsene er. Du trenger ikke å endre dem, bare fordi endre ditt utseende og personlighet. Det handler om sikkerhet og trygghet. Du må være sikker og trygg på at endringen vil alle gå til plan.
 5. 5
  Lag en liste over din valgte begjær-start ved å skrive en liste på ting du ønsker å forvente fra endringen din. Vil du ned i vekt? eller har en ny frisyre? Er du bare lei av din kjole fornuft og er villig til å spare deg for en ny garderobe? Eller er du så lei av feilene og uro du har forårsaket at den eneste måten å fikse dem er hvis du blir en bedre person? Når listen er komplett (stor eller liten) kan du starte forskning.
 6. 6
  Forskning valgene på listen-finne ut hva frisyrer passer din ansiktsform, hva stiftelser ser best med huden din tone. Lag en fitness tidsplan og boken til ditt lokale treningsstudio. Finn ut hva som er hot i mote og hvordan å utstyre antrekk. Besøk online klesbutikker og få en smak av hva som er der ute på high street. Finn et idol som du kan fokusere på å være som når endringen er over. Når du har fullført alle undersøkelser du kan begynne med tidsfrister.
 7. 7
  Fastsatte fristene-ha en dato og tid for målet ditt endring. Er det et kommende arrangement som du ønsker å endre for neste måned, er det sommerferien og du vil bli en ny person når du kommer tilbake på skolen? Uansett hva det er, har et mål dato å nå. Det vil gjøre alt lettere å organisere. Deadline andre ting også. Still deg selv en uke eller så å miste to pounds. Bok i hos frisøren i uken fra din endret fristen så du har tid til å finpusse rundt med håret gjøre.
 8. 8
  Begynn din forandring-nå som du har planlagt, tidsbestemte og forsket betyr at du kan begynne med endringen din. Dette er den delen hvor de fleste av din innsats vil være nødvendig, og dette er absolutt den delen hvor du vil finne deg selv drivende fra venner. Det er nå du kan begynne å trene og spise riktig mat, er det nå som du kan besøke din lokale frisører med farge og klippe du ønsker. Det er nå at du kan begynne å spare deg for en ny garderobe. Det er i utgangspunktet den tid hvor alt blir stressende. Du vil finne deg selv følelsen litt ensom gjennom hele prosessen, men holde ut fordi når den er over vil det være verdt det.
 9. 9
  Du må prøve å huske å slappe alltid og å ikke la ting komme på en gang. Så lenge du gjør dette steg for steg så det bør skje mer naturlig. Forskning er din viktigste delen, bør du bruke internett for forskning og magasiner, de er det beste for utseende. Hvis du ønsker å endre din personlighet så det er best hvis du jobber på det selv
 10. 10
  Komme til enighet med den nye deg-slik at fristen har kommet, stod din foran speilet og en helt ny person rett? Er du bedre enn dine forventninger eller verre? Uansett hva, gjennom noen fysisk endring du kommer til å ha et bilde i hodet av den personen du forvente å se ut. Ikke bli skuffet hvis det bildet ikke ser tilbake på deg i speilet. Det er hvor mye du har forbedret som teller. Hvis du ønsker en stor forandring, for en virkelig støt så gå for det hele fungerer. Miste noen pounds (hvis du virkelig trenger også) eller tone opp musklene dine til å få en slank figur. Ha en ny stil, en ny hårfarge og klipp og en helt ny makeup og hud diett. Du bør få utseendet endre ut av veien først og arbeide på din personlighet senere.
 11. 11
  Personlighetsforandring. Mentalt-Dette kommer til å være den vanskeligste delen av endring, fordi når folk endrer det personlighet er det vanskelig for dem å holde seg til det. Tror ikke det er falske fordi du ønsker å forbedre deg selv. Det er ingen skade i å bli en bedre person, bare så lenge du gjør det rette. Du har kanskje angret noe du nylig har gjort og vokste lei av det barnslige. Du ønsker å være den personen som alle kan prate for lett, og lykkelig og alltid vil være i ditt nærvær. Det handler om tillit. Hvis du er trygg med deg selv, din atmosfæren og menneskene rundt deg så er det egentlig ikke noe å bekymre seg for. Du trenger å føle komfort og avslapping som du chatte og sosialisere med gamle og nye mennesker. Det er lett når du vet hvordan. Men det tar videre praksis. Prøv å holde følelsene i sjakk og ikke bære ditt hjerte på ermet. Folk som et lite mysterium, det er bedre å ikke være den som søl livet historien ut til innlegget mann. Bare vær deg selv, være quirky og morsomt og være åpen for alle sinn. Ikke dømme eller sladder om folk. Bare akseptere dem for hvem de er og være glad for at de er dem. Prøv å lære om nye kulturer, forsøke å se skjønnheten i verden og få nye venner. Finn din kunstneriske side og maling, eller skrive et dikt. Lære piano og finn ditt skjulte talent. Det er uendelige mengden av valget vi har, vi må bare finne det og jobbe med det. Alle kan forandre seg, når de er sikre på hva de vil, og hvem de ønsker å være.
 12. 12
  Til slutt-personligheten din er bedre, utseendet ditt er bedre og du synes å være nyter verden mye mye mer.
 13. 13
  Hold deg positiv og optimistisk på fremtiden, være stolt av hvor du er i dag og elsker verden for sin skjønnhet og natur. Alltid gjøre det rette, ikke skade kroppen din på måter som du ikke burde. Bare fortsett sterk, gjøre din familie stolte, vennene dine og deg selv og mest av alt være lykkelig.

Tips

 • Bare gjør ditt beste, aldri fungere selv for hardt og få åtte timer eller mer søvn hver natt. Drikk rikelig med vann og lager din kropp og mat som er bra for din kropp og ditt sinn.
 • Vær ydmyk når folk prise ditt nye selv.
 • Tviler ikke endringen i prosessen. Hvis følelsen litt usikkert om det kommer sammen, bare ta et dypt pust og tenke på alle de positive du har gjort så langt. Arbeide med dem og før eller senere de negativene vil ikke være så negativ.
 • Ha det gøy og være stolte av den nye deg.
 • Prøv å være lykkelig og behagelig hele endringen. Det kan være morsomt, og du kommer til å lære mye også.
 • Ikke gjør noe som kan skade deg eller noen andre rundt deg, bare gjør det rette.
 • Prøv yoga øvelser for å hjelpe deg å komme over denne prosessen. Det kan bli ganske stressende, så avslapping metoder er alltid nyttig i denne kompetansen.
 • Hold en journal sporing prosess for å hjelpe deg på veien. Fortsette å bruke journal for å minne deg på at du kan være hvem og hva du ønsker å være.