Wkeno

Hvordan få alle dine speidergutt fortjener emblemer

Å bli en Eagle Scout er et mål for de fleste speidere. Men bare 5% av Boy Scouts gang nå denne rangeringen. Bortsett fra Eagle Scout Project, få alle dine fortjener emblemer er det viktigste Boy Scout kravet.

Trinn

Hvordan få alle dine speidergutt fortjener emblemer. Forstår hva du trenger før du får det.
Hvordan få alle dine speidergutt fortjener emblemer. Forstår hva du trenger før du får det.
 1. 1
  Forstår hva du trenger før du får det. Det er 21 totalt Eagle-Scout-Nødvendige fortjener emblemer. Du vil trenge seks for Star ranking, fem for Life ranking, og deretter ti for Eagle ranking, som utgjør opp til 21. Det finnes et stort utvalg av fortjeneste emblemer som spenner fra Coin Collecting til klatring, bueskyting til European Business, and Swimming til Liten seilbåt.
 2. 2
  Vite hvilke du trenger. De nødvendige de er Camping, Statsborgerskap i Fellesskapet, Citizenship in the Nation, Citizenship in the World, kommunikasjon, Environmental Science, Familie, First Aid, personlig egnethet, Personal Management, Emergency Preparedness ELLER Livreddende, og sykkel-eller fottur eller svømming. Disse total opp for tolv, ikke medregnet de tre du trenger ikke å ta etter å ha tatt en av de andre alternativene.
 3. 3
  Motta en merit badge pamflett for fortjeneste badge du ønsker å fullføre. Det anbefales å ta Eagle-nødvendige fortjeneste merker tidlig fordi du vil ha det Eagle speider prosjektet senere. Få alle dine valgfag senere. På de valgfrie seg, jeg sterkt anbefale at du tar Emergency Preparedness løpet Livreddende. Beredskap er så mye enklere. På den andre, anbefaler jeg at du tar Svømming, så du kan ta det på en lokal basseng med en badevakt rådgivning deg. Hvis du har fullført to av de valgfrie seg, en av dem teller som valgfag merit badge og den andre en Eagle merit badge.
 4. 4
  Finne en rådgiver som vil hjelpe deg med disse fortjener merker etter å ha mottatt en brosjyre. Han / hun vil veilede deg og du vil vise dem hva du har gjort, slik at de kan logge av kravet som fullført.
 5. 5
  Vis din scoutmaster hva du har fullført (etter at du har fullført alle kravene) slik at du kan løse inn merit badge ved neste domstol i ære.
 6. 6
  Gratulerer! Du har mottatt en merit badge. Tempoet selv med de andre og, etter å få alle dine Eagle merker og valgfrie merker, kan du bli en Eagle speider etter å ha fullført dine serviceoppdrag. Det er 121 fortjener emblemer i alle, men du trenger bare 21 for å gjøre ørn.

Tips

 • Gjør din sommerleiren forutsetninger.
 • Ta enkle fortjener emblemer som fyllstoff når du trenger dem som stipend eller fingeravtrykk.
 • Hvis du går til en fortjeneste badge college for å tjene ca 2-4 fortjener emblemer, ikke ta Personal Management eller familieliv. Disse kan gjøres hjemme, så ikke kast bort tiden din.
 • Delta på sommerleiren. Du kan tjene ca 5-6 fortjener emblemer, muligens syv. Det er veldig viktig. Men ha dette i bakhodet - hvis du går til en sommerleir som tilbyr 6-7 fortjener emblemer på en uke, hva er du egentlig få? Skal du huske ferdigheter fra hele sju av disse fortjener emblemer etter sommerleir? Hva min tropp gjør er alle nykommere er pålagt å ta svømming og bare svømming, resten av sin tid viet til avansement. Folk som er tilbake kan ta noen andre fortjener emblemer, men bare en. Resten av tiden er igjen, viet til avansement. Folk første klasse og oppover kan ta 2-3 fortjener merker (som min sommerleir bare tilbyr 3 økter), men rådes til å ta bare to fordi de fleste mennesker første klasse og oppover holde en lederposisjon, og trenger å vie seg til ledelse plikter. Andre tropper lar deg gjøre så mange fortjener emblemer som du vil.