Wkeno

Hvordan fikse dårlig ånde på stedet

Du sitter ved middagsbordet med den nye sjefen eller med en potensiell ny klient, og plutselig innser du pusten har en lukt. Det kan ha vært hvitløk dukkert til lunsj, eller bare fra en urolig mage, men i dette øyeblikk vet du at du ikke kan bli kvitt dårlig ånde for godt - du trenger bare å midlertidig fikse det akkurat nå. Her er noen ideer for søtningsstoffer pusten, og kanskje redde deal!

Trinn

Hvordan fikse dårlig ånde på stedet. Bruk salt (det vil bli sittende på bordet), hvis du kan ta den uten å heve mistenkelige blikk.
Hvordan fikse dårlig ånde på stedet. Bruk salt (det vil bli sittende på bordet), hvis du kan ta den uten å heve mistenkelige blikk.
 1. 1
  Holde munnen fuktig. Dårlig ånde er ofte relatert til munntørrhet.
  • Drikk vann og be om en bolle med sitron eller lime for å bli inkludert. Klem så mye av sitron / lime i vannet som mulig, ettersom det vil bidra til å dekke opp lukt.
  • Tygge tyggis: Sugar-mindre tyggegummi vil bidra til å stimulere spyttproduksjon. Dette vil bidra til å vaske ut noen av bakterier og matrester, og for å holde munnen fuktig.
 2. 2
  Be om en rett som kommer i følge med, basilikum, mynte blader eller persille. Tygge på noen av disse for umiddelbar forfriskning. Unnskylde deg selv og besøke badet for å se etter flekker av urten på tennene.
 3. 3
  Bestill en waldorf salat og be om ytterligere eple. Epler friske og fjern eventuelle biter av fast food i tennene som kan være årsaken bedervet ånde.
 4. 4
  Bruk salt (det vil bli sittende på bordet), hvis du kan ta den uten å heve mistenkelige blikk. Som et alternativ, la for badet og spør kelneren å vennligst gi deg en liten bit av salt til medisinske formål. Gurglevann det å nøytralisere noen av lukt. Det er mer effektivt hvis det kombineres med natron.
 5. 5
  Merk at hvis du liker, og det sømmer seg for anledningen, kan ha et glass å bli kvitt lukt. Whiskey vil hjelpe drepe bakterier på tennene forårsaker lukter og vil maskere dårlig lukt i små mengder. Ikke overdriv det selv - i tillegg til å skape et dårlig inntrykk, forverrer pusten jo mer alkohol konsumert.
 6. 6
  Be for sterk, "svart" kaffe. Som kan dekke lukt ganske godt med sin på egen lukt. Men, kan fløte og sukker øker bakterier og lukt.
 7. 7
  Snike en skje inn på badet. Kontroller at du er alene. Ser i speilet, stikke ut tungen og se etter en deigaktig hvite goo på den. Snu skjeen opp ned og bruke den til å skrape tungen, ved hjelp av en tilbake til forsiden bevegelse. Prøv å slappe av eller du vil kneble. Skyll munnen og skjeen og snike det tilbake til bordet. Sørg for at du skylle gunk off! Dette mest sannsynlig indikerer en trost trost kur infeksjon.
 8. 8
  Husk at hvis du ikke klarer å snike seg med en skje, bør du ta turen til toalettet, vaske hendene, bruke neglene til å skrape tungen, og deretter vaske hendene en gang til for å bli kvitt den illeluktende goo. Det kan virke ekkel, men hvis du vasker hendene, er det ikke så ille som det virker.
 9. 9
  Skyll munnen med vann. Deretter bruker tørt papir håndkle for å gni hver av tennene dine. Du kan også bruke innsiden av skjorten din. Dette vil gjøre tennene super glatt, som du bare børstet tennene. Skyll munnen igjen. Hvis du har grov brun type papir håndkle, kan du gni det på tungen utover og få litt plakk belegg av. Bare sørg for at håndkle og skjorta er ren, ellers kan gjøre pusten verre.

Tips

 • Ikke len i for tett mot din middag partnere. Hold en sivil avstand og mye. Hvis du føler behov for å, eller puster dypt, bruk en vev eller lommetørkle eller raskt unnskylde deg selv. Ellers kan du risikere å la munnen sin lukt å reise på tvers av bordet.
 • Bære en liten reise tannkrem og børste kit. Du kan bruke en flat, slip-over-the-finger tannbørste som går pent i en lommebok eller veske. Disse kommer små nok til å passe i en veske eller bag, og vil ta seg av problemet uten å risikere sukkerholdig snacks eller kjemikalier. Du finner disse i reise og camping butikker.
 • Andre nyttige pusten fresheners å ha i vesken eller lommen inkluderer mints, en candy cane i løpet av ferien (bite av en bit og oppløse den på tungen for barn), ingefær godteri, Listerine Pocket strimler, (men ikke under middagen, bare før ankomst eller du vil se uprofesjonelt) og kanel tygger.
 • Ha alltid med tyggegummi på deg.
 • Du kan bruke duft, men vær forsiktig så du ikke å være overveldende - mange mennesker liker ikke tunge dufter og dette kan være off-putting på en forretningsmiddag. Det vil også være langt verre hvis de får en eim av dårlig ånde og duften alt sammen til en!
 • Puss tennene to ganger per dag. Det er meget viktig å børste før du går til sengs som bakteriene som forårsaker dårlig ånde mest aktiv mens du sover ved å multiplisere. Tanntråd ved sengetid er ikke valgfritt. Bakteriene i munnen vil bruke mat biter mellom tennene for å stinke opp munnen og lage hull i tennene! Også vurdere å få en tunge skraper og munnvann (fra tannbørsten midtgangen på matbutikk) for en virkelig frisk munn.
 • Prøv å holde deg unna matvarer som har hvitløk eller andre sterke lukter lukt som kan øke duften av din dårlige ånde.
 • Børste tungen som en del av din daglige tannpleie rutine. Du trenger ikke en spesiell tungen renere: en tannbørste og litt tannkrem vil gjøre. En stor andel av folk med dårlig ånde tydeligvis ikke skjønner at matrester og bakterier lodge inn linjer og spor av tungen og bli der til tungen er rengjort skikkelig. Når pusse tungen, komme så langt bak på tungen som mulig (ja, samler mat der, også), men ikke kiler tannbørsten så langt tilbake inn i munnen din som du: Få ting vil gi dårligere ånde enn en forekomst av oppkast!
 • Alltid bære en pose natron (natron) i bagen. Dette vil tillate deg å diskret besøke badet og gni den inn i dine tenner, tannkjøtt og over tungen.
 • Det er noen leppe ordbøker som smak som mint, kan du søke og så diskret slikke leppene.

Advarsler

 • Hvis dårlig ånde er et hyppig problem, vurdere hvor lenge det er siden din siste tur til tannlegen. Dårlig ånde kan være forårsaket av (tannkjøttsykdom).
 • Dårlig ånde kan også være forårsaket av en candida (soppinfeksjon), kan du ha en konstant hvit furry tungen. Se på å kutte ned på inntaket av sukker og bearbeidet mat, samt de som inneholder gjær. - Søk etter Anti-Candida diett på en søkemotor for mer info.
 • Pass også på at du ikke unnskylde deg for mye. De vil synes du er rar.
 • Hvis dårlig munnhygiene er årsaken til dårlig ånde heller enn et dårlig valg ved lunsjtid, bruker forlegenhet for å bekymre deg for dårlig ånde å motivere deg til å bruke tanntråd, børste og munnvann riktig fra nå av. Det er enklere enn å måtte finne en rask løsning!
 • Drikker for mye whisky (eller noen alkoholholdige drikker) kan være en dårlig idé for åpenbare grunner. Selv være beruset kan bli kvitt din bekymre dårlig ånde, være oppmerksom på at de fleste vil legge merke til merkelig oppførsel mer enn dårlig ånde.