Wkeno

Hvordan holde seg i form

Alle ønsker å holde seg i form. Det er en stor bonus til liv siden det kan bety steder på lagene til å få en gutt / kjæreste som liker å regelmessig trene og spise sunt. Her er en liste over mange nyttige tips og strategier for å holde seg sunne og friske.

Trinn

Hvordan holde seg i form. Sortere ut din diett.
Hvordan holde seg i form. Sortere ut din diett.
 1. 1
  Sortere ut din diett. Det er en av de viktigste komponentene i en sunn livsstil. Mange ignorerer det, men hvis du trener og spiser mye junk food vil du ikke få noen montør. Dette er fordi junk food blir til fett nesten umiddelbart og trener bare blir kvitt det fett, så du er effektivt går ingensteds. Først av alt, bli kvitt noen junk food. Dette inkluderer sjokolade, søtsaker, potetgull og viktigst fast food. Mange mennesker har ingen anelse om hvor ille fast food er for dem. Det fører til betydelig vektøkning og til og med depresjon i løpet av bare 30 dager. Så kutte ut junk. Du bør ha et balansert kosthold. Spis salater, grønnsaker, frukt og masse kylling, som er høy i protein. Du bør prøve å spise poteter, pasta og bananer, siden de tilbyr store mengder energi over lang tid. Prøve og få ut en tabell for hver uke, og legger ny sunn mat som du enkelt kan finne i de fleste helsekostbutikker. Mesteparten av dette krever viljestyrke så har noen guts!
 2. 2
  Utøve. Det er en svært viktig del av en sunn livsstil. Mosjon holder blodet flyter som holder hjertet beating.This bidrar til å stoppe tilstoppede arterier og mindre sjanse for hjerteinfarkt senere i livet. Det er viktig at du trener riktig. Strekk før trening for å unngå trakk muskler eller skader. Øvelse du kan gjøre hjemme inkluderer push-ups, benk, sit ups etc. Jogging er også en viktig øvelse. Du bør jogge minst en kilometer for å holde fettet av. Tempoet selv og prøve og lage en rute via et lokalt. Gym er et annet bra sted. Du bør alltid lære å bruke vekter og øvelser i gymsalen fra en instruktør eller profesjonell. Bruk aldri en vekt som er for tung. Bruk mindre vekter, og du vil finne at du vil komme seg gjennom vektene svært raskt. Sørg for at du holde oversikt over alt arbeidet du gjør.
 3. 3
  Drikk mye vann. Menneskekroppen er laget av over 80% vann, og du må holde påfyll av det. Du bør drikke minst en liter vann en day.Your kroppen svetter mye av det vannet så må du sette den inn igjen
 4. 4
  Viljestyrke og motivasjon. Ha tro på deg selv. Bryr meg ikke hva andre folk tror at hvis du løfter små vekter i forhold til store vekter. Hvorfor skulle du bry deg hva de tenker? Så ikke gjør det. Hold deg til planen din og holde viljestyrke. Du vet at du kan gjøre det.

Advarsler

 • Bruk aldri gym vekter eller ukjente øvelser uten tilsyn. Det kan være svært farlig uten en veileder eller en "spotter".

Heller ikke over gjør det fordi du kan trekke en muskel og så ville du ikke være i stand til å gjøre noe trening.