Wkeno

Hvordan kjøpe acidophilus

Acidophilus (Lactobacillus eller L. acidophilus) er klassifisert som en probiotiske, som er en mikroorganisme som regulerer mengden av gode bakterier i kroppen din. De gode bakteriene bidrar til å bryte ned maten i kolon. Kliniske studier har funnet at acidophilus undertrykker veksten av patogener i fordøyelseskanalen, og kan brukes til å behandle gastrointestinale tilstander, redusere antibiotika-indusert diaré og hjelper fordøyelsen. Acidophilus er normalt finnes i tynntarmen og vaginale område, og kan være nyttig for å kontrollere bakterier og gjær infeksjoner. Acidophilus finnes naturlig i yoghurt, men det kan også kjøpes som et supplement på helsekostbutikker, apotek eller online vitamin distributører. Bruk disse tipsene for å kjøpe acidophilus.

Trinn

Hvordan kjøpe acidophilus. Kjøp acidophilus fra en anerkjent leverandør.
Hvordan kjøpe acidophilus. Kjøp acidophilus fra en anerkjent leverandør.
 1. 1
  Kjøp acidophilus fra en anerkjent leverandør. Kjøpe probiotiske kosttilskudd fra en pålitelig leverandør som garanterer sine produkter. Hver acidophilus supplement bør komme med en CFU (kolonidannende enheter) teller garanti, som er basert på tellingen ved tidspunktet for produksjon. Mest acidophilus kosttilskudd inneholder mellom 1-2 milliarder CFU. Ikke kjøp produkter uten CFU count garantier.
 2. 2
  Sørg for at acidophilus håndteres riktig av leverandøren. Fordi acidophilus kosttilskudd inneholder levende bakterier, bør de lagres og transporteres kjølig forhold, helst under 40 grader F (4,5 grader C).
 3. 3
  Sjekk ingrediensene i acidophilus supplement. For å øke CFU teller, og derfor synes som et mer effektivt produkt til forbrukerne, noen supplement produsenter kombinere saktevoksende acidophilus med andre hurtigvoksende bakterier. For best resultat, se etter en acidophilus supplement som bare inneholder acidophilus. Den probiotiske kan være oppført som acidophilus, Lactobacillus eller l. acidophilus.
 4. 4
  Vurdere acidophilus anbefalte doser. De anbefalte doser for acidophilus variere. Når det brukes som et generelt tillegg, anbefalte daglige doser varierer fra 1-4 milliarder CFU. Når blir brukt til å behandle en bestemt tilstand, følg legens anbefalte dosering.
 5. 5
  Kjøp form av acidophilus supplement du foretrekker. Lactobacillus kosttilskudd er tilgjengelige i i tablett, kapsel, pulver, melk og mat skjemaer fra de fleste helsekostbutikker, apotek eller online vitamin distributører.
  • Tenk acidophilus kapsler. Probiotiske kosttilskudd er lett tilgjengelig i kapselform. Kapsler er den mest populære måten å ta acidophilus fordi du svelge piller med vann. Den generelle anbefalte dosering av 1-4 milliarder CFU oversettes til 1-2 kapsler med 1-2 milliarder CFU styrke tilskudd en gang om dagen.
  • Tenk acidophilus tabletter. Chewable acidophilus tabletter er et godt alternativ for barn og voksne som har problemer med å svelge piller. Akkurat som kapsler, daglig anbefalt dose av 1-4 milliarder CFU oversettes til 1-2 tabletter 1-2 milliarder CFU styrke tilskudd en gang om dagen. Noen leverandører tilbyr acidophilus tabletter som smaker som jordbær eller andre smaker.
  • Finn ut om acidophilus pulver er et godt alternativ for deg. Acidophilus pulver er tilgjengelig i store flasker gjennom helsekostbutikker og på nettet vitamin leverandører. Pulveret kan blandes med juice eller vann, eller drysset over mat. Den har en litt søt og kalkholdig smak. Ca 1/4 ts. (1.23 ml) av pulveret er ekvivalent med 2 kapsler eller tabletter. Fordi pulveret oksyderes hver gang at boksen er åpnet, innholdet utsettes for forurensning og fuktighet, og kan forringes på grunn av fuktighet.
  • Tenk acidophilus melk. Acidophilus melk er tilgjengelig via helsekostbutikker og enkelte dagligvarebutikker. Melken har en frisk smak og en litt tykkere konsistens enn kumelk. I motsetning til den annonserte CFU styrke i tabletter, kapsler og pulver, mengden av supplement i melken vanligvis ikke er bekreftet, så det er vanskelig å vite hvor mye acidophilus du drikker.
  • Ingest acidophilus gjennom matvarer. Yoghurt og soya produkter inneholder naturlige former for acidophilus. Når du velger yoghurt for sin probiotiske verdi, se etter yoghurt som inneholder levende l. acidophilus kulturer og ikke tilsatt sukker. Noen friske frukter og grønnsaker, for eksempel gulrøtter, inneholder også acidophilus. Men ikke mengden av probiotika i mat kilder ikke oppfyller de anbefalte doser for acidophilus kosttilskudd. Derfor, mens yoghurt, soya produkter og råvarer er nyttig i å øke probiotiske inntak, de er ikke en erstatning for en acidophilus supplement.

Tips

 • Acidophilus kosttilskudd bør tas før et måltid eller på tom mage når magesyre er på sitt laveste. Den lave syre lar acidophilus til mer lett passere gjennom magen og inn i tarmen.
 • Hold acidophilus kosttilskudd nedkjølt til enhver tid. For å opprettholde dens kvalitet, bør acidophilus lagres ved en temperatur under 40 grader F (4,5 ° C).
 • Purchase acidophilus i glassflasker, i stedet for plastflasker. Plastflaskene porøs, noe som kan føre til at acidophilus å miste sin styrke.

Advarsler

 • Personer med svekket immunforsvar eller de med kunstige hjerteklaffer bør konsultere sin lege før du tar acidophilus kosttilskudd eller noen probiotiske produkter.
 • Ikke ta acidophilus med antibiotika. Antibiotika vil drepe de gode bakteriene.
 • Alltid konsultere en lege før du gir spedbarn eller barn acidophilus kosttilskudd.