Wkeno

Hvordan komme seg ut av vanskelige situasjoner

Noen gang blitt sittende fast i den vanskelig situasjon? Trenger noen råd om hvordan å unnslippe slike situasjoner? I så fall er dette artikkelen for deg!

Trinn

Hvordan komme seg ut av vanskelige situasjoner. Identifisere situasjonen hvis du kan fortelle at en samtale er på vei mot en vanskelig situasjon, identifisere det som sådan.
Hvordan komme seg ut av vanskelige situasjoner. Identifisere situasjonen hvis du kan fortelle at en samtale er på vei mot en vanskelig situasjon, identifisere det som sådan.
 1. 1
  Identifisere situasjonen hvis du kan fortelle at en samtale er på vei mot en vanskelig situasjon, identifisere det som sådan. Hvis situasjonen sniker seg opp på deg uten at du vet, kan det være for sent å flykte.
 2. 2
  Brainstorm din rømningsvei. Sørg for at du alltid har en rømningsvei plan. For eksempel klassiske unnskyldninger er: "Hører du at jeg tror min mamma som ringer meg,?" Og "Jeg må gå på do", eller "Vil du se på tiden jeg har til å gå...! "
 3. 3
  Unnskylde deg selv. Se over og under unnskyldninger.
 4. 4
  Kom deg ut! Jo raskere flukt, jo lettere og mindre risikofylt.

Tips

 • En flott måte å kvitte seg med noen er å bruke telefonen. Telefonen kan komme godt med, du kan fake en samtale, en tekst, hva som helst. Hvis du har en iPod Touch eller iPhone, laste ned app kalt "fake en samtale". Den lar deg faktisk forfalske en samtale, som du kan forhåndsinnstille til en meget viktig person.
 • Aldri bruke samme unnskyldning to ganger. Hvis du finner deg selv i en posisjon hvor motstanderen innser hva du gjør, forlate området.
 • En rask getaway er en god ferie. Kjør om nødvendig.
 • Husk å alltid ha en rømningsvei. Det er nyttig å brainstorm kreative unnskyldninger før du går inn et sted hvor du er på en høy risiko for å angi en vanskelig situasjon.
 • Falsk en samtale kan være dødelig. Hvis du forfalske en samtale og vanskelig situasjon avkastning, begynner et nytt fag, som for eksempel noe om personen som bare "kalt" deg.
 • Virgin Mobile Australia har en tjeneste som ringer deg tilbake umiddelbart etter at du ringer SOS (767) på Virgin Mobile Australia telefon.
 • Forlegenhet + mer forlegenhet = privatliv. Hvis den pinlige situasjonen inkluderer noen stangar inn på en privat samtale, er det nyttig å bruke mer forlegenhet, dvs. hvis en fyr går opp på to jentenes samtale, en jente skal si hørbart til fyren: "... og da du setter tampong i en 45 graders vinkel... ". også, kan du si noe langs linjene av "... og det ble sittende fast der!"
 • Bruk motstanderens svakheter til din fordel. Hvis du er jente og de er en gutt, si noe langs linjene av "oh, det er den tiden av måneden. Må gå." De er sikker på å unngå deg derfra ut.
 • Bruk kreative unnskyldninger. Den klassiske "hunden min spiste leksene mine" er nå gammel og åpenbart falske. Søk fantasien etter en unnskyldning, det er ingenting bedre å overraske motstanderen din med en mektig ".. og deretter min tånegl begynte å blø kan du tro det?"

Advarsler

 • Beware! Hvis noen gjenkjenner at du prøver å komme unna, kan de ikke ønsker å være rundt deg lenger. Dette kan være enten god eller dårlig, avhengig av personen, derfor bruke disse strategiene sparsomt og med stor flid.
 • Hvis du er i nærheten vennene dine, komme opp med noe som faktisk innebærer din personlighet. Hvis du sier at du kommer til H & M, og din BFFL oss vite at du ikke handle der, vil de ikke tro deg.