Wkeno

Hvordan øke pitching velocity

Hvis du er en mugge, har du sikkert hørt "velocity spiller ingen rolle" en million ganger. Men hvis du bare glemme det, en dag vil det ta opp til deg.

Trinn

Hvordan øke pitching velocity. Kast ut av en jordhaug ofte.
Hvordan øke pitching velocity. Kast ut av en jordhaug ofte.
 1. 1
  Gå lange kast: Long kaste er flott for alle typer ballplayer. Det vil opprettholde og øke kaster styrke, forbedre arm utholdenhet, og muligens finpusse kontroll. Start ut fra 30 meter, og hver gang du gjør et kast flytte lenger tilbake. Så lenge du kan one-hop ballen til partneren din, bør du holde flytte tilbake. Å gjøre innkastet i luften er ikke viktig. Sørg for at du når dine grenser og bruke hoftene for å hindre arm problemer. * Lang Toss kan være farlig for armen hvis pitcher har dårlige mekanikere. *
 2. 2
  Løfter vekter: I motsetning til det mange tror, ​​løfte vekter DOESNT STUNT VEKST! Uansett hvor mange folk forteller deg, det rett og slett ikke gjøre noe, men hjelpe deg. Arbeid på triceps. For de kan du gjøre dumme bell presser, dumme bjelle rader og benkpress. Du kan slå opp hver av disse øvelsene. Sørg for at du kan gjøre minst 8 reps av hver øvelse, trenger du ikke ønsker å få maks. Det kan være svært farlig. For underkroppen og kjerne, kan du gjøre knebøy. Du må se det opp også. * Jeg vil ikke anbefale denne treningen for mugger. Mugger bør utføre en trening som er dominerende kjerne og trening i kroppen som et tegn enhet. TopVelocity.net har noen profesjonelt utformet treningsøkter for muggen. *
 3. 3
  Forbedre mekanikk: Dette er noe jeg ikke kan hjelpe deg med. Det er rett og slett umulig. Se en profesjonell instruktør, er han den eneste som kan hjelpe deg. Ikke faren din, (med mindre han er en instruktør,) sannsynligvis ikke treneren din, og ikke dine lagkamerater. Dette kan bli dyrt, men er den viktigste delen av pitching. Det vil hjelpe med din kommando, forbedre din hastighet og likevekt. En fremadstormende pitcher trenger en god instruktør til å utvikle gode mekanikere.
 4. 4
  Kast ut av en jordhaug ofte. Du kan ikke stole på ren styrke til å kaste hardt. Jeg kan fortelle deg nå, kan Arnold Schwarzenegger ikke kaste 95 MPH. Du må ikke bare kaste, men kaste av en jordhaug å venne seg til den nedadgående flyet. * Dette er dårlig råd for mugger. Haugen legger mye stress på armen. Du bør bare kaste 30% av plasser på haugen. *
 5. 5
  Ta vare på armen: Ice etter å kaste, ta noen dager fri hvis du er trøtt. Det er veldig enkelt. Hvis armen gjør vondt, ta en pause fra spillet.
 6. 6
  Finn en balanse i styrke og bevegelighet: Begge er nødvendig å kaste hardt. En viktig øvelse du kan slå opp er "Sleeper Stretch" og "Intern rotasjoner arm strekk". Men sørg for at du er balansert. Ikke vær altfor fleksibel, fordi det er farlig. Men ikke vær alt muskel heller.

Tips

 • Konsumere protein, og mye av det etter å ha jobbet ut. Kroppen din trenger protein for å gjenoppbygge og å bygge muskler. * Det er også like viktig å konsumere alkaliske baserte matvarer. Dette er nødvendig for optimal utvinning. *
 • Strekke etter trening, er dette viktigere enn stretching før. Musklene dine vil være stramt når du løfter vekter.
 • Se en privat pitching instruktør til å perfeksjonere mekanikk. Dette er svært viktig, fordi den viktigste årsaken til skader er dårlige formen.
 • Ikke gå bort til vekt rom uten en anelse. Dvs hvordan du rive en muskel, brekke et bein eller bli lammet. Slå opp riktig form på nettet eller se en styrke trener.

Advarsler

 • Vektrom er et farlig sted for clueless og cocky. Nei, ikke for de svake. For de som vil prøve å showoff ved å kaste den ekstra £ 30 på å imponere sine venner. Folk får vondt i det. Folk blir lammet permanent.
 • Ha alltid en spotter når du er benkpress.
 • Hvis du føler smerte i skulder eller albue, ta en fin lang pause fra baseball.
 • Før du utfører noen heiser med skuldrene og armene lære om "Safe Zone". Søk "Safe Zone pitching" på google.