Wkeno

Hvordan slå slag som Manny ' Pacman " Pacquiao

Manny Pacquiao er et perfekt eksempel på fitness. Med sine udiskutable egenskaper som hastighet, ferdigheter, disiplin, utnytte, og kraften i begge nevene. Kombinert med primal killer instinkt og karisma, gjør ham til en av de kuleste og mest spennende jagerfly. Hans venstre rett morder slag allerede har revet en masse gode krigere. Se hans kamper i ringen til å tro!

Trinn

Hvordan slå slag som Manny ' Pacman " Pacquiao. Plasser deg selv i en venstre sidewards kjemper holdning (gjør det omvendt hvis du er høyrehendt).
Hvordan slå slag som Manny ' Pacman " Pacquiao. Plasser deg selv i en venstre sidewards kjemper holdning (gjør det omvendt hvis du er høyrehendt).
 1. 1
  Plasser deg selv i en venstre sidewards kjemper holdning (gjør det omvendt hvis du er høyrehendt).
 2. 2
  Kast en rask rett jab (Pacquiao er en keivhendt, gjør dette vice versa hvis du er høyrehendt). Dette vil fungere som et måleinstrument, et svakt og distraksjon.
 3. 3
  Som du kaster rett jab, samtidig trekke tilbake din venstre knyttneve for akselerasjon. Den venstre knyttneve må rettes på nivået på venstre side av hoften. Dette vil forberede for en maksimal innflytelse.
 4. 4
  Når kaster venstre morderen rett punch, holde begge bena spredt vidt. Føttene skal være utgangspunkt i å generere strøm. Bøy begge knærne og strekker seg inn i en fjærende bevegelse, samtidig løfter den venstre hælen mens du roterer hoften mot høyre side. Dette vil føre til en stor innflytelse.
 5. 5
  Når landing punch, fullt utvide venstre skulder mens ondskapsfullt synker venstre knyttneve mot målet.

Tips

 • I dyktig slåss, ikke stole på bare én teknikk. Du må ha ulike kombinasjoner for å forvirre motstanderen. Pacquiao er ikke bare kjent for sin makt, men med hans raske punching, omstillingsevne, og uforutsigbare kombinasjon av slag uvanlig for andre jagerfly.
 • Se Pacquiao kamp for visuelt hjelpemiddel og referanse. Se hvor effektiv denne teknikken er.
 • Hemmeligheten i å generere kraften er kombinasjonen av drivkraften, utnytte av kroppen, og lyn hurtighet av de nevene ved å kaste. Dette er de attributtene du ikke kan se i andre jagerfly.
 • Slående midtpartiet av kroppen er svært effektiv og kan føre til uutholdelig smerte. Dette er den enkleste måten å knockout noen, enda større gutta. En tilrådelig teknikk spesielt for små gutter som Pacquiao.
 • For at du skal utvikle kraft på begge nevene, er trening på en boksesekk svært viktig.

Advarsler

 • Bruk føre measures.Never gang bruke full kraft ved hjelp av denne teknikken når sparring. Bare dersom det er nødvendig som selvforsvar situasjoner og på en ekte sport turnering. Dette kan føre til uutholdelig smerte spesielt når treffer solar plexus, og kan også føre til dødsfall.