Wkeno

Hvordan ta en spøk

Moro er gøy. Men når spøk er på deg, noen ganger er det vanskelig å vite hvordan man skal reagere, svare, og fortsette å ha en god tid. Her er hvordan du tar det uten å dugge.

Trinn

Hvordan ta en spøk. Prøv å huske, er det meste av ting de sier ikke å såre deg.
Hvordan ta en spøk. Prøv å huske, er det meste av ting de sier ikke å såre deg.
 1. 1
  Bare le. Prøv å huske at de fleste vitser er godmodig forsøk på å være morsom. Noen ganger tar vi den billigste veien til morsomme, og som regel som tar form av å ta en sjanse på noen. Hvis skuddet er rettet mot deg, prøv å huske at personen er bare prøver å være morsom - det er nok om ham mer enn om deg.
 2. 2
  Styr temperament. Det er en dårlig idé å svare på en vits med sinne. Ro deg og fortelle deg selv igjen og igjen at du ikke trenger å være sint.
 3. 3
  Ignorere det. Hvis du blir fornærmet av spøk, ignorere det. Ikke le av det. Hvis idioten sier: "Oh (ditt navn), kan du ikke ta en spøk!" bare ignorere det. Du kan faktisk ende opp med å ha en bit av en latter på ham eller henne bare ved å se forvirret og sa noe sånt som: "Åh, det var en spøk? Huh." Viser de andre at du ikke får det humor kan gi deg en liten etappe opp på joker uten at du ser ut som en dust.
 4. 4
  Prøv å huske, er det meste av ting de sier ikke å såre deg. Vitser er om bare prøver å ha det gøy. I stedet for å bli sint om det, kan du til og med le sammen og delta i, og til og med legge til din egen spøk om denne personen, eller til og med fortsette spøk på deg selv (du ser ut som en utmerket sport, og som en bonus, andre tror du er veldig trygg når du gjør det). Men bare gjør det for moro skyld, ikke som en form for hevn på opphavsmannen.
 5. 5
  Uttrykke dine følelser rolig. Noen ganger føler du at nok er nok, eller du bare ikke er i humør til å være baken av en vits. Hvis du føler at du bare ikke kan ta lenger, eller finne deg selv koker opp innvendig, så fortell personen hva du føler, og sjansene er hun / han vil forstå.
 6. 6
  Vurdere kilden. Noen mennesker gjør tåpelig vitser rett og slett fordi de liker å høre seg selv snakke. Noen mennesker har feil ideen om at alle fornærmelser er morsomme, og slik at de fornærme deg, og fornærmelse kan eller kan ikke engang være sant. Sier en spøk som åpenbart er egentlig ikke sant er bare en løgn - eksempel: "Du er som en dum blond." Vit at du ikke er det negative ting sagt, hvis du vet at du ikke er en dum blond, uansett hva som sies, er meningsløst.
 7. 7
  Smil og spille sammen (noen ganger). Det er noen situasjoner der dette svaret kan være aktuelle, for eksempel på skolen når de gjør vitser kjenner deg ikke godt, eller ikke skjønner de er irriterende deg. Til tider, hvis du kan vise deg å være en nådig god sport, kan du vinne respekt fra de som har kommet kommentarer, og få nye venner ut av avtalen. Et annet scenario der dette er et godt svar er når du faktisk gjør noe morsomt å be spøk, for eksempel søle vann på deg selv. Alle vil le og noen doofus vil snu og si: "Å, sjekk den ut - ta en svømmetur!" eller noen annet tull, som om du ikke var allerede flau og ubehagelig nok. Men i stedet for å bli sint, skjønner at du vil fortsatt være vått hvorvidt du kan bare slappe av og komme over det. Ler, peker på våt flekk og si: "D'oh! Og jeg forlot min strandhåndkle hjemme." De andre vil le sammen, og du har hatt den siste latter. Bonuspoeng for å snu til den peneste jenta (eller kjekkeste fyr) i rommet med litt øyenbryn vrikke og tankevekkende smil, og sa: "Kan jeg låne din?"
 8. 8
  Være omgjengelig. Går med strømmen av ting er ofte den beste måten å håndtere idioter. Det er mange (særlig unge) mennesker som ikke har virkelig forstått finere ekte humor. De finner "tilfeldige" ting og fornærmelser morsomme, og så si "tilfeldige" ting og fornærme folk uten å innse at en tilfeldig respons er bare morsomt i de situasjonene der en bemerkning er laget som er helt uventet, eller at en fornærmelse er bare morsomt hvis det er ikke så pekte på at det gjør vondt noen. Den beste måten å håndtere disse menneskene er å le sammen litt, og deretter finne måter å justere sine forsøk på humor (ved å lage dine egne, bedre vitser).
 9. 9
  Ikke vær en dørmatte. Det er en forskjell mellom å være en hyggelig, omgjengelig person som kan ta en spøk, og å være en dørmatte. Hvis noen er alltid bruker du for en boksesekk, det blir gammelt. Du trenger å snakke opp for deg selv. Hvis dette er nødvendig, kan du prøve å ta personen til side og sa: "Hei mann, jeg har vært en god sport for en stund, men det er å bli gammel. De tingene du sier er vondt. Vær så snill, stopp. Ikke velge noen andre til å plukke på, bare stoppe. " Hvis han / hun blir defensive og / eller fortsetter å hakke på deg, ikke bry prøver å holde det mellom dere to lenger. Stå rett opp foran alle og si: "Du vet, når jeg snakket med deg om dette privat, jeg trodde jeg gjorde det klart at jeg er lei av at du rørt på meg. Jeg fortalte deg at det sårer meg, og nå er det bare gjør meg sint. Vennligst stoppe det. " Det er en virtuell garanti for at han / hun vil være mortified at du ringte ham eller henne ut foran alle. Enten han / hun 'll mumle en unnskyldning og la deg alene, eller plukke på deg igjen. Denne gangen vil du ikke å gjøre noe-alle andre vil hoppe til ditt forsvar, fordi du har gjort ditt ubehag kjent. Hvis de ikke gjør det, bør du vurdere å finne bedre venner.

Tips

 • Hvis alt annet svikter, prøv å si: "Jeg fikk bullseye i kveld -. All right Kom igjen, gjør din verste." La denne personen gjøre hans eller hennes vitser. Så si, "Er det slik? Er det alt du har?" Forhåpentligvis blir denne personen det punktet at du har fått nok. Hvis jabs fortsette, gå bort med et smil, og en riste på hodet ditt som forteller alle ser at noen mennesker bare ikke vet når man skal slutte. Du vil ende opp som ser bedre ut av det enn den andre fyren.
 • Les deg opp på vitser - om det er en faktisk spøk (dvs. en bestemt blonde spøk) rettet mot deg det hjelper alltid å ha hørt spøken en milliard ganger før, og muligens kunne si punchline før noen andre gjør det. Det vil heller underholde person, eller vise ham eller henne som fleiper om du er meningsløst.
 • Prøver alltid å blåse den av først. Hvis det fortsetter, kan du snakke med gjerningsmannen.
 • Et smil og en mock uttrykk for krenkelse er en stor forsvar.

Advarsler

 • Være i stand til å fortelle forskjellen mellom en spøk og mobbing. Noen ganger, svært støtende vitser eller nedsettende ord er nok, og bør behandles på en positiv måte. Ikke la dem få det beste av deg, hvis fortelle dem om det fører til mer "fleiper", ignorere dem og få litt hjelp.
 • Vær oppmerksom på at noen ganger er det best å bare gå bort fra visse situasjoner. Stå opp for deg selv, dessverre, kan gjøre deg til en enda større mål hvis det er en alvorlig bølle involvert.