Wkeno

Hvordan til 180 på et skateboard

Dette trikset er en moderat triks som viser vei for flere vanskelige triks. Denne skateboarding triks kan være ganske utfordrende til tider, men hvis du holder på det, vil du få det på kort tid. Her er hvordan!

Trinn

Hvordan til 180 på et skateboard. Ta oppmerksom på at du skal ri bryteren når riktig utført, så det kan være lurt å venne seg til å ha `ditt motsatt holdning.
Hvordan til 180 på et skateboard. Ta oppmerksom på at du skal ri bryteren når riktig utført, så det kan være lurt å venne seg til å ha `ditt motsatt holdning.
 1. 1
  Ta oppmerksom på at du skal ri bryteren når riktig utført, så det kan være lurt å venne seg til å ha `ditt motsatt holdning.
 2. 2
  Få litt fart. Noen presser skal fungere (hvis du gjør et gap så gjør mer presser). Gå en langsom hastighet hvis du gjør det for første gang.
 3. 3
  Ha føttene i en ollie posisjon.
 4. 4
  Avvikle motsatt vei du ønsker å spinne og bøy knærne. Denne delen kan føles naturlig, men hvis du ender for langt, så vil du i løpet spinne. Hvis du ikke ender nok, så du ikke vil spinne nok. Du ønsker å trappe opp nok slik at du ikke ender opp i ansiktet ditt.
 5. 5
  Gjør en ollie. Du kan også være lurt å slags vri styret i den retningen du vil at den ti gå med ryggen foten. Det vil være komplisert i begynnelsen, men det tar noen prøver å fullt ut få det.
 6. 6
  Raskt vri skuldrene og kroppen rundt den retningen du vil 180.
 7. 7
  Sveip fremre foten til siden når du gjør det ollie. For Regular-footed skatere, etterlatt for frontside, rett til baksiden, og vice versa for klønete bunntekst. Mange skatere finne frontside lettere å starte med.
 8. 8
  Skifte vekten i den retningen du ønsker å spinne. Ikke låse knærne. Det vil presse brettet ned og bort fra deg.
 9. 9
  Land rengjøre og prøve å gjøre en motsatt vei. Prøv å bøye knærne mindre hvis du ikke lande godt.

Tips

 • Hvis du ikke kan veldig godt, så øve på ollies først.
 • Gå på en glatt overflate. Hvis du ikke gjør det, kan du ikke rotere det hele veien. Som du blir bedre du kan gå raskere, men begynner sakte.
 • Hvis du plasserer tuppen av tærne over kanten av brettet, er det litt enklere for nybegynnere.
 • Hvis du ikke får det første gang, ikke svette det, bare praksis og det vil lønne seg til slutt.

Advarsler

 • Bruk alltid hjelm.
 • Ikke gi opp.