Wkeno

Hvordan trene for fotball

Spille europeisk fotball er en fin måte å stramme opp og komme i form. Men hvis du er svak eller ute av form, spille fotball er ikke for deg. Det er enkle og enkle måter å trene for å spille fotball, og denne guiden vil dekke noen av dem.

Trinn

Hvordan trene for fotball. Vet hvilken posisjon du ønsker å være.
Hvordan trene for fotball. Vet hvilken posisjon du ønsker å være.
 1. 1
  Vet hvilken posisjon du ønsker å være. Hver posisjon krever en annen mengde ferdigheter og styrke. Nedenfor er noen vanlige ting du vil ønske å vite om populære posisjoner.
  • Kvartal Backs: Quarter Backs må ha utmerket arm styrke, en evne til å kjøre (minst en anstendig løp), og evnen til å ta en hit. Du kan trene for alle disse ved å løfte vekter og trene på pasninger (arm styrke), kjører stiger eller ta små opplag (hastighet), og øvelser fokusert rundt brystet (evne til å ta en hit.)
  • Halvparten Backs: Halvparten Backs må stole på en rekke ting. Hurtighet, smidighet, bærer ballen, bevissthet og kunnskap de blir taklet ofte. Vanlige aktiviteter som løping, praksis unnvike objekter, og spiller mot venner vil bidra til å bygge alle disse viktige sterke sider.
  • Brede Mottakere: Brede Mottakere må ha hurtighet, smidighet og evne til å fange og takles. Generelle øvelser kan bygge styrke, slik som trekker ups eller vektløfting. Catching er en ferdighet som du kan lære av deg selv eller i en gruppe (grupper fungerer best.)
  • Forsvarere: Defenders, spesielt lineman, må være alle muskler og svært store. Som en linjespiller, vil du bli skjøvet rundt mye, og må takle folk mye også. Komme muskuløs og store er enkelt.
  • Kickers og tippere: Leg styrke er om det. Du vil bli skjøvet ned noen ganger, men ikke ofte. Gjør ben øvelser og praktisere din sparker er alt du trenger å gjøre.
  • Offensive Linemen: Masse ben styrke er nødvendig. Når du blokkerer noen, får du ikke bare er aggressive med armene, men du må være i stand til å skyte inn i defensive linjespiller og kjøre bena for å flytte ham tilbake. Du bør være store og i stand til å kaste vekten rundt. Musklene er et pluss. Du trenger også rask og rask meter for blokkering.
 2. 2
  Trene hardt og daglig. Hvis du ønsker å være god og klar, må du være over alle konkurrentene. Bare noen få mennesker kan gjøre den posisjonen, og det kan bare være en startpakke. Hvis du vil at den skal være deg, må du være best i gruppen din.
 3. 3
  Trener hardt, men ta pauser. Trene for hardt kan skade deg og skade sjansene dine for å gjøre teamet. Jobb hardt, men kjenner grenser.
 4. 4
  Delta i grupper eller organisasjoner for å få en følelse for hva et team er. Dette vil også gi deg praktisk erfaring og en følelse av en hva en spillsituasjon er like.
 5. 5
  Lytt nøye til hva treneren sier. Tro det eller ei, det er mye strategi involvert i fotball. Det er ikke bare grynt kaster hverandre rundt. Hvis etter den tid begynner du å spille spill som du ikke vet hvordan du kjører en "Fake 24 Double Reverse," fotball er ikke for deg.
 6. 6
  Se fotballspill eller re-løper. Observere hvordan aktørene i din posisjon linje opp og gjennomføre de spiller. Se hva du må gjøre, men se etter triks du kan bruke i tillegg.
 7. 7
  Til slutt, være uredd. Gå og prøve ut med selvtillit. Du vil trenge det når du spiller.

Tips

 • Ukene før sesongen din, gå ut og kjøre en mil eller to om dagen. Dette bygger opp din utholdenhet, og du vil gå inn i sesongen klar til å gå.
 • Øv selv i off season. Hvis du ikke kan gjøre det utenfor, praktisere noen av øvelsene du gjorde i løpet av året. Dette holder deg i form, selv om sesongen er over.
 • Husk også å øve sprinting, fra hvilken som helst stilling du vanligvis stille opp, da dette vil hjelpe deg i å slenge linjen raskere.
 • Alltid holde seg lav. Dette gjelder for alle stillinger. Det er generell fysikk at nedre spiller alltid råder. Husk denne lille setningen for å minne deg på å holde lav, "low du går, høyt du dø."
 • Hoppe tau. Dette hjelper med foten din hastighet og reaksjonstid.
 • Hardt arbeid er lik suksess. Aldri slakk, gi det 100 prosent.

Advarsler

 • Det én ting alle trenere hater er en cocky, overmodig spiller. Ingen på fotballbanen er bedre enn en annen spiller. Det kalles et team for en grunn, du kan ikke spille selv. Ikke på noen måte modell selv etter Terrell Owens. Du vil ikke spille.
 • Ikke vis sinne hvis du ikke gjør det første gang. Sinte spillere er et stort problem med trenere.
 • Ikke over praksis eller trening, vil dette skade deg.