Wkeno

Hvordan kaptein en landsby cricket team

Skuta gjør en mye større forskjell på de lavere nivåene av spillet. En god kaptein kan gjøre en dårlig teamet godt og et godt team stor.

Trinn

Hvordan kaptein en landsby cricket team. Kontroller at du har 11 spillere på banen i starten av spillet!
Hvordan kaptein en landsby cricket team. Kontroller at du har 11 spillere på banen i starten av spillet!
 1. 1
  Kontroller at du har 11 spillere på banen i starten av spillet! Du kan aldri ta noe for gitt. 14 spillere på en torsdag kveld slår raskt inn i ni lørdag morgen. Har alles telefonnummer og sørg for at du bekrefte deltakelse med alle i god tid.
 2. 2
  Prioritere i utvalget til de som kommer til garn og skru opp religiøst til kampene. Hvis spillere blir belønnet for å gjøre det rette, vil de gjøre det oftere. Valgte alltid ungdom over alderen i nære valg samtaler.
 3. 3
  Vit hva du skal gjøre om du vinne myntkastet. Tenk om betingelser, det poeng systemet og den relative styrken til laget ditt. Er du i tvil så gå med din team styrke, hvis du har mange gode bowlere deretter bolle først. Hvis du all balltre da bat først. Når du er på toppen, vil du sannsynligvis vinne.
 4. 4
  Framover i feltet. Bowlers bolle bedre med å angripe felt. Alltid angripe den nye batsman. Hvis en batsman treffer to lignende bilder til samme sted og deretter sette en Fielder der. Alltid ha en plan - eller ser ut som du har en. Aldri holde samme felt for to forskjellige batsmen. Vær aktiv!
 5. 5
  Har et team plan når batting - Forbedre alle kjører mellom wickets vil vinne deg hver tett kamp.
 6. 6
  Øv fanger og kaster mer enn noen andre lag på garn og før en kamp. Fangstene virkelig vinne kamper. Ingen vil si å slippe en fangst så oppfordrer alle til å gå for alt og ros alle for hver genuint forsøk. Keen Fielding lag vinner de fleste av sine spill.
 7. 7
  Sørg for at hvite er ren og presset før en kamp. Dette vil alltid gi et godt inntrykk, Ingenting er verre enn å se ut som slobs på feltet.

Tips

 • Alle liker en klapp på skulderen, så gi dem en. Ros i offentlig og fortelle off i privat. Hvis noen ignorerer en advarsel om sine handlinger deretter slippe dem. Du har det bedre uten den prima donna.
 • Jobbe hardere på nett enn noen andre. Kommer først og la siste på spill. Lede ved eksempel.
 • Oppmuntre spillerne til å ytre sine meninger bak lukkede dører i garderoben ikke er på banen når ting går dårlig.
 • Alltid gjøre en ungdom føler seg viktig og gi dem noe å gjøre. Hvis de ikke kan slå eller felt vel deretter sette dem på dekselet og fortelle dem at de er den viktigste Fielder i siden.
 • Søt snakke dommerne. Ring dem sir. Finn ut hva deres hobbyer er, noterer og spør dem om det neste gang du ser dem. Oppmannen er din venn. Det kan ikke gjøre noen skade i de nære LBW samtaler.
 • Gi alle en jobb utenfor spillet og sørge for at de gjør det. Ingenting raser harme mer enn halvparten av teamet gjør alt innstillingen opp eller rydde opp når de andre har allerede forlatt for pub.
 • Gi alle en rolle i siden og gjøre dem føler seg viktig, så la dem fortsette med det. Oppfordrer alle til å uttrykke seg - spinnere å kaste den opp, pacemen å bowle fort, å stryke beslutningstakere treffer den og stein wallers å rotere streiken uten å komme ut.
 • Felt på midten på eller midten av, kan du se hvordan bowler gjør, snakke med ham før eller etter en over og styre spillet. Fielding på slip tar for mye konsentrasjon.
 • Gjør alt for å få et resultat på våte dager. Fungere som en trojan å tørke gound - få en super soppa som førsteprioritet. Lag uten forlatte spill vil alltid avslutte ovenfor lag med tre.
 • Cricket har en rik tradisjon for innlegget kamp sosialt samvær. Lagkamerater, motstandere og dommere komme sammen etter dagens spill å slappe av, rehydrere, snakke om dagene spille og mimre om tidligere bragder. Organiser, eller enda bedre delegat til en annen spiller, levering av drikkevarer - både myk og alkoholholdige - for begge lag og dommere. Oppfordrer alle spillere til å delta i denne delen av spillet. Mange livslange vennskap er dannet - både i teamet, med tilskuere og til og med motstandere og dommere. Involvere deg entusiastisk i denne deling av kunnskap og debriefing - din cricket vil bli rikere for det.
 • Finn en god dynamisk wicket keeper og oppmuntre ham til å stå opp til middels pacers.
 • Sette beste Fielder ved første slip, ikke din verste.
 • En gruppe jogge rundt banen før spillet er den beste varme opp og bygger lagånd mens skremmende lurvete, røyking opposisjon.
 • Ikke la andre enn deg selv flytte en Fielder til en annen posisjon. En bowler kan flytte en Fielder noen få meter, men bør gå gjennom deg å flytte ham helt. Å ha ti kapteiner på feltet er en oppskrift på kaos.

Advarsler

 • Ikke forvent noen til å sette pris på din innsats. Du vil takke hundre mennesker før du får noen takk selv. Du vet hvis du gjør en god jobb, men ikke forvent takk fra noen andre. Du vil få skylden for alt som går galt da, bare akseptere det.
 • Alltid være rolig og optimistisk. Hvis du ikke tror du kommer til å vinne så har du allerede tapt.
 • Aldri kjefte eller bli sint på gruppemedlemmer. Positive kritikk bare!
 • Hvis en bowler er på nippet til å koke over så ta ham av og la ham avkjøles i lang etappe. I tvister om en avgjørelse må du alltid ta oppmann side. Din jobb er å holde laget i sjakk og spille i ånd av spillet. Du vil bli respektert mer for å være kald og rolig når alle andre er å miste hodet.
 • Gjøre det rette. Ikke klage hvis du vet det ikke ut. Hevder ikke bump baller som fangster. Recall en batsman som har blitt feilaktig avvist. Alltid okkupere den moralske høye bakken. Alle tar sine signalet fra din oppførsel. Spillet er større og viktigere enn "denne" kampen.
 • Ikke snakk til bowlere løpet over sine. Hvis de er hekta for fire de vet å kaste ballen opp, har de ikke trenger å bli fortalt. Ikke distrahere dem, stole på dem da ha et ord mellom overs.
 • Ikke ake eller tillate aking. Ingen har lyst til å spille for ubehagelige cricket lag.