Wkeno

Hvordan du trener i et idrettslag

Coaching et team kan være hardt arbeid. Men med disse tipsene, kan det bli litt lettere.

Trinn

Hvordan du trener i et idrettslag. Lære hver strategi og detaljer om idretten din.
Hvordan du trener i et idrettslag. Lære hver strategi og detaljer om idretten din.
 1. 1
  Finn noen tomme tid. En arbeidsnarkoman kunne ikke realistisk trener på heltid. Innse at coaching er en forpliktelse. Hvis du går ut på den første dagen, så du viser en veldig dårlig side av deg selv. Ikke trener hvis du ikke kan trene.
 2. 2
  Lære hver strategi og detaljer om idretten din. Det vil hjelpe å vite hva en home run er hvis du er coaching liten liga.
 3. 3
  Les bøker om coaching, snakke med andre trenere, nettverk. Les en bok som 101 Youth Coaching tips for å hjelpe deg i gang.
 4. 4
  Se etter en jobb. Hvis du er lærer, spør om en coaching stilling ved skolen din er åpen. Hvis ikke, kan du søke gjennom annonser. Ikke vær redd for å be om en coaching jobb i person. Hvis du får et "Nei", og deretter prøve på nytt et annet sted. I større byer er det mange idrettslag som du kan kontakte. Surfe på internett for å oppdage nye muligheter.
 5. 5
  Godta eventuelle coaching jobber. Ikke forvent å hoppe rett inn i hodet coaching posisjon. Selvfølgelig er det fornuftig å håpe på den jobben, men akseptere en assistent coaching posisjon også. Du må begynne i det små. Folk kjører klubbene eller lagene trenger å se hva du kan gjøre som trener. Det må være noen tillit til at du vet hva du gjør, og at spillerne vil være trygge.
 6. 6
  Øv deg coaching ferdigheter. Spille dataspill i "Coach mode" eller "manager mode". Skriv taktikkbøker og nye strategier i fritiden. Hold en notatbok av hva du planlegger å gjøre.
 7. 7
  Bli kjent med ditt team. Lær alle spillerne med så fort som mulig. Finn ut spillernes foretrukne navn (f.eks James vs Jim, Jaclyn vs Jackie). Lære sine styrker og sine svakheter, fange tankene dine i notatblokken. Arbeide sammen med sine styrker, og prøve å forbedre de områdene de er svake i. Vær vennlig med teamet ditt. Ingen ønsker å ta ordre fra en uvennlig person. Bli kjent med trenerstaben. Dette gjelder for alle coaching jobb. Å være vennlig vil gjøre deg enten kan stige i gradene eller har lykkeligere assistent trenere (avhenger av hvilken jobb du får). Ikke vær redd for å gi dine ideer til hovedtrener, og gjennomgå noen ideer hvis du er hovedtrener.
 8. 8
  Lær pitcher en ny banen. Lær QB en måte å komme seg ut av knipa. Varme opp før hver kamp. Trener spillene! Bruk alle de tidligere tipsene til din fordel. Vet hva du skal gjøre hvis din catcher blir skadet. Har alle dine strategier utenat. Ikke bare sitte på benken hele kampen. Ta deg tid til å gratulere en spiller som gjorde det bra, og å berolige en spiller som kvalte at det er bare et spill.
 9. 9
  Innse at å vinne er ikke alt. Det vil alltid være en "neste sesong". Men, likevel, kan du prøve å gjøre ditt merke. Det vil øke din jobbsikkerhet. Keep going! Når du har trent en Little League Team, kan du få samtaler fra ungdomsskole lag. Når du trener dem, kan de videregående skolene komme banke. Deretter høyskoler skal ringe deg. Hvis du holder konsekvent stiger opp dette fjellet, så du kan være i proffene en dag!

Tips

 • Husk at de fleste av spillerne bare spiller for moro skyld.
 • Vet noen spesielle regler denne ligaen kan ha. T-ball er vanligvis bare en free-for-all. Disse spesielle reglene vil avta etter hvert som alder og nivået går opp.
 • Bære en regelbok. Dette er en god måte å faktisk gjøre dommerne er enig med deg uten å få deg kastet ut.
 • Ikke straffe dårlige opptredener. Tenk på det, ikke en 12-åring virkelig ønsker å høre deg kjefte på ham for ikke å gjøre en enkel skutt?
 • Ikke rot med refs. Det setter et dårlig eksempel til laget ditt hvis du blir kastet ut av spillet og det setter assistentene ansvaret.
 • Kjenn konkurransen. Se hvilke hitters er i brann, og hvilke som er i en lavkonjunktur.
 • Ikke la coaching konsumere livet. Sett av tid til andre ting i livet.

Advarsler

 • Coaching er en svært tidkrevende jobb.
 • Å være utrolig uhøflig og upassende vil miste deg jobben.
 • Coaching heltid kan tvinge deg til å slutte eventuelle tidligere jobber eller hobbyer.

Ting du trenger

 • en regelbok
 • en god 5-faget datamaskin (for strategier og skuespill)
 • en video spill for å teste din coaching ferdigheter (valgfritt)
 • hensiktsmessige sko og klær
 • en liten nødssituasjon kit, varme og kalde pads, hydrogen peroxide, bandasjer