Wkeno

Hvordan velge et pulsoksymeter

En finger pulsoksymeter er et lite, håndholdt medisinsk enhet som måler oksygenmetning av pasientens blod samt en pasients puls uten engang å prøve. Det festes på enden av fingeren, over neglen, og måler hemoglobin metning. Den oksimeter måler forskjellen i lysabsorpsjon mellom oksygenert hemoglobin molekylet og den deoksygenerte versjonen. Pulsoksymeteret måler metning av blodet i forhold til normale nivåer, som anses å være 95-100% metning. Det er et par ting du bør se etter når du kjøper en pulsoksymeter å måle puls og oksygenmetning.

Trinn

Hvordan velge et pulsoksymeter. Velg riktig type pulsoksymeter som passer dine behov.
Hvordan velge et pulsoksymeter. Velg riktig type pulsoksymeter som passer dine behov.
 1. 1
  Velg riktig type pulsoksymeter som passer dine behov. Det finnes flere forskjellige stiler av puls oximeterscan spenner fra mindre enn hundre dollar til et par tusen. Oximeters varierer i evner og egenskaper som perfusjon indeks, plethysmograph, eller fargeskjerm er kanskje ikke tilgjengelig på alle modeller. Husk at en høyere pris ikke lik nødvendigvis høyere kvalitet. Du trenger en enhet som vil gi deg nøyaktige, pålitelige oksygenmetning opplesninger og pulsen.
 2. 2
  Finn en forsker for å finne ut, vil du ønsker det sted som selger det til deg å forklare hvordan du bruker maskinen, så når du får den hjem, vil du være i stand til å få mest mulig ut av det, uten å bli forverret.
 3. 3
  Test pulsoksymeter mot noen som kan manuelt ta pulsen og oksygenmetning målinger hvis du har denne muligheten. På denne måten kan du sammenligne målingene, og være sikker på at du velger den enheten som er den mest nøyaktige.
 4. 4
  Sørg for at du kan returnere pulsoksymeter for full refusjon hvis du ikke er fornøyd med resultatene. På denne måten kan du teste det ut for å se hvor nøyaktig den er, og vet at du ikke kaster bort penger hvis det viser seg å være veldig unøyaktig.
 5. 5
  Kjøp pulsoksymeterets online og når du mottar den setter inn batteriene og teste det ut ved å plassere fingeren i oksymeteret. I løpet av sekunder en lesning av SpO2 (blod oksygenmetning) og puls bør skapes.
 6. 6
  Bekrefte riktigheten av pulsoksymeter ved å ha puls og oksygenmetning målinger samtidig av en annen nøyaktig enhet. På denne måten kan du sammenligne målingene, og være sikker på at du velger den enheten som er nøyaktig.
 7. 7
  Dele resultatene av ditt pulsoksymeter med legen din for å sikre at SpO2 og puls er innenfor normalområdet.

Tips

 • Les om Finapres og Finometer, sykehus kliniske og forskning enhet - bruke Google til å finne og lese NIH aksept gjennomgang, sjekk DotMed.com, og selv Ebay - det er legit kilder der (som standard på grunn av sin enorme rekkevidde) og betydelige besparelser tilgjengelig på sertifisert, GARANTERES utstyr fra mris til sphygmomanometer mansjetter.
 • Les vurderinger som andre som har prøvd og testet noen spesiell pulsoksymeter har skrevet
 • Hvis du kjøper et pulsoksymeter for medisinsk bruk, sørge for at det er FDA godkjent.
 • Hvis du kjøper på nettet, finne ut hvilke nettsteder tilbyr de beste garantier, har best rykte for å levere rimelige priser, rask levering og god kundeservice.
 • eBay tillater ikke salg av medisinsk-bruker oximeters på nettstedet sitt.