Wkeno

Hvordan velge riktig hårtap alternativ

En full leder av hår er bare ikke et alternativ for oss alle. Noen ganger håret begynner å falle ut uten grunn. Noen ganger er det genetisk. Noen ganger er det forårsaket av sykdommer. Men hvis det virker som om det er mindre og mindre hår på hodebunnen din hver gang du ser i speilet, det finnes alternativer. Men hvordan kan du bestemme hvilket alternativ som er den rette for deg?

Trinn

Hvordan velge riktig hårtap alternativ. Utelukke en medisinsk tilstand.
Hvordan velge riktig hårtap alternativ. Utelukke en medisinsk tilstand.
 1. 1
  Utelukke en medisinsk tilstand. Noen ganger medisinske problemer kan føre til hårtap som en bivirkning. Eksempler inkluderer skjoldbrusk sykdom, overgangsalder, eller hvis du har hatt siste kirurgi. En autoimmun sykdom som heter alopecia areata kan føre til plutselig håravfall. Så din beste første alternativet er å gå til legen din og få en sjekk-opp.
 2. 2
  Sjekk dine medisiner. Noen medisiner som p-piller, kan påvirke hårveksten. Ikke slutt å ta medisiner hvis de har fått foreskrevet, men snakke om dette med legen din.
 3. 3
  Sjekk hodebunnen. Sørg for at den ser frisk ut, ingen infeksjoner eller problemer. Hvis du oppdager noe galt, komme til en lege.
 4. 4
  Sjekk din frisyre. Hvis du ha håret trukket tilbake tett, kan du påvirke sin vekst. Så det beste alternativet er å slutte seg håret i de skadelige frisyre.
 5. 5
  Pass på at du ikke bruke sterke kjemikalier på håret, over-perming, over-børsting eller gjøre noe som kan føre til at håret til å bli trukket ut. Igjen - sunn fornuft - Hvis dette kan være problemet, gjøre noen endringer.
 6. 6
  Se på dine slektninger. hvis din far og brødre mister håret, sjansene er du vil også. Hårtap kan kjøre i familier. Det medisinske navnet for det er androgenetic alopecia - det vi kaller hann-mønster baldness eller kvinne-mønster baldness. Det er ikke mye du kan gjøre for å endre gener. Din beste alternativet nå - avgjøre om du kan leve med tynning eller ingen hår, eller hvis du ønsker å gjøre noe med det.
 7. 7
  Hvis du ikke kan leve uten en full leder av hår, tenk om du vil være fornøyd med et hår brikke eller parykk. Husk at det du kan finne mer realistiske hairpieces, men de vil være dyrere seg.
 8. 8
  Hvis du ikke liker tanken på en parykk, har du to alternativer. Dette er hårtap medisiner eller hår erstatning kirurgi. Du kan trenge medisiner uansett om du velger kirurgi (for å minimere ytterligere tap og sikre god lager for transplantasjon), prøve medisiner først.

Tips

 • Hvis du bestemmer deg for hår erstatning kirurgi, gå til en kvalifisert lege. Sjekk legitimasjon. Sjekk akkreditering. Sørge for at legen utfører nok av disse typer operasjoner årlig for å holde deg oppdatert.
 • Propecia og Minoxidil er den eneste FDA godkjente, velprøvde og trygge hårtap medisiner som fungerer. Propecia er kun for menn.
 • Hvis du bestemmer deg for å investere i en parykk eller parykk, gå med en god og ærlig venn. Utforske ulike alternativer for å feste, og velg det som føles mest behagelig og sikreste.
 • Den Hairmax Laser Comb har også FDA-godkjenning og kan ikke påtrengende.

Advarsler

 • Hvis du vurderer kirurgi eller medisiner, husk at det alltid bivirkninger (så bruk en hederlig hårtap klinikken). Og husk at forsikringen ikke vil betale for enten type hårtap behandling.
 • Hvis du bestemmer deg for å prøve hårtap medisiner, husk at du er nødt til å holde på dem for livet, ellers håret vil falle ut igjen.
 • Kjøpe hårtap medisiner på nettet sannsynligvis (ja sannsynligvis) betyr at du kjøper forfalskede produkt som betyr at du kanskje ikke får den dosen du ønsker, og det er en økt risiko for forurensninger. Du er også finansierer kriminalitet.
 • Hvis du har en resept fra lege, kjøpe medisiner fra en pålitelig nettbutikk som cvs.com, walgreens.com, og drugstore.com er helt OK.
 • Hvis du ikke har en resept, så du bør ikke kjøpe medisiner på nettet med mindre de kan gi deg deres lisens. Det er noen juridiske nettsteder som har lisensiert apotek som tilbyr gratis online konsultasjoner for FDA godkjente medisiner som Propecia.