Wkeno

Hvordan å miste vekt gradvis

Millioner av mennesker vil, men svært få mennesker miste vekt på riktig måte. Du må være tålmodig og forstå at det tar tid å bli sunnere og gå ned i vekt på riktig måte.

Trinn

Hvordan å miste vekt gradvis. Du må først innse hvor mye mat du spiser.
Hvordan å miste vekt gradvis. Du må først innse hvor mye mat du spiser.
 1. 1
  Du må først innse hvor mye mat du spiser. Se på hvor mye du legger på tallerkenen din og spør deg selv om du er virkelig full etter hvert måltid. Hvis du er elendig når du spiser fordi du spiser for mye, så det er et åpenbart tegn på at du bør spise mindre porsjoner. Du bør ikke føle deg mett etter hvert måltid, men du bør føle innhold og ikke lenger sulten.
 2. 2
  Når du har en god ide om hvor mye du vanligvis spiser, begynner å kutte ned på dette beløpet, men bare av en liten bit. Ikke hopp over måltider! Mange gjør den feilen å sulte seg selv når de ønsker å gå ned i vekt. Dette fører bare til å være veldig sulten, slik at når du spiser senere, du spiser enda mer enn normalt. Også, hvis du helt sulte deg selv, vil kroppen gå inn i forsvar modus og lagre fett i kroppen din for senere fordi det mener at du ikke har nok mat. Når du først kutte ned på maten beløpet, trenger du bare å kutte ned en spiseskje om gangen.
 3. 3
  Gradvis øke mengden mat som du kutter ned. En ting som hjelper noen mennesker er å begynne å spise av av en mindre tallerken. En full liten tallerken ser ut som mer mat enn noen få hauger av mat på en stor tallerken.
 4. 4
  Når du er vant til å spise et mindre beløp, kan du prøve å begynne å spise litt sunnere. Igjen, hvis du helt kuttet alle matvarer du elsker fra kostholdet ditt, vil du ønsker dem og overspise når du har sjansen til å spise dem. Begynne å spise mer av de sunne matvarer som du liker, og prøver å lære å like de som du ikke gjør det. Prøv å bake noen av dine matvarer som er vanligvis stekt, og gjør et besøk til en produsere stativ. Produsere står har betalt mer enn matbutikken, men deres varer er ofte bedre kvalitet og er mer sannsynlig å tilfredsstille.
 5. 5
  Mens du får frisk, er det viktig å trene også. Ikke gå gale og overdrive det. Begynne i det små. Hvis du har tilgang til å utøve utstyr, bruk den. Gå på en tredemølle, som starter på ti minutter hver gang. Går på en tredemølle vil ikke gjøre mye for kroppen din, men gå i lengre tid uten å stoppe øker din utholdenhet og dette vil hjelpe deg når du bestemmer deg for å prøve vanskeligere trening, som jogging og kjører ute i varmen. Også, gjøre noen crunches. Ikke legg hendene bak nakken fordi det vil sette unødvendig belastning på ryggen. Ikke sitte hele veien opp, bare gjøre crunches. Husk målet ditt er å gå ned i vekt, men å gå hele veien må du være sunnere rundt.
 6. 6
  Alltid sjekke ingrediensene, kalorier, fett, karbohydrater og vitaminer i maten du kjøper. Mat med mye vitaminer vil gi deg mer energi og vil ikke gjøre deg sulten, i motsetning til matvarer som er alt sukker. Hold et øye med kalori, fett og karbohydrater. inntak, men ikke bli en teller. Husk at du er på din egen diett, å miste vekt i ditt eget tempo. Bare bruke hodet, og ikke blåse 500 kalorier på en kanel roll. Hvis du kommer til å spise 500 kalorier av noe, gjør det noe som vil fylle deg opp.
 7. 7
  Ikke bli frustrert hvis du ikke ser resultater umiddelbart. Målet er å gå ned i vekt gradvis. Når du mister vekt gradvis, holder du den av. Slippe 5 pounds på en dag er ikke sunt, og det vil ikke holde av. Bare vær tålmodig, fortsette å jobbe, og alltid minne deg selv om at du ønsker å bli sunnere, og at du vil ha en bedre kropp. Hvis du ikke har noen motivasjon, vil det være mye vanskeligere å lykkes.

Tips

 • Husk, det er ingen unnskyldning for ikke å få næringsstoffer. Du bør spise sunn mat, og selv om du ikke gjør det, finnes det andre måter å få vitaminer. Helsekost er overalt nå, og de fleste inneholder noen næringsstoffer i dem. En flaske V8 har tre grønnsaksporsjoner i det, og selvfølgelig er det alltid vitaminer.
 • Prøv å ikke spise foran TV-en. Det er lett å glemme hvor mye du spiser når du ikke ser på maten. De fleste mennesker har en tendens til ikke å ta hensyn til hvor mye de spiser når TV er on.Turn den av og du vil finne det lettere å fortelle når du er full.
 • Finne sunne snacks som du liker. Noen favoritter inkluderer, tar epleskiver og dyppe dem i peanøttsmør og topping dem med müsli. Apple er frukt, er peanøttsmør protein, og müsli er fiber. Dette snack er sunn, tilfredsstillende og deilig.
 • Pass på hva du drikker også. Skummet melk er alltid en god erstatning for vanlig helmelk. Begrense brus du drikker også. Drikkevarer som dette bare legge på vekten din. Hvis du har en hard tid å kutte avhengigheten, prøve å drikke diett. Enda bedre, drikke vann.
 • Du vet at å si: "Spis som en konge til frokost, en dronning for lunsj, og en bonde til middag?" Dette ville være gode retningslinjer å følge. Husk at din største måltid (og sunt selvfølgelig) være frokost. Dette vil holde deg fyldigere lenger. Husk protein som egg og fylle matvarer som havregryn.
 • Prøv å sakte avvenne deg ut av junk food heller enn plutselig har ingen junk food. Kommer fra et parti som null over natten kan være en vanskelig ting å gjøre. Med andre ord, ikke frata deg av alt.
 • Når du går ut for å spise, være svært forsiktig med hvor mye du spiser. De fleste restauranter serverer altfor mye mat, så prøv å spise bare halvparten av maten din, eller bestille burger, men ikke har pommes frites. Også, hvis de tjener brød eller chips før måltidet, være svært forsiktig med hvor mye av det du spiser.

Advarsler

 • Du kan komme til å elske måten du ser og føler.
 • Folk kan plage deg med å finne ut hvordan du gjorde det.
 • Energinivået kan skyte i været.
 • Du må kanskje bruke en haug med penger på nye klær fordi alt du eier vil være for stor for deg.
 • Tilfeldige mennesker kan flørte med deg.
 • Folk vil gi deg komplimenter enten god eller dårlig