Wkeno

Hvordan å nyte naturen


Har du noen gang ønsket å nyte verdens fantastiske gaver? Denne jorden er et vakkert sted. Hvis du ser på naturen, og se bare trær og gress, du skjønner hva utrolig ting du mangler?

Trinn

Hvordan å nyte naturen. Sett deg ned på en stein, noen tørre blader, eller bare på bakken.
Hvordan å nyte naturen. Sett deg ned på en stein, noen tørre blader, eller bare på bakken.
 1. 1
  Go. Hvis du ønsker å føle seg mer knyttet til jorden, er det første skrittet for å oppleve det selv. Velg et sted at du tror at du kan nyte godt av. Et rolig sted sett bort fra sivilisasjonen er best. En av de viktigste tingene er at det være rolig og stille. Noen naturlige omgivelser vil gjøre, enten det er en skog eller grasmark, innsjøen eller fjellet.
 2. 2
  Sett deg ned på en stein, noen tørre blader, eller bare på bakken.komfortabel med omgivelsene, og virkelig ta i lydene og følelsen av alt rundt deg. Prøv å ikke fokusere på "det store bildet" - i stedet, legge merke til de små detaljene av ting, for eksempel: hvor mange rygger er der på et blad? Ser du noen dyr (eller bugs) rundt deg? Hvis ja, prøv å betale mer oppmerksomhet til aktivitet og ting lavere på bakken.
 3. 3
  Deretter lukker øynene, og bilde i tankene dine naturen som omgir deg. Poenget er å kjenne at du er i et vakkert sted.
 4. 4
  Gjør noe fredelig, for eksempel eller meditere i skogen. Du vil bli overrasket over hvor avslappende det er å bare lene seg tilbake og nyte de naturlige lydene av skogen og fugler.
 5. 5
  Gå på en. Turgåing er flott trening og tempoet i det vil tillate deg å se og høre de små tingene. Ikke la tid eller distanse skremme deg. Det er turer i alle lengder og vanskeligheter.
 6. 6
  Gå camping eller backpacking. Ikke glem å se på stjernene, om du vet noe om dem ennå, eller ikke. Ofte vil de vises lysere og mer tallrike når du er borte fra lyset og smog i byer.
 7. 7
  Øv primitive ferdigheter mens i skogen for å dele en forbindelse med våre forfedre, hvis du ønsker å gå videre. Se eksterne lenker for forslag.
 8. 8
  Gjør slike ting vil føre til en forståelse av naturen, og gjøre deg klar over hvor vakkert det er, og at vi også er skapninger av denne jord.

Tips

 • Kle lett, og ha gode klær.
 • Bruke så mye tid som du trenger, men pass på at du ikke har noen planer i dette tidsrommet.
 • Høsten eller våren ofte tilby gode og milde klima, men gå når du foretrekker. Winters utendørs kan være deilig.
 • Prøv å unngå vandrende for dypt inn i ukjent villmark, som det er lett å gå seg vill. Alltid la noen vite hvor du måtte være.

Advarsler

 • Ikke velg et sted som kan inneholde farlige dyr.
 • Bruk passende antrekk. Hvis du går inn i skogen, bruke lange bukser og close-toed sko. Sjekk klærne av og til for flått. Vær forsiktig med edderkopper og slanger.
 • Hvis du kommer over et vilt dyr, ikke nærmer det. Hvis du kommer over en baby dyr, ikke røre det, foreldrene vet hvor deres baby er og vil trolig være tilbake snart.
 • For å gå inn i skogen, sørg for å være iført insektspray. Et alternativ til å bruke insektspray er å bruke lange bukser, en langermet skjorte, og en lue og en bug netto.