Wkeno

Hvordan å se deg selv slik andre ser deg

Det er vanlig, og prisverdig, for å være nysgjerrig på hvordan andre oppfatter deg generelt, eller i bestemte situasjoner. Jo mer innsikt du har i dette området, jo mindre tid du er tilbøyelig til å ligge våken om natten, lurer på. Og selv når du kan ha handlet annerledes i en bestemt situasjon, etter vurdering, gir denne innsikten generelt det beste svaret for fremover.

Det er fullt mulig å se deg selv akkurat som andre folk ser deg, men dette tar motet, og utvikling av en viss innsikt. Så, hvis du tør, ha en titt i speilet...

Trinn

Hvordan å se deg selv slik andre ser deg. Forstå at andre mennesker er din speil.
Hvordan å se deg selv slik andre ser deg. Forstå at andre mennesker er din speil.
 1. 1
  Forstå at andre mennesker er din speil. Et enkelt konsept, men en som mange mennesker er enten uvillig eller ute av stand til, å forstå. Oppsummeres, er det rett og slett at andre mennesker tenker du. Dine, dine egenskaper og dine følelser reflekteres tilbake på deg fra andre mennesker enten gjennom in-kind svar eller gjennom forutsigbare reaksjoner på følelser eller følelser som du utsteder.
  Kanskje enda mer overraskende er realiteten at refleksjonen er perfekt, selv om "reflektor" er nesten uten unntak ikke. For eksempel kan du føle, irritabilitet, eller dismissiveness mot en annen person, som senker estimering av dem og får deg til å behandle dem mindre alvorlig, men likevel i å gjøre det, ignorere deg det faktum at de gjenspeiler din negative vurdering av dem.
  • Intellektuelt utfordret folk kan gi den høyeste kvalitet refleksjoner for andres atferd, samtidig som personlig uvitende om at en "speil" eksisterer, dette har å gjøre med deres mangel på hemming og deres manglende evne til å hykle. Slike folk mer medfødt reflektere signaler og kroppsspråk du sender dem.
   1. "Normal" folk vanligvis reflektere, også, før de har lært å maske (disse går på å lure på hvorfor de ikke kan føle noe, har ingen lidenskap), så du er ute etter en mer subtil signal. Vanligvis (i hvert fall i USA) de er tydelig å sende den, og du nettopp har sett det så lenge (hver gang en bestemt situasjon oppstår, og du svarer at bestemt måte), at du enten er (ubevisst) ignorerer den riktige tolkningen, og / eller har mest sannsynlig utviklet din egen, ikke-helt-riktige.
  • Det er ganske lett å gå gjennom hele livet, i mange vestlige kulturer i det minste, og aldri utvikle det medfødte ferdigheter spotting selv blir reflektert i andre mennesker, noen utvikling på dette området vil forbedre din selvinnsikt og dine relasjoner med andre.
  • Dette speilet-stirrer ferdighet er mer utviklet av nødvendighet i mennesker i redusert midler som trenger å lære raskt hvordan å lese folk godt for å overleve, men bare fordi du aldri har vært sulten, alene, eller fattig, betyr ikke at du må være clueless om deg selv.
  • Ser at en stor del av å se deg selv er å anerkjenne at noen liten oppførselen til noen andre, bevitnet av deg, er faktisk nøyaktig hvordan du ser ut når du viser den samme atferd, og at rasjonalisering av det som "annerledes enn deg selv" er det er feil om tolkningen din.
  • 2
   Erkjenne at folk sier ting til deg, eller om du for en grunn. Mens det kan være lett (faktisk er det den menneskelige natur) å avvise alt som ikke følte for å være relevant, eller ikke sett å være gratis, og for å se det heller som en refleksjon av den personen sier eller kommenterer om ting du ikke er komfortabel med (til en viss grad det handler om dem, men det er ikke hele historien), for det meste har det sannsynligvis en klype i det for deg. Selv om det er smertefullt og ditt ego frister deg til å avvise den ut av hånden på vakt mot denne sannsynligheten.
   Det er mindre viktig at du identifiserer deg med det som kan ha vært faktisk sagt her, snarere er det som teller koble den med tiden at du sier det samme til en annen. Det er farlig lett å lure deg selv til å tro at "de gangene var annerledes." De alltid ikke er, eller ikke var.
   • Gitt nok utvikling i å identifisere kilden til kommentarer om deg, vil du begynne å se når noen er sniping på deg bare fordi de er misunnelig, eller sjalu, og du kan da reagere deretter, i stedet for å vedta den normale kne-jerk reaksjonen du hadde mest sannsynlig planlagt (og de ganske muligens, håpet å egge, vise deg opp).
  • 3
   Erkjenner at dette person-til-person speilet er en to-veis speil. Akkurat som folk sier ting til eller om deg for ulike, muligens obskure men knowable grunner, gjenkjenne når du gjør det samme. Undersøke hvorfor du kan ha sagt en bestemt ting, vanligvis vil dette selvransakelse oppstå i ettertid.
   Ikke vær redd for å spørre noen du til å hjelpe deg å arbeide gjennom resonnement, for eksempel hvis din beste venn du hørte, de nesten helt sikkert allerede vet hvorfor du sa noe, og hvilke personlige motivasjoner, quirks, og behov som ligger bak det. Spør din venn med åpne og en vilje til å reflektere sammen kan ta et vennskap til et helt nytt nivå. Spør en annen hvordan våre ord og oppførsel kommer over til en annen er ikke noe vi stoppe opp og gjøre mye, men det kan komme i gang i mer effektive selvtillit undersøkelse.
   • Folk som er villige til å reflektere over hvordan deres ord og handlinger synes å andre kan ende opp med å ikke bry seg om hvordan de blir sett og i sin tur, dette viser seg å ikke bry seg om andre heller. Dette kan gjøre dem virke egoistisk, reservert, og kanskje til og med ledig og etter en innledende entusiastisk møte med en slik karakter, kan du ha i utgangspunktet mente at de var attraktive, eller interessant, bare for å raskt innse at de er blinde for deres effekt på andre og har lite å dele fordi de skjuler i seg selv.
    1. Kontrast dette, narsissisme, med en sunn respekt og omtanke for andre og din plass i ting, hvordan du passer, samtidig som den er villig til å gå din egen vei.
   • 4
    Tenk at en person som du avskyr er alltid din perfekte speil - De er akkurat som deg. Selv om dette kan virke merkelig eller støtende for deg, bærer erfaring ofte det ut. Grunnen er at vi alltid overse atferd hos oss selv at vi ikke kan tolerere i en annen. Ved å la den andre personen til å bære byrden av vår egen mislikte indre quirks eller svakheter, skjerme vi oss fra å måtte møte våre mindre likable aspekter hodet på og velger i stedet å vise unlikable trekk som feil av den andre personen.
    Ofte ser vi dette som uoverstigelig fordi vi velger å tro at den andre personen er den som genererer uønsket atferd. Men dette blinds oss til å innse at vi bare låse horn med trekk vi ennå ikke har lært å forholde seg godt inne i oss selv.
    • Det er generelt ikke engang nødvendig å komme så langt som "observasjon av atferd" scenen, folk som er svært like ofte avskyr hverandre på synet, fordi atferdsmønstre er inngrodd, og lignende, om ikke universell - noe som betyr at atferdsmessige tvillinger kan fornemme hverandre i reneste gest.
    • De fleste av oss har opplevd en tur hjem, med en venn eller slektning, fra noen samling, med venn eller slektning sniping om noen de bare har møtt som har i hovedsak utstilt ingen uheldige atferd, når trykket, er venn eller slektning hardt pressede å forklare nøyaktig hva de betyr, i dette tilfellet, er det mest sannsynlig at de nettopp har møtt en perfekt speil.
    • Som mennesker, selv om vi har en tendens til å anta at to av våre svært like venner, ukjente for hverandre, ville virkelig liker hverandre, vil erfaring vise deg at dette er svært ofte ikke tilfelle.
   • 5
    Gjenkjenne muligheter i et forhold utfordret av din intense av hverandre. Selv om du aldri kan lære å like hverandre, mulighetene finnes her for personlig livsstilssendringer. Ja, ofte de mest givende utfall kan bli resultatet når du presse deg selv til å takle mennesker som du finner utfordre deg i denne sammenheng fordi du til slutt lære å håndtere, hvis ikke lære å tolerere, en del av deg selv som du ikke selv ønsker til ansikt før.
    Erfaring tilsier at selv om du i utgangspunktet ikke kommuniserer noen av dine intensjoner om å endre egen atferd til speilet ditt, er at de alltid føler det samme om deg som du gjør om dem, vil de til slutt (vanligvis ganske raskt) varslet at de ikke er i stand til å presse knappene.
    Hvis du bruker denne opplevelsen for selv-forbedring (i stedet for det du har brukt det for?), Vil det være klart at du ikke utnytter mulighetene til å presse deres. Dette kommer til å bli lagt merke til (og ikke bare ved speilet), og kreditert til deg som modenhet, bonuspoeng for å ha mot til å komme ren med speil din, og fortelle dem om innsyn din inn i denne saken, som fører til framtidig gjensidig progresjon. Og enda flere kudos til deg hvis du gjør dette personlig utvikling i det offentlige rom, så det er ingen enkel oppgave, imponerer det at folk skal se slik modenhet og være trygg på at alle innenfor hørevidde vil bli trollbundet.
   • 6
    Fortsett å se deg selv slik andre ser deg gjennom hele livet. Dette er ikke en one-off trening. Det er noe som vil gagne deg og dine relasjoner for all tid, og som sådan, er det viktig at du fortsetter å holde seg våken og villig til å se deg selv reflekteres i andre rundt deg. Når du har raffinert se deg selv, akkurat som andre ser deg, ved å vitne refleksjoner i og fra andre, vil du finne deg selv mer tilgivende av andre, mer villige til å strekke seg ut og trekke folk gjennom vanskelige stunder og vanskelige tider fordi du ser ikke bare dine egne kamper, men deres også, alt henger sammen som én. Og alt dette tar er konstant selvransakelse, self-ærlighet, og en til å gå utenfor deg selv regelmessig.
    • Søker balanse snarere enn kontroll. Kontrollerende atferd er negativ atferd og kan føre til, uvirkelige forventninger, og kan enkelt overføre til å ville kontrollere andre for å gjøre dem stoppe reflekterer en del av oss selv vi ikke liker. I stedet prøver å balansere negative selv med dine sterke og positive selvbilde. Vi kan ikke være helt til vi omfavne de delene av oss selv vi ikke alltid liker og gjør vi best når vi erkjenner våre svakheter og lære å behandle dem med humor og åpenhet heller enn å forsøke å kvele dem eller klandre sin eksistens på noen eller noe annet.
     1. Dette kan være et kraftig verktøy for uttrykk, som blant oss ikke har uttrykt noe forventer en viss respons, og deretter fikk et noe annet svar, kanskje bare formidlet gjennom ansiktsuttrykk, at vi har en tendens til å bare slags ignorere, mens pløying fremover- -når ansiktsuttrykk bør være å fortelle deg at du ikke har kommunisert din åpning ideen fullt ut (for eksempel).

     Tips

     • Ved å være om noen gjør at du føler deg negativ, er dette en indikator på at du trenger å se innsiden, ikke på den andre personen. Hva om denne personens atferd er spesielt plager deg? Lokalisere den og deretter se etter den innenfor. Det kan være opplagt, eller det kan være noe du har undertrykt, jo mer du har fortrengt det, jo dypere du er nødt til å grave for å komme til nub av det.
     • Hvilke typer atferd som vi ikke liker i andre at vi kommer sannsynligvis til å bli fråtse i like ofte oss selv omfatter sinne, sladre, klynking og klager, kritiserer, opptrer som en martyr, etc. Hver av disse atferd kan lett bli en der vi er delaktige og utagering oss selv og når vi er spesielt plaget av å se disse atferd hos andre, er det sannsynlig speilet forteller oss at det er på tide for oss å lære en lekse, og sette en stopper for vår egen negativ atferd.
     • Du trenger ikke å anta at du er helt kvalt av den negative egenskap som du misliker i en annen. Det kan rett og slett være at radaren er våken fordi du har begynt å tillate deg selv å sladre for mye i det siste, eller du har vært å gi etter for klagende stedet for å handle, eller du har begynt å være lat i stedet for gjennomtenkt. Den egenskap som plager deg er sannsynligvis å være en som er nyere, noe du vet at du trenger å forholde seg til, og er forstørret rett og slett fordi det er den egenskap eller atferd som du trenger å forholde seg til på dette tidspunktet. Over tid kan de ulike triggere endre, og det er som det skal være, fordi vi alltid er i vekst og endring gjennom livet, inkludert oppvåknende nye negative sider ved oss ​​selv som må behandles!

     Advarsler

     • En mann lagt merke til at øksen var savnet. Da så han naboens sønn passerer. Gutten så ut som en tyv, gikk som en tyv, oppførte seg som en tyv, Senere på dagen, mannen fant øksa der han hadde forlatt den dagen før. Neste gang han så sin naboens sønn, så gutten, gikk, og oppførte seg som en ærlig, vanlig gutt.
      Li eh-tse
     • Mye bevisstløs speiling som skjer hele tiden, det er mer uttalt i våre nære relasjoner, og vi speile andre, akkurat som de speile oss. Lære å se deg selv slik andre ser deg er en viktig måte å bryte denne ubevisste bind og injisere balanse i våre liv ved å søke å gi ut det beste av oss selv og å speile tilbake det beste av andre. Lære å balansere speiling tar praksis, medfølelse, og en vilje til å fortsette å prøve, på den måten, ikke bare du lærer av andre, men du blir deres positive lærer i sving.
     • Når du slutter å tilbringe tid med noen fordi du sluttet å komme sammen med dem, hvis du ikke har møtt de negative refleksjoner de presenterte deg, er du mest sannsynlig til å gå og finne en svært lik person til å ta deres plass, bare slik at din negative selv fortsetter å bli reflektert tilbake på deg. Den eneste måten å stoppe dette mønsteret er å møte opp til de negative sidene som tilhører deg først og fremst og å slutte å skylde på andre for dine reaksjoner.