Wkeno

Hvordan gå videre etter en livsforandrende åpenbaring

Du kommer sammen i livet med få bekymringer eller bekymringer, og plutselig treffer det deg. Noe noen sier, et blikk i riktig retning til riktig tid, en overhørt utdrag av samtalen... og alt virker annerledes. Nå kan du realisere noe - vet du noe du ikke visste før. Hvordan gjenvinne du din balanse og fortsette med livet ditt? Noen ganger kan du ikke gå tilbake til slik det var før, men du kan gå frem. Her ser du hvordan.

Trinn

Hvordan gå videre etter en livsforandrende åpenbaring. Ta deg tid til å ta den inn.
Hvordan gå videre etter en livsforandrende åpenbaring. Ta deg tid til å ta den inn.
 1. 1
  Ta deg tid til å ta den inn. Kanskje du har hatt en personlig åpenbaring, om ditt eget liv. Kanskje noe ble avslørt om en. Eller kanskje har du bare vært vurderer livet generelt, og plutselig se alt i et annet lys. Dette kan være et resultat av en religiøs åpenbaring (når du plutselig innser hva du virkelig tror), eller på grunn av en åpenbaring av karakter (din egen eller en slektning eller venn), eller fordi noe om en situasjon som aldri satt rett med deg plutselig klikkes på plass. Uansett hva det er, trenger du tid til å behandle og virkelig sette pris på og forstå hvilke områder av livet ditt må endres fra denne tiden fremover. Ikke gjør plutselige endringer. Gi deg selv tid til å virkelig vurdere denne åpenbaringen fra mange vinkler før du tar noen handling.
 2. 2
  Avgjør om dette endrer ting bare for deg, eller om det vil endre et forhold (s). Når du er den eneste til å vurdere, vil du ha litt mer spillerom i å implementere endringene. Hvis åpenbaring innebærer en annen person eller personer, må du vurdere sine rettigheter, dine plikter til dem, og deres følelser. Endring kan komme i mange former, men ikke alle endringer må steamrolled ut over alle de rundt deg.
 3. 3
  Søke veiledning og råd. Du trenger ikke nødvendigvis å se en psykolog eller en terapeut. Du kan gå til en klarert familiemedlem eller en venn og diskutere åpenbaring. Det er aldri anbefalt at du handle utelukkende på dine egne instinkter mindre det er noen intenst overbevisende grunn. Det er alltid foretrukket og klokere å søke innspill fra en betrodd venn eller slektning før du tar handling som vil påvirke hele livet.
 4. 4
  Seriøst meditere på alle mulige konsekvenser av dine handlinger. Etter at du har snakket med din "rådgivere" eller "rådgivere", ta deg tid til å spille ut flere scenarier i tankene dine før du gjør noe drastisk. Vil du mister jobben? Vil din forholdet slutt? Hva vil skje hvis du gjør Plan A? Hva med Plan B? Bare ut av høflighet til andre, bør det sies at det alternativet som skaper den smaleste skjærer ødeleggelse er vanligvis best. Men hvis åpenbaring er en slik som utflukt en overgriper i familien din - i dette tilfellet, kan du ikke tillate vurdering av hvem som vil bli såret eller lei å inngå planleggingen.
 5. 5
  Spør deg selv hva Utbetalingen du leter etter, spesielt hvis dine handlinger vil skape en følelse eller en stor blowup. Vil livet ditt bli bedre for det til slutt? Hva håper du vil skje når du iscenesette din store avslører? Hva hvis det ikke skjer? Så hvordan vil du føle? Noen ganger skjønner vi noe, og det gjør vondt følelsene våre, eller omvendt, det gjør oss føler stor og uovervinnelig. Hvis du ringer alle dine kjære sammen og lage en stor, eksplosive kunngjøring, hva er det du håper de vil gjøre? Kanskje din åpenbaring er en personlig en: du er homofil. Hvis familien bor i et område der toleranse er den generelle regelen, og du vil være rimelig sikker hvis det ikke går bra, så å fortelle dem alle sammen på denne måten kan betale seg til slutt. Gitt nok tid, vanligvis familier kommer rundt til denne nyheten overraskende godt, og raskt. Men hvis du er i Bibelen Belt, og du våren dette på hele familien på en stor samling, kan du være å sette deg selv i fare. Vurdere nøye hva du håper å oppnå med en stor kunngjøring, og i stedet vurdere mindre, mer personlige samtaler med en eller to familiemedlemmer eller venner av gangen.
 6. 6
  Ta et dypt åndedrag... og gjøre det. Leve med nyvunnet kunnskap kan være en kamp. Enten du innser at du er homofil, eller oppdage at du er adoptert, eller din ektefelle er utro, eller du fant ut at en venn av familien misbrukt søsteren din, eller forstå at din mor favoriserer din bror over deg... disse tingene kan forandre livet ditt. Kanskje du bare skjønte at du ønsker å gå i kloster. Eller kanskje du innså at du vil istedenfor å gå på college akkurat nå. Uansett hva du har realisert eller oppdaget, etter en viss tid, må du handle. Hvorvidt handlingen du tar betyr at livet ditt vil endre seg - eller at det ikke vil - du vil velge å gå videre herfra, en eller annen måte. Kom ut om du er homofil, eller godta din venn som nettopp har fortalt deg at han / hun er - eller slutt det forholdet. Gjør det på den måten som er mest fornuftig for deg. Inn som kloster. Eller velger å gjøre ingenting om det på dette tidspunktet. Lev livet på dine vilkår. Unntaket her er hvis du vet at ved å gjøre ingenting, kunne noen andre bli såret. I så fall, uansett hva konsekvensene, må du iverksette tiltak for å hindre at dette skjer.
 7. 7
  Bevege seg fremover. Ikke gjenoppleve denne hendelsen, eller denne åpenbaringen, om og om igjen, prøver å sette livet tilbake slik det var "før". Alt liv er forandring. Du kan ikke håpe på å gå bakover, ikke noen gang, ikke fra noe, godt eller dårlig. Alt du kan gjøre er å sette det inn i riktig perspektiv og gå fremover. Lengter etter det som var er ikke produktivt. Akseptere det som er og går fremover med livet ditt er bedre plan. Fortell deg selv "En dag vil jeg komme til enighet med dette. Den dagen kan være i dag."

Tips

 • Pass på - være absolutt positivt - hvis du beskylder noen for en forbrytelse. Hvis åpenbaring er en der ting klikker hvis du godtar at onkelen din, for eksempel, forulempet deg og din søster, men du er ikke sikker... deretter se ham. Del din mistanke med søsteren din. Hvis hun er også disig på detaljene, spør andre kvinner i familien din som er på samme alder som deg hvis de har hatt noen erfaringer med dette onkel. Hvis du fremdeles er usikker, holde et øye med ham, og ikke la de små gå av alene med ham. Du ønsker ikke å beskytte en overgriper, men du ønsker ikke å kaste mistanke av denne typen på en uskyldig person. Det kan være nesten umulig å slette mistanke i fremtiden hvis du målretter feil person.
 • Hvis din åpenbaring er personlig i naturen, det vil si, en åpenbaring av tro eller av ditt eget liv og hvordan den relaterer seg til deg bare, så ta deg god tid med å gjøre endringer knyttet til dette, og utforske alle veier. Du kan snakke med noen venner eller familie underveis, men hvis åpenbaring er privat, kan du holde det slik.

Advarsler

 • Innser at noen har begått en forbrytelse kan bety tid er kjernen. Hvis du er sikker på at noen du kjenner har gjort noe dårlig, og hvis du har bevis av noe slag (din øyenvitne konto, eller enda bedre, fysiske bevis), enten til deg eller noen andre, forteller et familiemedlem eller en venn du stoler så snart du kan. En mistanke om at denne personen gjorde noe for noen andre vil ikke være tilstrekkelig - hvis vedkommende ikke kan eller vil ikke bekrefte mistanken, vil du trenge hardt bevis før du gjør en anklage.
 • Hvis du kommer ut av fornektelse om alkohol eller stoffmisbruk, søke hjelp! De fleste som klarer å bryte avhengighet gjør det innen en gruppe andre også bryte sin avhengighet. Igjen, kan peer grupper være mer nyttig enn du skulle tro.
 • Oppdage noe om deg selv at du har vært i fornektelse om i årevis, kanskje hele livet oppdatert, kan være en enorm følelsesmessig sjokk. Du hadde grunner til at fornektelse. Innrømme for deg selv at du er homofil, eller at du har fysiske funksjonshemminger og ikke den mentale tilstanden du ble fortalt de var, eller at betydelige andre var fornærmende for en lang tid vil også gi deg ansikt til ansikt med årsakene til at fornektelse. Kanskje var de siste grunner, var fornektelse en måte å komme sammen med folk som fant at sannheten uakseptabelt. Noen ganger må du møte en internalisert fobi for sannheten. Det kan skade mye og bli knuste å bryte fornektelse. Søke rådgivning fra noen erfarne med relaterte problemstillinger - med kommer ut homofile, ser for LHBT-organisasjoner, med funksjonshemning, en funksjonshemming-sensitive rådgiver eller funksjonshemmedes organisasjoner, med overgrep, misbruk overlevende gruppe. Peer grupper er spesielt nyttig, møte andre mennesker som har møtt din situasjon kan være mer effektivt enn å prøve å forklare dine følelser til en rådgiver som kanskje ikke forstår din situasjon.