Wkeno

Hvordan bruke kraften i dine smiler til din fordel

Smiler, de er vakre og likevel fritt gitt til alle rundt deg. Et smil kan aldri gå ut av stilen og ut av modus for de er de beste tingene man kan noensinne slitasje.

Billig også, smiler skape en uendelig innvirkning på mennesker og livet generelt. Et smil gitt til rett person til rett tid kunne påvirke hva vedkommende gjør neste og de valgene de gjør.

Smiles har makt til å bryte ned de kalde veggene i likegyldighet og varme et ensomt hjerte som er blå. Oppdag en av livets mest konstruktive våpen og det er kraften i ditt smil posisjonert for din egen fordel.

Trinn

Hvordan bruke kraften i dine smiler til din fordel. Plasser ditt smil som den beste rapport bygningen verktøyet.
Hvordan bruke kraften i dine smiler til din fordel. Plasser ditt smil som den beste rapport bygningen verktøyet.
 1. 1
  Plasser ditt smil som den beste rapport bygningen verktøyet. Smilet er en av de viktigste strategiene i arbeidet med mennesker i alle samfunnslag og er et viktig virkemiddel for å bygge og etablere rapport. Gitt det faktum at vår glede av livet avhenger i stor grad av hvordan vi forvalter og få kontakt med folk, er et smil alltid den beste strategien for å bygge og etablere rapport. Smilet opprettholder oppmerksomhet, hjelper styrke åpent kroppsspråk, og forsikrer den andre personen av oppriktighet din. Bli den første til å smile, ikke vente for andre!
 2. 2
  Plasser ditt smil å bryte ned veggene i likegyldighet. Vi har alle vår individualitet og preferanser med hensyn til hva slags mennesker vi ønsker å henge med. Noen ganger folk bærer med seg ideer om folk og svare på dem basert bare på hvordan de ser ut, bære seg, eller kjole. Mens dette svaret med å bygge usynlige vegger rundt en person på grunn av selvoppholdelsesdrift er normalt for mange mennesker, og er noe å respektere når vi samhandler med andre, betyr det ikke stoppe deg fra å kunne bruke smil som en måte å smelte veggene av likegyldighet.
 3. 3
  Bruk ditt smil å påvirke valg positivt. En dårlig humør resulterer vanligvis i ansiktstrekk som reflekterer de negative følelsene, inkludert en rynke, furet ansikt linjer, og kanskje en skulende oppførsel. Et smil endrer ligningen umiddelbart. Og ved å gjøre det, velger å smile i stedet for rynke kan påvirke dine valg om alt annet du gjør den dagen. Et smil kan lyse humøret, forbedre ditt syn, og lede deg til å gjøre positive valg med lyd og god dømmekraft.
 4. 4
  Forandre liv med smilet ditt. Smile påvirker ting og liv rundt oss. Mennesker, dyr, og til og med de systemene vi arbeider og sosialisere er prisgitt vår behandling. Når vi smiler, lyser humøret opp og påvirker våre svar mot både skapninger og gjenstander. Positivitet som kommer fra å stole på smilet å lede vår måte hjelper oss til å elske våre liv, og for å bli inspirert til å behandle andre med vennlighet og medfølelse, innser at alle vesener saken og at gode kjøreegenskaper og systemer gjør livet enklere. Våre kjæledyr fortjener vår godhet, ut visner potteplanter fortjener vanning og luking, og menneskene vi møter hver eneste dag fortjener vår varme og takknemlighet. Smilet er etter effekt? Love,, mildhet, godhet og medfølelse begynner å strømme ut fra deg som en helt naturlig reaksjon.
 5. 5
  Plasser ditt smil å gi. Noen mennesker opplever at når de er skadet og falle i fortvilelse, de har en tendens til å bli negativ, og søke å styre verden, slik som å minimere deres samhandling for å unngå å bli skadet igjen. Ved å gjøre det, kan de trekke seg og finne livet meningsløst og grusomt. En godt timet og omsorg smil kunne gi slike ulykkelige mennesker et glimt av håp da de ser at en annen person gjør omsorg og finner dette livet meningsfullt. Et smil betyr at de kan dele denne mening. Løfte humøret med ditt smil, smil av håp.
 6. 6
  Del din holdning. Et smil kan være en indikasjon på en flott holdning. Smiling er en av de beste svarene mot feil og feil, den slags smil sier "D'oh jeg er så menneskelig!". Ved hjelp av humor i ansiktet av manglene viser en flott holdning og samtidig visdom. Smile, lyse opp og bli klokere neste gang!
 7. 7
  Vet fred, dele fred. Et smil er et kraftig verktøy for fred. Det er en kraftig gave og er en som kan bidra til å initiere og opprettholde fred gjennom sitt uttrykk for kjærlighet, forståelse, ydmykhet og vennlighet. Smiler i familien skape samhold og aksept, smiler i møte med fare uttrykker en vilje til å overvinne motgang med et nivå hodet og et slags sentrum. Smiler kan holde sammen en nasjon og en verden i fred. Smil, og det vil være et flott liv fremover!

Tips

 • Et smil går en lang vei!
 • Smiler ikke hele tiden. Som nevnt ovenfor, er det gode og dårlige tider til å smile. Ikke gå rundt smilende 24/7. Folk vil finne at skumle.
 • Vær følsom i blinkende dine smiler. Det ville være en fornærmelse når en person er vondt og vi blinke ham vår største smil. En sjenert smil er riktig når vi uttrykker seg positive ting i løpet av våre samtaler. Praktisere ulike typer smil og vær svært forsiktig med gliser!
 • En søt smil som kommer fra noen ansikt er søt, men et smil er søtere når vi tar vare på vår munn gjennom riktig hygiene. Pass på å holde tennene rene! Det er vanskelig å akseptere din vakre smil med spinat fast i tennene.