Wkeno

Hvordan du best kan absorbere magnesium kosttilskudd

Komplikasjoner som følge av magnesiummangel er ikke ofte sett. Men det er bekymring for at folk flest ikke har tilstrekkelig tilførsel av magnesium som er lagret i kroppen for å beskytte dem mot immunforsvaret problemer og hjerte-og karsykdommer. Den beste måten å sikre at kroppen har magnesium du trenger er å spise en diett høy i magnesium-rik mat som grønnsaker, nøtter, belgfrukter og helkorn. Hvis din diett er mangel på magnesium du må kanskje ta et daglig tilskudd.

Trinn

Hvordan du best kan absorbere magnesium kosttilskudd. Finn ut om du trenger magnesium kosttilskudd.
Hvordan du best kan absorbere magnesium kosttilskudd. Finn ut om du trenger magnesium kosttilskudd.
 1. 1
  Finn ut om du trenger magnesium kosttilskudd. Visse helsetilstander forstyrre kroppens evne til å absorbere magnesium eller forårsake en økning i tap av magnesium.
  • Alkohol øker mengden av magnesium som er utskillelsen i urin vår. Studier har funnet at 30 til 60 prosent av alkoholikere har lavt magnesium nivå. Magnesium nivåer rammet en all-time low i individer går gjennom alkohol tilbaketrekning.
  • Kroniske malabsorptive tilstander, slik som gluten-sensitive enteropati, Crohns sykdom, ikke bare forstyrre kroppens evne til å absorbere magnesium, men kan også føre til tap av magnesium gjennom diaré.
  • Dersom diabetes ikke styres godt gjennom diett, livsstil og medisiner, kan en magnesiummangel oppstå fordi diabetikere passere for mye magnesium ut av kroppen gjennom urinen.
  • Lav blod nivåer av kalium og kalsium kan være en indikasjon på en magnesium mangel. Høye nivåer av disse mineralene føre våre organer for å slippe magnesium for umiddelbar bruk, bruk tappe kroppens lagret forsyning. Skifte tapt magnesium stabiliserer nivåer av kalium eller kalsium som er lagret i kroppen i tillegg.
  • Noen medisiner kan forstyrre kroppens evne til å absorbere magnesium inkludert noen antibiotika, antineoplastiske medikamenter og diuretika. Snakk med legen din for å se om du bør supplere magnesium mens du tar disse medikamentene.
  • Studier har funnet at når vi blir eldre vårt kosthold har en tendens til å omfatte mindre magnesium. Videre øker kroppens evne til å absorbere magnesium synker og utskillelse av magnesium som vi alder.
 2. 2
  Velg et magnesium supplement som inneholder magnesium citrate. Denne form for magnesium gir en bedre absorpsjon enn den mindre dyre magnesium i en uorganisk oksidform.
 3. 3
  Begrense magnesium supplement inntak til mengden indikert av de anbefalte kosten godtgjørelser (RDA). Dette beløpet varierer basert på din alder og kjønn, men generelt menn ikke bør spise mer enn 420 mg om dagen og kvinner bør ikke gå over 320 mg. Alltid snakke med legen din før du gir magnesium tilskudd til barn.
  • Diaré, appetitt tap og magekramper når du tar magnesium tilskudd er vanligvis den første indikasjonen på overflødig magnesium.
  • Det er ingen helserisiko for forbruker for mye magnesium i kosten, men farmakologiske doser av magnesium finnes i kosttilskudd gjøre utgjøre en risiko for magnesium toksisitet hvis tatt i overkant.
 4. 4
  Ta deg magnesium supplement samtidig som du tar dine andre vitaminer for å sikre maksimal absorpsjon. Tar Vitamin C med magnesium din kan hjelpe kroppen absorbere supplement mer effektivt.
  • Magnesium og kalsium arbeide sammen for å bygge sterke bein og tenner.
  • Magnesium aktiverer enzymer i kroppen vår som hjelper med absorpsjon av andre vitaminer som B1, B2 og B6.
 5. 5
  Ta med deg magnesium supplement på tom mage hvis du har problemer med absorpsjon. Noen ganger maten i magen kan forstyrre kroppens evne til å absorbere magnesium.
 6. 6
  Redusere eller eliminere raffinert sukker og alkohol fra kostholdet ditt. Begge disse forstyrre kroppens evne til å absorbere magnesium og forårsake magnesium for å bli løst fra kroppen i urinen din.

Tips

 • Sjokolade er høy i magnesium. Sjokolade krav som oppstår i løpet av menstruasjonssyklusen for mange kvinner er antatt å være kroppens måte å fortelle deg det er behov for mer magnesium. Magnesium hjelper også musklene til å slappe av som kan gi lindring for menstruasjonssmerter.

Advarsler

 • Utilstrekkelig magnesium kan også føre til tretthet, svekket immunforsvar, muskelkramper, mental forvirring, vektøkning, tidlig aldring og tørr, rynkete hud, blant annet.
 • Personer med ekstremt lave nivåer av magnesium kan kreve intravenøs magnesium erstatning.