Wkeno

Hvordan gjøre oppmerksom meditasjon

Denne meditasjonen er et flott grunnlag til samt utvikle ferdigheter for å forbedre din meditasjon praksis.

Mindfulness er nyttig overalt og er en "Jack of all trades" meditasjon som den utforsker alle aspekter av sinn og kropp. Fra dette, kan det brukes til å utvikle dypere konsentrasjon og tilbyr en rekke skjulte fordeler på siden slik som å være en nyttig anker for å hindre at tankene får mistet i tanker og følelser, og å utvikle ferdigheter for å forbedre livskvalitet.

Denne opplæringen gir en grundig måte å starte og hvordan man kan utvikle praksis for best resultat.

Trinn

Hvordan gjøre oppmerksom meditasjon. Velg stedet du ønsker å meditere.
Hvordan gjøre oppmerksom meditasjon. Velg stedet du ønsker å meditere.

Forberedelse

 1. 1
  Velg stedet du ønsker å meditere. Ideelle egenskaper er de som verken er til mørke eller for lyse, for varmt eller for kaldt, og er et sted sannsynlig å ha mange forstyrrelser. Det kan være ute eller inne hvis det føles riktig. Hvis du ikke føler deg trygg eller i stand til å meditere på et sted, er du bedre å se etter et annet sted. Det er også flott om det er en meditasjon senter i nærheten, men du kan enkelt bruke et rolig sted hjemme eller noen venner til å bruke.
 2. 2
  Velg og teste den type holdning som passer deg - Det kan bli stående, sittende, gå eller ligge. Hver har sine egne ulemper og fordeler for denne stilen så det anbefales å studere en om gangen til du er mer bevisst og praktisert på å undersøke hva som foregår. Prøver å gjøre dem alle på en gang som en nybegynner kan føre til utfordringer som kan være nedslående, så det er bedre å velge en holdning og prøve de andre etter litt trening og erfaring er utviklet.
  • Den stående stilling er en oppreist holdning. Hendene kan tas opp med håndflatene mot deg i en komfortabel høyde og vinkel (du må kanskje justere armene for å finne en komfortabel positur der de henger med minimal innsats og spenning), eller ned ved din side.
   Føttene skal være skulder bredde hverandre med vekten fordeles jevnt og knærne bør ikke være låst. Slapp av magen og korsryggen. Dette er en stilling som er vanskelig å utvikle seg, men når utviklede gir en følelse av soliditet.
  • Den tilbakelent holdning er ofte kalt løve holdning. Det er tilbakelent på din høyre side med hodet hvilende på høyre hånd, eller en liten pute. Den venstre hviler på toppen av legemet, som er på venstre side.
   Hvis du er klar over at det påvirker blodsirkulasjonen anbefales det å prøve en annen stil. Ligge på ryggen er en vanlig metode for nybegynnere, men kan ofte fremkalle søvnighet som kompromisser konsentrasjon.
  • Den sittende stilling har også en rekke ulike stiler og det er best å velge og holde fast med den stilen du kan opprettholde komfortabelt. Noen har bena krysset, noen har dem kastet med ett ben på en annen kjent som en halv lotus, eller begge beina foldet med føttene vendt opp, kjent som full lotus. Noen ganger føttene er plassert med undersiden rørende og tærne som peker bort fra kroppen.
   Brystet skal være oppreist og åpen og nedre rygg og mage avslappet. Halsen skal være balansert og hodet vippes forsiktig frem til å åpne luftveiene. Hendene kan foldes forsiktig på fanget ditt, eller hviler på lårene eller knær. Håndflatene kan møte opp med fingrene enten avslappet eller forsiktig berøre tommelen, eller håndflatene ned hviler på bena.
  • The walking holdning er ofte det beste for mindfulness meditasjon som det gir mest med færrest ulemper og gjør mindfulness lettest å innlemme i dine daglige opplevelser. Turgåing er en langsom rolig tempo, vanligvis over en liten avstand å gå bakover og fremover og er best i en bortgjemt, ikke distraherende området.
   Det innebærer også tom stepping, slik at du når du flytter foten du forskyve vekten etter at den har blitt plassert. Hendene kan foldet forsiktig eller ved din side. Du kan fokusere på ulike deler av kroppen, for eksempel hoftene, brystet, ben, føtter samt intensjon om å flytte.

Meditasjon praksis

 1. 1
  Slapp av i din valgte holdning og utvikle en følelse av ro fokus. Når du har avgjort i meditasjon, som for en nybegynner kan ta litt tid, undersøke fire fundamenter av oppmerksomhet, som også er kjent formelt som de fire referanserammer som du kan studere. Du kan prøve en av gangen, eller til og med alle av dem mot hverandre eller i tandem.
  • Den første er oppmerksomhet på kroppen.
   • Dette er undersøkelse av sin sammensatte natur, ellers kjent som body-mindfulness som mentalt merke seg, med fokus og utforske komponenter av kroppen som hode hår, hud, tenner, muskler, bein hjerte, mage osv. Praksisen er å fokusere på hva de er, hvor de er, hva de er avhengige av, hva de gjør osv. Fokus på hver del og studere den, kan du oppleve at selve objektet oppstår som et bilde til deg eller blir mer tydelig på en annen måte. Fokus på "inn og ut" pust er også mindfulness av kroppen.
   • Et ytterligere aspekt er å studere fysikalske egenskaper, slik som dens faste, flytende, temperatur-og bevegelseskarakteristika.
   • Et annet aspekt å studere er bevegelsen og hvordan det reagerer og samhandler med hendelser, tretthet og muskelspenninger og andre fenomener. Kroppen kjemper mot en rekke fysiske opplevelser, men uten sjel, det er bare en meningsløs og inaktive klump av hud, kjøtt og bein.
  • Det andre grunnlaget er mindfulness av fysiske følelser og opplevelser. Ofte er dette kjent som body-statene meditasjon for å skille den fra kroppen-mindfulness.
   • Dette er å se på hvordan og når følelsene oppstår, er én ting å fokusere på. Er de hyggelige, ubehagelig eller nøytral? Du kan merke "det er nå en behagelig følelse" eller "det er en verke her" osv. Study hvordan sinnet og kroppen fungerer og samhandler med disse følelsene.
   • En lignende metode som gjelder for begge de to første organ fokusert fundamenter er en form for inn skanning skanning kroppen opp og ned for å undersøke fornemmelser og så la dem gå å passere på en annen del av kroppen, eller ser energiflyt.
   • Den ferdighet er ikke bare å få toleranse av kroppen og forståelse av dens natur, men å mentalt gi slipp på stress som oppstår og hvordan å slappe av kroppen for å redusere spenningen.
  • Den tredje fundamentet er oppmerksomhet på mentale tilstander.
   • Dette dekker tanker, fantasier, ideer, drømmer og bilder osv. Fokuset er å se hvordan de oppstår, og endre og hvordan de oppstår avhengig av følelser eller utenfor impulser eller mengden av konsentrasjon du har. Du kan merke "jeg plutselig å tenke på dette" eller "denne tanken har endret seg til dette". Her er en mulighet til å studere verdien eller nytten av tanker og temaer.
   • Den andre praksis er disse mentale opplevelser som å se dem er en ting, men hvis du blir fanget opp i dem så praksis stopper opp.
  • Den endelige grunnlaget er mindfulness av bevissthet.
   • Disse kan omfatte sinnstilstand som tretthet eller energiske stater, eller fokusert eller ufokusert stater, føler fredelig eller engstelig osv. Er sinnet blir dominert av følelser som grådighet eller sinne? Er sinnet som ønsker eller avvise noe? Dette er alle spørsmål å stille i dette faget for å gi deg en bevissthet om hvordan sinnet er i dag.
   • Studerer bevissthet er interessant fordi den viser hvordan bevissthet påvirker temaet for tanker og fantasier. Hvis bevisstheten er trøtt, kan personen oppleve tanker eller følelser av depresjon, men hvis sinnet er energisk, kan det gjøre sinnet lyse og glade, men hvis det er i overkant det kan gjøre sinnet klarer å fokusere på én ting og hopper dermed rundt.
   • Den ferdighet er å dempe eller forsiktig endre tilstand av bevissthet, så innføre medfølelse når følelsen deprimert, eller goodwill når følelsen sint eller takknemlighet når følelsen dis-tilfredshet.
 2. 2
  Når du fokuserer du kan notere ting verbalt, eller mentalt. Mentalt er trolig best som det virkelig bygger konsentrasjon, men igjen, hvis det er lettere å studere den verbalt, gjerne gjøre det, ta vare å praktisere det der du ikke vil distrahere andre, eller distrahere deg selv. Du kan studere det med å merke hver hendelse, eller i et tilfelle av en monolog som beskriver hver følelse eller erfaring, som kan hjelpe få et innblikk samt å se hvordan sinnet reagerer på ord og reagerer på kunnskap, men utøveren må være på vakt ikke å bli absorbert i en historie.
  • Tar sikte på å arbeide mot stille bevissthet og til slutt ord-mindre bevissthet, hvor du er rett og slett klar uten å bruke etiketter eller ord.
  • En integrert del av alle fire er å av noen stressende stater i sinn og kropp som oppstår uten å fordømme dem. Å være snill mot deg selv er viktig og er vanskelig å praktisere, men også pragmatisk i slippe stress uten å dømme selv. Sinnet hopper ofte inn i frykt, angst, forvirring eller forvirring og fordømmelse, som er et tegn sinnet er fortsatt vill og ikke veldig erfarne. Når du har blitt mer dyktig og kjent med den mentale miljø og arten av kroppen, så tankene vet at det er å se er ikke ny eller uvanlig og ikke reagerer på samme måte.
 3. 3
  Disse grunnleggende case eksempler der du kan søke denne meditasjonen.
  • En person er å vandre opp og ned og er å merke bevegelser som "løfte foten, sette ned, flytte vekten, bremse ned, stoppe, snu rundt..." (Etc) legge til ekstra mer subtile handlinger og opplevelser som de blir lagt merke til.
  • En person er i en sittende stilling, og bemerker puste inn, puste ut og andre ting som de musklene som brukes til å "sitte", musklene brukes utvide lungene samt eventuelle opplevelser, mentale følelser, tanker, høre en lyd, lukter en lukt osv, alt mens du legger ekstra handlinger som de blir lagt merke til.
  • En person ligger på sin høyre side og legge merke muskler, sener, bein, organer, kroppsvæsker osv. Eller merke spenning og avslapning og andre opplevelser
  • En person står opp merker at musklene brukes og muskel følelser i "stå opp" og legge merke til når sinnet er klar over ubalansen og hvordan den prøver å rette det opp. Du kan også føle og merke soliditet eller spenninger i kroppen samt mykhet, varme eller kulde og bevegelser.

Utvikle meditasjon

 1. 1
  Fortsett å øve og utforske disse aspektene. Målet er å observere faget tilstrekkelig til å danne en dypere forståelse av livet, så vel som å være kjent for hvordan sinnet og kroppen samhandler og til slutt hvordan det endringer. Dette er alt slik at en person kan styre seg selv mot en mer sunn og lykkelig tilstand.
  Det beste er å kjenne igjen alt som en selvstendig prosess uten å si dette er meg eller mine. Du kan se ting som forårsaker du alarm (som de ikke er det du forventet), men som faktisk har foregått normalt for en stund.
 2. 2
  Fortsette å øve og å undersøke. Når du ser samt hvor mange automatiske prosesser er det som skjer på egen hånd, kan du se deres mer medfødte natur.
  Ved å slippe noen frykt, grådighet, avsky eller uvitenhet om disse statene ved å være klar over dem på den tiden samt klar over hva de er, kan stressende hendelser bli forlatt som å sette ned av en tung byrde.
  Sikte på å gjennomføre dette over til alle daglige aktiviteter utenom formell meditasjon praksis som på den måten blir det et verktøy som kan brukes i alle situasjoner. Det er en gjennomgående metafor i meditasjon som alltid er nyttig å huske på: Sinnet kan ha sine røtter i gjørme, men det kan være som en lotus som stiger over gjørmete vann for å stå fritt og vakkert.

Tips

 • Denne praksisen kan brukes som en kombinasjon slik legeme oppmerksomhet i enhver stilling osv., for å oppnå den beste erfaring og mulighet til å studere disse referanserammer.
 • Ta det et skritt av gangen, ikke prøv å være klar over for mange ting, men akkurat det du ser når du ser det og legge til ting som de blir kjent med deg. La disse ting går som de endres. Du kan øke mengden din klar over som du øver.
 • Å lytte til avslappende musikk, naturlyder eller "hvit støy" kan hjelpe deg i din oppmerksom meditasjon praksis, spesielt når du først starter.

Advarsler

 • Det anbefales å ta det et skritt av gangen og diskutere funnene med en erfaren mediterende. Spesielt i tider med nød.
 • Skulle du se noen bilder eller visjoner som fører deg alarm, husk at de ikke kan skade deg, som vonde drømmer kan egentlig ikke skade deg.