Wkeno

Hvordan passere en narkotika-test med hjem rettsmidler

Angivelig noen gamle koner ble sittende rundt en dag røyke en joint og de var så høye at de kom opp med noen skrøner om hvordan du skal passere en dopingtest. Vel, de var ganske mye galt. Mens det er sant at noen hjemme rettsmidler kan jobbe litt av tiden, vil ingen av dem garantere at du vil passere en dopingtest. Er andre "remedier" ikke bare veien utenfor basen, de er livstruende. Vi vil hjelpe deg vasse gjennom fabler og fakta, og kanskje til og med hjelpe deg å få den jobben!

Trinn

Hvordan passere en narkotika-test med hjem rettsmidler. Få av med litt hjelp fra dine venner.
Hvordan passere en narkotika-test med hjem rettsmidler. Få av med litt hjelp fra dine venner.

Metode en: ting som bare kan fungere

 1. 1
  Få av med litt hjelp fra dine venner. Med mindre du blir beordret av retten, kan en vanlig arbeidsgiver ikke se deg gi en urinprøve. Dette gir deg muligheten for den sikreste, mest effektive måten å passere et medikament test: bruke urinen til et rusfritt venn.
  • Sørg for at det er relativt fersk. Hvis du ikke kommer til å bruke den for et par dager etter innsamling, holde den i kjøleskap eller fryses.
  • Pass på å bringe den opp til kroppstemperatur før du gir prøven. Den beste måten å dette på er å bruke den mot huden din for et par timer før du må gi prøven.
  • Det finnes også syntetiske urin substitutter, både pulverisert og flytende. Dette er synlig hvis lab bestemmer seg for å teste for dem, så bruk med forsiktighet.
 2. 2
  Klippe håret. Alt sammen. Hår testing krever minst en tomme av hår, og det kan komme fra hvor som helst på kroppen din.
  • Hvis du tror du vil bli bedt om å gjøre en dopingtest som en betingelse for sysselsetting, kuttet alle synlige håret før du går inn for det første intervjuet. Hvis du intervjuet for jobben med langt hår og skjegg, og deretter dukke opp plutselig kort, vil du sannsynligvis heve mistanker til det punktet hvor du mister jobbmulighet.
 3. 3
  Kutte ut narkotika. Dette er ikke en kortsiktig løsning. Pot kan testes for med hår tester, og vil forbli i systemet i flere måneder etter siste Toke. Det er imidlertid slutte narkotika en idiotsikker, billig og gunstig langsiktig løsning.
  • Når du har metaboliseres alle rusmidler fra systemet, blir en dopingtest bare en ulempe. Ikke engang en valmue frø muffins vil være et problem!
  • Du sparer, potensielt, hundrevis eller kanskje tusenvis av dollar ved å sette ned bong.
  • Sjansene for å ikke bare arbeid, men på fremskritt, øker betydelig.
 4. 4
  Lære fakta. Drug testing er vanlig og kan ha en effekt på dine jobbmuligheter. Imidlertid er narkotika testing også dyrt. Et selskap som er å ansette en masse folk og teste alle potensielle nyansatte kan ikke velge en omfattende test: som kan koste opp til 75€ hver! Mens det er ingen garantier, de er mer sannsynlig gå for den grunnleggende versjonen som er i 15€ rekkevidde, noe som reduserer sannsynligheten for at du vil bli fanget.
 5. 5
  Loven er på din side. Ironisk, ja, men sant. Europeerne with Disabilities Act (ADA) har et par regler som kan hjelpe deg:
  • ADA gjør det ulovlig for enhver arbeidsgiver å teste en potensiell ansatt uten først å gjøre et betinget tilbud om arbeid. Det betyr at ingen dopingtest med mindre det er et reelt tilbud på bordet. Som ikke hver søkeren blir tilbudt en jobb, senker at sjansen for at du vil bli testet. Men du bør bli tilbudt en jobb, vil innsatsen bli betydelig høyere.
  • ADA sier også at du ikke kan diskriminere potensielle arbeidstakere på grunnlag av tidligere narkotikarelaterte problemer. Den gode nyheten er at hvis du hadde et problem med narkotika i det siste, kan de ikke bruke det mot deg. Men de kan avvise søknaden hvis de tror du er en aktuell rusmisbruker.

Metode to: ting som bare ikke vil fungere

 1. 1
  Drikk mye vann. Mange tror at hvis de begynner å drikke enorme mengder vann noen dager før-eller på dagen av deres test-at de kan utvise marihuana metabolitter fra deres system.
  • Ikke en sjanse. Dette er falsk fordi THC er ikke vannløselig og drikker store mengder vann vil ikke skylle den ut av systemet. Det vil bare utvanne prøven som du oppgir. En fortynnet prøve vil føre til mistanke om at du prøver å lure testen, og du vil enten mislykkes eller bli bedt om å komme tilbake for en annen løp.
  • Å drikke for mye vann kan lette fargen på urinprøve noe som kan resultere i en fornektelse av prøven basert på fargen alene.
  • Drikker altfor mye vann vil resultere i vann forgiftning, og kan drepe deg.
 2. 2
  Har litt tranebærjuice. Tranebærjuice eller kapsel er vanndrivende så det kan være nyttig i spyle systemet, men det er ikke en perfekt formel og vil ta tid å eliminere giftstoffer i kroppen din. Som vann, vil det ha noen effekt på THC metabolitter.
  • Andre vanlige diuretika som kaffe, urtete, øl og avkjølt te også kan være nyttig når det tas i moderasjon, men kommer ikke til å vanne ut metabolitter i systemet raskt nok for deg å bestå en test. Nyt de drikker for hva de tilbyr, men ikke forvent et jobbtilbud bare fordi du swilled litt kaffe.
 3. 3
  Tren kroppen din. Siden THC metabolitter er samlet i dine fettceller, kan trener hjelpe deg å miste vekt, og det betyr å miste fett cellene. God idé, ikke sant? Galt. Hvis du trener for å gå ned i vekt bare for å passere en narkotika-test, vil du ikke miste en betydelig mengde vekt raskt nok til å bestå testen. Du ville være bedre å bare å slutte toking opp for et par måneder: det vil ta så lang tid å gå ned i vekt.
  • Den "gode" nyheten er at ved å miste vekt, har du mindre kroppsfett-og mindre fett du har, jo raskere THC metabolitter forlate systemet! For ikke å nevne det faktum at du er generelt sunnere med mindre fett klamrer seg til tarmen din.
 4. 4
  Svelge ned noen niacin. Sure, vil niacin hjelpe deg med å eliminere giftstoffer i leveren, men THC metabolitter lagres i fettcellene slik at det vil gjøre litt for å hjelpe med det.
  • I tillegg kan ta for mye niacin har bivirkninger som oppkast, kvalme og irreversible leverskader. Legg dette til "potensielt dødelig løsning"-kolonnen.
 5. 5
  Sylte selv med eddik. Noen mennesker prøver å legge eddik å smake deres etter at de tisser. Det er bare to resultater du kan forvente med denne metoden: en endring i pH-nivået i urinen din, og svikt i dopingtest. Hold eddik for salat.
 6. 6
  Bruk blekemiddel. Noen mennesker tror at ved å legge blekemiddel til prøven deres kan de befri den for THC metabolitter. Bleach kan rense vann i en nødssituasjon, men vil ikke ha noen effekt på å fjerne THC fra prøven din. For å si det på en annen måte, vil du være i stand til å drikke urin, men du vil likevel stryker testen. Herlig.
  • Folk som er dumme nok til å prøve og blekemiddel urinen kan bare være dum nok til å drikke det for å rense sitt system av metabolitter. Hva det vil gjøre er å desinfisere din gullet, så blind deg, så dreper deg.
 7. 7
  Chomp ned noen goldenseal. Dette produktet ble en gang ansett som den beste metoden for å passere en dopingtest, men det var aldri egentlig en veldig effektiv måte å passere en urin test for marihuana. Det gjorde imidlertid hjelpe maskere enkelte opiater, som er grunnen labs nå skjermen for goldenseal.
 8. 8
  Jam noe pektin ned i halsen din. Hvem elsker ikke pektin? Tross alt, det er en naturlig ingrediens som folk bruker for å lage syltetøy og gelé. Yum! Det er et kosttilskudd fiber så det vil passere gjennom systemet ditt, men kroppen din vil ikke fordøye det.
  • Tankegangen er at pektin vil pelsen magen slik at det vil mirakuløst stoppe THC fra å komme inn urinveiene. Feil igjen! Metabolittene passere gjennom nyrene ikke din mage, så pektin vil ikke hjelpe med noe, men din jellyroll.
 9. 9
  Slippe noen visine. Ja, det blir den røde ut, men noen mennesker faktisk tror at ved å legge visine til prøven av urinen din vil det eliminere THC metabolitter.
  • Hvor folk får disse sprø ideer? Det vil ikke fjerne metabolitter noe mer enn å si magiske ord over urinprøve vil. Det vil imidlertid føre til at prøven til skum opp og eventuelt overløp som vil være et rødt flagg som du har prøvd å slå på testen. Med mindre du har planer om å lage en Mentos-lignende viral video, slippe visine i øynene, ikke urin.
 10. 10
  Bare legge litt ammoniakk. Nei, på andre tanker, ikke. Legge ammoniakk til prøven vil bare endre PH nivået på urinen din, og du vil mislykkes når de tester for adulterants.
 11. 11
  Dryss på litt salt. Mens salt kan være bra på din biff, salt i prøven det ikke vil oppløses fullstendig og saltkorn vil flyte til bunnen av prøven cup for laboratoriet for å se-og ta din søknad med en klype salt, også.
  • Som om ikke det var nok, vil salt endre egenvekt på prøven din og sette den ut av normalområdet for mennesker. I stedet for å kjøre den gaffeltruck, kan du finne deg en udokumentert bosatt i Area 51, gjennomgår utallige offentlige tester og de fryktede sonder.
 12. 12
  Slippe noen drain-o. Vel, hvis det ikke slå alle! Den personen som kom opp med dette midlet må ha virkelig hadde sine rør tett. Drain-O vil slå prøve en blålig farge og endre PH nivå. Ikke at PH nivået vil saken sårt en titt, og lab vil vite at du enten har en vanlig diett av Tidy Bowl, eller du forskjøvet testen. Fail!

Tips

 • Den beste måten å passere en narkotika-test er å slutte å bruke rusmidler.

Advarsler

 • Inntar ting som vil drepe deg-vil drepe deg. Den eneste jobben du vil kvalifisere for etter som presser opp tusenfryd.