Wkeno

Hvordan være en god person

Vi lever i en verden der grunnleggende verdier som vennlighet og medfølelse er ikke ofte gitt betydningen de forfaller. I media, er egoistisk og arrogant atferdsmønstre ofte herliggjort. Det er også vanlig for folk å få så fanget opp i dag-til-dag ansvar og personlige usikkerhet, at de mister synet av sine mål for personlig utvikling. Gjenopprette din følelse av, eller godhet, begynner med å identifisere dine personlige verdier. Godhet er første skritt til og lykke. Vi kan ofte slå til religion for veiledning, men til slutt vi skal lære å definere vår egen moral selv. En av de enkleste måtene å gjøre er så å, og behandle dem som du ønsker å bli behandlet. Prøv å tenke på andre før deg selv. Selv gjør små ting på en daglig basis vil berike og forbedre livet ditt, og livene til andre rundt deg. For å være en god person er ikke lett.

Trinn

Hvordan være en god person. Identifisere hva det er som å være en god person betyr for deg personlig.
Hvordan være en god person. Identifisere hva det er som å være en god person betyr for deg personlig.
 1. 1
  Identifisere hva det er som å være en god person betyr for deg personlig. Noen mennesker tror at å være en god person er så enkelt som ikke å gjøre skade på en annen, men det er ikke alltid om hva du ikke gjør, men hva du gjør for andre. Du er kanskje ikke en dårlig person, men du er en god person?
  • Hvem ser du opp til og hvorfor? Hvordan er de å gjøre verden til et bedre sted å leve i, og hvordan kan du gjøre det samme?
  • Hvilke egenskaper beundrer du i dem, og hvordan kan du utvikle de samme?
  • Hold deg nær, som en vennlig ånd som alltid er ved din side. Tenk hvordan de ville svare på et spørsmål eller omstendighet, og hvordan de ville reagere på samme måte.
  • Tenk på måter du kan bedre legemliggjøre disse kvalitetene du beundrer. Tenk på hvordan du bruker disse egenskapene i ditt arbeid, kreative sysler, personlige relasjoner, kosthold og livsstil.
 2. 2
  Prøv å se på den lyse siden av ting. Mottoet for Christophers sier: "Det er bedre å tenne ett lys enn det er å forbanne mørket." Være at lys. Når du ser kontroverser, prøve å være den som endrer emnet ved å foreslå en løsning. Ikke oppgi hva du vil gjøre, men ber alle om å engasjere seg.
 3. 3
  Godta alle rundt deg som dine brødre og søstre uansett hvilken rase, alder, seksuell legning eller kultur. Innse at vi alle har følelser, og bør behandles med respekt.
 4. 4
  Ikke prøv å rette opp folk når de er sinte ved å si noe irrasjonelt, bare se med medfølelse og forbli stille. Si "jeg forstår" er vanligvis feil svar. Hvis du sier noe som helst, bare si: "Jeg beklager at du føler det slik, er det noe jeg kan gjøre for å hjelpe?"
 5. 5
  Slutte å sammenligne andre med deg selv. Prøv å forstå at noen har det bedre enn deg i livet, men på samme tid, mange har det mye verre. Når vi gjør oss ulykkelige ved å sammenligne oss med andre, er vi kaste bort tid og energi som vi kan bruke på å bygge våre egne indre ressurser. Virkelige liv er funnet i ved hjelp av våre egne gaver og talenter i stedet for over fokus på gaver til en annen.
 6. 6
  Hver dag prøver å gjøre en handling av veldedighet for noen andre, selv om det er noe små. Selv nå ut til folk som har vært kald eller likegyldig til deg. En handling av godhet og sjenerøsitet kan gå en lang vei.
 7. 7
  Være. Innse at du vil bli gammel en dag og kan trenge en hjelpende hånd. Neste gang du går til et kjøpesenter, parkeringsplass, eller hvor som helst, fokusere synet ditt rundt, se etter en gammel person sliter med noe, som å bære poser eller lasting dagligvarer inn i bilen sin. Si: "Kan jeg hjelpe deg med det?" Du vil gjøre en stor tjeneste for seniorer. Noen ganger kan du få en som er sur eller mistenksom, og vil nekte tilbudet, så bare si: "Jeg forstår, og jeg ønsker deg en god dag." Ikke gi opp på dette punktet, og holde opp på jakt etter en person som vil godta tilbudet. Innse at de eldre kan ha syn, hørsel, eller til og med demens problemer, så du må kanskje gest med hendene som om å bære eller lasting. Gå til en park og ta en rask spasertur, og hvis du ser en gammel person alene, si hei med et mildt smil, og spør hvordan de gjør, bare erkjenne noen er bare riktig, og kan virkelig gjøre dagen. Prøv å forestille deg å miste din ektefelle som du likte, og elsket i mange år, bare for å være alene i den store verden helt alene. Ved å utvikle denne typen holdning av kjærlighet og forståelse for de milde tingene i livet, som de eldre, være deg på vei til den sanne meningen med livet og deling, og du vil bli en bedre person.
 8. 8
  Vær barmhjertig mot mentalt utfordret folk for de er mennesker med følelser også, og de ​​er brødre og søstre i tillegg. Handle som om livet er bare en sjanse, og du kunne ha blitt født på samme måte, og hvis du var, hvordan du ønsker å bli behandlet. De også har en følelse av følelse, så gi dem et stort smil, og viser kjærlig medfølelse med øynene. Vær forsiktig så du ikke berører dem selv, fordi dette kan skremme dem. Hvis andre mennesker er rundt som smiler eller ler med din interaksjon med dem, ignorere dem og holde oppmerksomheten på din bror eller søster som er ditt sanne venn.
 9. 9
  Kompliment venner som du kan være sjalu på, og folk du ikke kjenner så godt du har lyst til. Å gi kreditt der pga er bare respekt, og du ønsker samme type respekt for en prestasjon du har oppnådd.
 10. 10
  Være en bedre enn oppleser. Følg hva personen sier, og bekrefter dette med en oppfølging spørsmål om emnet, så vil de vite at du betaler oppmerksomhet til dem.
 11. 11
  Ikke prøv å få oppmerksomhet ved å skjule eller å være frekk når du er i en krangel med en venn, snakke med dem og finne ut av det. Det er best ikke å bekjempe ild med ild, kanskje foreslå for dere begge å ta litt tid å tenke over det ville være best. Være en å lykkes først. Si: "Jeg ønsker virkelig å løse dette med deg, fordi du er en så god venn. La oss ta tid og tenke ut dette."
 12. 12
  Feire andres seire og gode kvaliteter, selv når du ikke føler deg så velsignet som de gjør. Mange kulturer og religioner har helter, martyrer, og fabler som kan hjelpe enkeltpersoner til å finne mening og dyrke god karakter.
 13. 13
  Elsk deg selv. Praktisere ubetinget selv-aksept. Det er mye lettere å elske andre, men først må du ha tillit til og elske deg selv. Du kan gjøre dette ved å gå ut i samfunnet og tilbyr små kjærlige handlinger, deretter gradvis øke dem litt om gangen. Ikke prøv å gjøre for mye på en gang, men ta det i små steg. Du vil begynne å bli en bedre person når du kan sette et smil på noens ansikt og gjøre dagen, og det vil gjøre din også. Det har blitt sagt at det er gjennom å gi at vi mottar.
 14. 14
  Gjør det til en vane før du forlater huset at når du kommer tilbake, vil verden være et mye bedre sted å leve i. Det trenger ikke å være noe stort, men kan være noe sånt som å plukke opp noen søppel som noen kastet ned i en lokal park, eller foran din nabos hjem.
 15. 15
  Be og meditere for å hjelpe dyrke de kvalitetene du søker å legemliggjøre.
 16. 16
  Dyrke både medfølelse og god karma gjennom frivillig tjeneste. Se.
 17. 17
  Dele livet og gode filosofier med andre. Gi de unge gode moralske verdier å leve etter, og betydningen av dem. Gi eksempler på dem av andre folkeslag veldedighetsorganisasjoner og dine også. Noen ganger vil du føle deg som om din innsats var forgjeves, men innser at du har plantet den gode sæd i deres sinn, og det kan ta litt tid å å svare på det.
 18. 18
  Ikke ha det travelt i livet, sakte ned og nyte de fine og enkle ting i livet. Ikke være i en hast for å komme til butikken og få tilbake. Len deg tilbake på rattet og nyte naturen som du går. Mens i butikken, legge merke til alle de fine og fargerike frukter og grønnsaker som er der for næring din, og innse at andre ikke er like heldige å høste de samme fordelene. Kjøp litt ekstra næringsrik mat å gi til maten bank for å fø andre. Foreslå til sjefen at det bør være en mat å avta i butikken for de fattige.
 19. 19
  Bare bruke hornet i bilen i en nødsituasjon, for ikke å blåse på en liten gammel dame eller mann som kan knapt se over rattet. Innse at de er gamle og må ta sin tid, slik at de ikke skader seg selv eller noen andre. De tar sin tid og å være snill, og så skal du. Sinne avler bare sinne, forstår at de kan være i en hast for noe viktig, eller de kan være å ha bil eller andre problemer. Selv om de ikke er det, hvorfor legge til allerede negative følelser?
 20. 20
  Ikke ta det nærmeste parkeringsplass i butikken. Velg en lenger unna og finne det å være den øvelsen som du kan trenge. La de nær for de som trenger dem.
 21. 21
  Alltid insisterer på å betjene selv den minste delen av maten de spiser med andre. Aldri ta den største stykke pizza eller stykke kjøtt, for du vil vises grådig til de du spiser med.
 22. 22
  Selv gjør enkle ting, som smiler til noen som synes ulykkelig eller holde døren åpen for en fremmed, vil hjelpe deg å bli en bedre person. Snart nok, vil disse små vennlige handlinger blitt en vane at du ikke engang å tenke på.
 23. 23
  Å starte ditt oppdrag å bli en god person, bør du lese denne listen hver dag og gjøre det til en del av deg. Følg sine retningslinjer og legge litt av deg også, og også delta i diskusjonen siden.
 24. 24
  Ikke prøv å være som noen andre, bare være deg selv og gjøre gode ting så enkelt som du kan vise og klarer å gjøre.
 25. 25
  Husk å alltid være deg selv og aldri hvem du ikke er. Det er alltid godt å være en god person. Men selv er en del av deg, og du må respektere det.
 26. 26
  Drøm deg bort i tjeneste for andre mennesker;. Dette er en av nøklene til lykke vil være hyggelig mot dem
 27. 27
  og sist men ikke minst ikke være en bølle og feste seg for dem
 28. 28
  også du kan huske at folk vil være fint for deg hvis du er snill mot dem

Tips

 • Også ikke være rasistisk.
 • Ikke lyv til andre, da dette er å lyve for deg selv.
 • Ikke vær fordømmende.
 • Vær snill.
 • Vær hyggelig og til andre.
 • Forstå at du kan bli sett ned på av en mer populær tro. Dessverre er det bare menneskelig natur. Men husk at det å være en god person er vanskeligere enn å være en dårlig person, så aldri ta den enkle veien ut. Stå opp til dårlige mennesker med en liten følelse av stolthet i deg selv som sier "Hei, jeg er sterkere enn du noen gang vil bli."
 • Vise folk at du respekterer dem som de respekterer deg.
 • Ha tid med familien din, og også dine venner.
 • Studere livene til personer som du tror så godt, og prøver å etterligne dem. Studere livene til personer som du tror så ikke så bra, og identifisere lignende feil på deg selv og korrigere dem.
 • Vurdere hva slags ville du velge.
 • Husk, er lykke en sinnstilstand. Det eneste i verden som vi virkelig kan kontrollere er oss selv, så valgte å være lykkelig, og kontrollere selv ved hensikt å opprettholde en positiv mental innstilling.

Advarsler

 • Realisere at det å være snill, forståelse og medfølende i hvordan du behandler andre er i stor grad et resultat av å ha en kjærlig og omsorgsfull holdning overfor andre - det fungerer ikke veldig godt hvis du bare prøver å være diplomatisk. Ikke vedta en politikk som "Anything for et rolig liv". I stedet lære å vise empati. "Hvordan ville jeg føler at hvis jeg var den andre personen?" På den måten vil du være tilbøyelige til å handle med sine følelser i tankene og dette vil vise i ord og handlinger. Vær snill ikke slik at du ser bra ut for andre, men mer slik at andre kan dra nytte av dine uselviske handlinger.
 • Områdene knyttet til andre som du kan mest sannsynlig bedre i er ganske muligens de som du er minst villig til å innrømme at du tar feil i, og det er nettopp derfor du kan dra så mye fra mot det faktum at du kan være galt eller ut av linjen i hvordan man forholder seg til eller behandle andre
 • Innse at du kan finne det vanskeligere å være snill og forståelse i praksis enn i teorien - ". Lettere sagt enn gjort" tenke på det gamle ordtaket
 • Å lære nye ferdigheter eller praksis kan være utfordrende, spesielt noe så sentralt som omfatter godhet og medfølelse i det samlede måte med andre. For å gjøre overgangen enklere, være oppmerksom på følgende: Sjalusi er vanskelig å overvinne, prøv å innse at du ikke trenger å ha morsomme leker eller søte klær å ha popularitet.
 • Husk at du fortsatt er menneskelig - så lenge du lever, vil du ha en tendens til å noen ganger gjøre feil, det er greit. Gjør det beste du kan, og hvis du av og til gjør feil eller ikke er så bra som du ønsker å være, bare ta med deg tilbake til å fokusere på å tenke på andre så mye som deg selv
 • Selv små endringer kan gjøre en enorm og positiv forskjell - gi deg selv små mål å sikte for hver måned eller to måneder, og fokusere på ett eller to viktige vaner som du vil endre. For eksempel Mål 1: Jeg vil lytte til andre, uten å avbryte det hele tatt enten verbalt eller ikke verbalt. (Tenk på hvor frustrerende det kan være noe for deg når den andre personen begynner å bevege munnen som om de er i ferd med å skyte inn!) Mål 2: Jeg vil gjøre mitt beste for å tenke på hva som ville gjøre en annen person glad (f.eks dele mat / drikke med andre når de er sultne / tørste, la noen andre sitte der du ønsker å sitte)
 • Så mye som mulig, søke å ha en om disse tingene - både med hensyn til de feilene du har gjort og de ofrer du regner du trenger å gjøre for å være hyggelig.