Wkeno

Slik holder du en livsforandrende oppløsning

I begynnelsen av hvert år, mange mennesker gjør en beslutning om å søke en ny start. Det nye året er en flott tid å forplikte seg til et liv endre oppløsning, for eksempel å bli sunnere, finne en ny karriere, betale mer akt på dine nære relasjoner, og så videre. Likevel, noe som gjør vedtak er én ting - holde seg til det er noe helt annet, og mange mennesker ikke klarer å følge gjennom til engasjementets slutt. For å øke sjansene dine for å holde liv i endring oppløsning, her er noen enkle måter å øke sjansene dine.

Trinn

Slik holder du en livsforandrende oppløsning. Erkjenner at du er kompleks.
Slik holder du en livsforandrende oppløsning. Erkjenner at du er kompleks.
 1. 1
  Tenne din indre imp. Hvem sier "bedre" du er din trykkende selv alle rene og pene? Med så mange forordninger å oppføre seg selv, noen ganger er det en risiko du vil likestille være bedre med forventninger til noen svært urealistisk standard plantet i hodet av forvirrede media meldinger. Ja, det er viktig å spise sunt, trene og slutte "dårlige" vaner. Men like, krever moderasjon at du aksepterer deg selv og gi slipp på noe skjenn tilnærming til selvutvikling. Når du la ut den dumme, sassy, ​​lekent rampete, og dumdristig person innenfor, avslører du dine sanne farger. Du kan oppnå noe - så lenge du slippe feilsøking og se etter alt som er rett med deg.
 2. 2
  Være uforpliktende. Spill med fantastiske ideer for en bit. Halvparten av de tingene vi sier vi skal gjøre, vi faktisk aldri tenkt på egentlig gjør. Alle løftene du føler seg forpliktet til å gjøre vil bli helt kastet løpet av den første uken fordi du misliker dem. Heller enn å behandle dine oppløsninger som absolutte forpliktelser, prøve noe nytt - vurdere dem som prøvelser. Prøve dem på for størrelse for å se om de passer. Du kan finne at den harde treningen regime er faktisk galt for din kroppstype, mens avkall disse sjokolade er en sikker måte å ende opp med å spise mer av dem. Gi deg selv den seg plass å lette i endring, bit for bit. Gradvis endring er sannsynlig å vare lengre sikt fordi du kjøper inn i den. Og husk - du kan gjøre noe setter tankene dine til når du virkelig vil - i mellomtiden, spille til du føler at tiden er inne.
  • Mye råd om å gjøre vedtak foreslår forplikte deg offentlig. Selv om dette kan skamme deg til å gjøre endringer, det er egentlig ikke et godt grunnlag for å gjøre en endring. Du må ønske å skifte din gamle selv inn i en ny selvtillit og avsløre dine intensjoner til andre mennesker kan åpne deg opp til naysayers, får plukket på når fremgangen din virker tregere enn forventet, eller å ha folk gi massevis av uønskede råd. Jo bedre tilnærming er å zippe den, viser en gåtefull smil hvis noen stiller spørsmålstegn ved dine intensjoner og bare la den interne engasjement motivere deg på sin egen måte i stedet.
 3. 3
  Erkjenner at du er kompleks. Det er en tendens til å føle at den gamle du har til å bli vist døren og det nye du vil mirakuløst bli mye bedre. Likevel, det er både urealistisk å forvente en slik dramatisk forandring, og det er en fornektelse av virkeligheten at du allerede er en kompleks vesen med mange fasetter. Hvilken del av deg selv er du utfordrende å endre? Du må tenke på de utløser situasjoner eller mennesker som bringer ut fasetter av deg selv som du ikke er så stolt av, fremfor å anta en one-size-løsningen vil skape forandring. Derfor kan en anerkjent diett høres flott ut, men med mindre du møter grunnen til at du overspiser, spiser feil typer matvarer eller unnlater å trene, er at kostholdet oppløsning dømt. Bare du kjenner deg selv godt nok til å møte de dypere sannheter.
 4. 4
  Bor i et land med conundrums. Mange resolusjoner har en tendens til å være alt eller ingenting, svart og hvitt. Og dette har en tendens til å være grunnen til at de er satt til å mislykkes. Så, i stedet for å si "Jeg har tenkt å slutte å spise stekt mat forever" og antar du vil holde deg til denne strenge finalitet, gi deg selv frihet til å mikse og matche løsninger som selv hverandre ut og gjenopprette moro i livet. Sakte ned og plukke opp tempoet. Prøv yoga og drikke trippel latte. La din barnlig visdom glans. Prøv "moderne urbane rustikk" dekor. Være en moderne minimalistisk multi-tasker. Drikk alkoholfritt øl. Eksperimenter med det ekstreme og se hva vidunderlige øyeblikk du kommer opp med.
 5. 5
  Være urealistisk. Å være realistiske begrenser alternativene og har en tendens til å holde deg i sonen "som vil aldri fungere", et sted folk flest bo i. Du vil ikke endres når du er for investert i bekymre seg for hva som kan gå galt, eller hva som kan skade deg. For å få utover dette uføret, tenke større om verden enn du noen gang har gjort før. Gå utenfor komfortsonen. Drømmen utover dine forventninger. Du har mirakuløse evner til å oppnå alt du ønsker så lidenskapelig drømme og drømme litt mer - i levende Technicolor hvis mulig. Hold drømmer før du har vurdert alle tenkelige muligheter som gleder deg. Noe av det kan vel være for en fantasi, men innenfor dreaming din vil faste og gjennomførbar ideer og planer danne. Til slutt, vil du føle myndighet av prosessen.
 6. 6
  Stjel ressurser. Hvorfor gjenskape hjulet? Bare finne alle menneskene rundt deg som har oppnådd de samme eller lignende mål. Finn ut hva som fungerte for dem - og hva som ikke fungerte. Prøv sine løsninger på for størrelse. Legg rikelig med personlige endringer slik at fargen, stil og vaner du passer som hånd i hanske. Følge i fotsporene til andre, er en enorm måte å forbedre dine egne talenter og ideer, å gjenoppfinne og for å gjøre nye funn fra ditt eget perspektiv. Å vite hva andre vet er en investering i deg selv.
  • Aldri før har så mange mennesker hadde så mange muligheter til å lære fra dyktige, inspirerende, intelligent, interessant og nyskapende mennesker enn i vår tid med internett. Du kan finne ut om nesten alle offentlig person du beundrer gjennom videoforelesninger, nettsteder og andre elektroniske ressurser. Hva venter du på?
 7. 7
  Få opptatt. Oppløsninger mangler ryggrad hvis du unnlater å handle. De vil flop om i dine små grå, snu i kilder til harme når du ignorere arbeidet som trengs for å gjennomføre dem. Gjør en innsats i små måter - å komme i gang gir oppløsning liv og gir deg motivasjon. Og være veldig forsiktig med å la vedtak blir til vage affirmasjoner - sittende hele dagen å fortelle deg selv at ting kommer til å forandre seg og bli bedre vil ikke bringe universet til deg. Stå opp, komme i gang, og noe vil skje i å gjøre.
 8. 8
  Kast armene opp. Gi etter og gi opp. Det er stress og press som fikk trusene i en haug. Uten bekymring og følelse av at det hastet som kommer fra utålmodighet, perfeksjonisme og over vedlegg til enkeltsaker, kan du gjøre noen ganske hard stuff. Du fikk alltid gode resultater i det siste da du var fri flyt, energi og i øyeblikket. La gå nå og se hva som skjer.
 9. 9
  Være egoistisk. Gi deg selv uforfalsket tillatelse til å tenke på deg og bare deg! Være utrolig sta og bestemt om hva som føles fantastisk - så gå for det du ønsker. Tillat deg selv å få kontakt med den egentlige ønsker, ønsker, og behov. Kaste ut samfunnsmessige forventninger og nyte hva som gjør deg!

Tips

 • Og hvis du ønsker å starte med blanke ark - ikke bekymring. Det er alltid et nytt år på en kalender et sted!