Wkeno

Slik spiller første base i slow pitch softball

Nysgjerrig på hvordan du skal spille første base? Vil noen tips for å sette deg i forkant av den gjennomsnittlige ballplayer på den posisjonen? Sjekk ut dette.

Trinn

Slik spiller første base i slow pitch softball. Første base er forskjellig fra de andre infield posisjoner på flere måter.
Slik spiller første base i slow pitch softball. Første base er forskjellig fra de andre infield posisjoner på flere måter.
 1. 1
  Første base er forskjellig fra de andre infield posisjoner på flere måter. Den største forskjellen er at du er involvert i nesten hver ball treffer en infielder. Du er pålagt å fange baller som kan eller ikke kan fyke nøyaktig og du er forventet å gjøre vanskelige "kuler" utseende rutine. Du vil gjøre det mindre kaster enn de andre infielders men når du kaster, vil det vanligvis ikke være en enkel lek og må være nøyaktig.
 2. 2
  Start med å plassere deg riktig. Husk at hvis en bakken ballen blir slått til den andre baseman, tredje baseman, mugge eller shortstop, de kommer til å være å kaste den til deg veldig snart. Så snart et bakken ballen blir truffet med noen andre enn deg, sprint til første base og plassere deg med foten motsatt din hanske hånd (dvs. høyre fot hvis du fange med venstre hånd og er dermed "høyrehendt" og den andre veien rundt for lefties) mot kanten av basen. Ikke sette foten på toppen av basen, eller vil du ende opp med en brukket ankel når syklisten toppene deg.
 3. 3
  Når venter banen fra pitcher din, spille litt dypere enn base hvis det er en høyrehendt hitter og noen få skritt lenger tilbake for en venstrehendt hitter. Husk å ikke fjerne seg for langt fra basen, men siden du må være i stand til å komme dit raskt. Hvis du er venstrehendt, spille litt nærmere foul linjen siden noe traff ned linjen vil være en "backhand" play for deg. Derimot, hvis du er høyrehendt, kan du spille "off the line" litt mer siden baller treffer ned linjen vil være lettere for deg å snag siden din hanske hånd vil være nærmere dem.
 4. 4
  Når avventer innkast fra en av dine infielders, som nevnt, komme til basen raskt og sørg for at du har funnet basen og sette foten på den. Dette vil innebære å ta øynene bort stykket å finne basen (du ikke ønsker å være følelsen rundt for det med foten). Når du er i posisjon til å fange ballen, ta hansken opp og åpne den så bredt som din hånd vil tillate, gi din Fielder et stort mål og tillit til at du skal fange ballen. Nå mot Fielder slik at ballen er i hansken din så snart som mulig i tilfelle det er en nær spille først.
 5. 5
  Hvis en Fielder kaster en som helt klart kommer til å sprette før den kommer til deg, holder du deg lav (holde foten på basen) nesten som en catcher, slik at du vil blokkere ballen, og kanskje til og med ta det i tarmen din. Husk at så lenge du holder på, er det en ut, forutsatt at du får ballen i hånden eller hansken før batter-runner når første base (merk at fangst ballen mot tarmen din er ennå ikke en fangst).
 6. 6
  Hvis en Fielder kaster langt over deg, må du gjøre et tiendedels sekund vurderingssak - hvis du tror du kan strekke seg og nå innkastet, og deretter gjøre det, holde foten på basen og nå ut, timingen din strekning slik at hvis du faller, er det bare et sekund etter at du har fanget ballen og spilte ut. Hvis det er ingen måte du vil være i stand til å nå det, forlate basen og stoppe ballen fra å gå forbi deg. Selv om dette ikke er ideelt, selvsagt, det vil holde løperen fra å flytte videre til andre eller tredje base.
 7. 7
  "Scoop" - Bra første basemen gjør øste lav kaster en kunst. Vanligvis vil du vite når en ball vil potensielt må øses, spesielt hvis du spiller med de samme infielders for en stund og bli kjent med sine kaster vaner. Hvis en ball er kastet din vei, men er lav og kan eller ikke kan sprette like før deg, plassere hanske med håndleddet opp og hansken vidåpne, med webbing på hansken din berøre smuss. Det er instinkt å reagere oppover for å beskytte deg selv, men du må reagere for å nå ned til skitt. De fleste kort-hopp vil sprette inn i hanske i dette scenariet. Øste ballen er noe som kommer med praksis og mye av å spille første base.
 8. 8
  Hvis en ball treffer på bakken til deg, og det er ingen på basen, gjøre fange det din første prioritet. Ja, vil du da må slå løperen til første base, men du må sørge for at du har ballen først. Når du gjør det, går direkte til første base. Bare kaste til pitcher hvis han dekker bunnen og du ikke tror du kan gjøre det der i tide selv.
 9. 9
  Hvis en ball treffer til deg på da bakken og det er løpere på base, må du vurdere et par ting: a) hvis det er en styrke å spille på de andre basene, kan det være lurt å vurdere å kaste der for å få flere outs eller å få "bly runner" ut. B) Hvis du bare ønsker å få outs (eller hvis det er to outs allerede) og ikke ta risiko, bare få ut først, og deretter være klar til å gå etter noen basen løpere som begir langt unna av andre baser. C) Hvor nøyaktig armen er.
 10. 10
  TAG & BAG - Dette stykket er best brukt av avanserte første basemen. Hver gang du har mindre enn to outs og en løper på første, spille selv med posen i referansebanen. Hvis en grounder er truffet for deg felt det mens du prøver å holde seg i basen banen. Deretter komme ut å tagge løperen prøver å gå videre til andre og deretter første base. Unassisted doble spille!
 11. 11
  TAG & BAG triple play - Med en lignende scenario som ovenfor, bortsett fra denne gangen du har løpere på første og andre eller basene er lastet med ingen outs. Når du har utført Tag & Bag, kan du foreta en umiddelbar kast til tredje eller hjemme. Hvis du får ballen dit før de fremrykkende fullfører, vil Fielder må lage en tag. Hvis praktisert og henrettet du vil ha deg en triple play!
 12. 12
  Sikkerhetskopiering andre stillinger: Som et første baseman, du er involvert i nesten alle infield spiller. Men, du er involvert i svært få utmarksnæringer spiller. Hvis en ball er truffet i utmarka, og det kan være en spille på andre base, tredje base eller hjemme plate, være klar til å sikkerhetskopiere disse basene i tilfelle et kast blir løs. Dette er grunnleggende baseball / softball.

Tips

 • Hvis en utespiller gjør en forferdelig kast og gjør at løperen til å være trygge, straks fortelle dem om ikke å bekymre deg for det. Du vil at fielders å være trygg i deres kast til alle tider. Selv jobber i fraser som "Ikke bekymre deg om det, bør jeg hadde det." En god lagkamerat vil sette pris på dette.
 • Hvis det er en løper på andre, og ballen blir truffet til SS eller 3B, forventer at syklisten å ta av så snart ballen forlater infielders hånd. I dette tilfellet kan du ha en mulighet til å gjøre en ut på tredje med en fin lav tag kaste. Husk at hvis kast er vill, vil det resultere i et løp, (med mindre du har en veldig fremtidsrettede venstre Fielder å kausjon deg ut).
 • Hver gang du gjør en fin scoop eller strekk, vil infielders elsker deg mer og mer. Returnere gratulasjoner når de gjør en fin spiller.
 • Snakk med folk som nå basen. Alle første basemen gjøre det og det er gøy. Når du blir vant til dette, vil du bli lei på andre stillinger der det er ingen å snakke med. Det er også en god måte å bli kjent med andre spillere rundt liga.

Advarsler

 • Ikke gjør den feilen å holde foten på posen når det det åpenbart at ballen har rømt infield. Hvis hitter runder første og du er på posen, er du i veien for ham, og kan kalles for obstruksjon, (eller veltet). Det beste alternativet er å kjøre ca 5 meter inne i posen, (mot pitcher) for å la dem passere. Deretter snike seg inn bak dem og dekke posen i tilfelle det kuttes mann bestemmer seg for å kaste bak syklisten og plukke ham av på første.
 • Kollisjoner skjer ved første base oftere enn folk tror. En ball som blir kastet høy og bred ved en Fielder kan forårsake mulig å nå og / eller lean inn i basen banen og således inn i banen for den motgående løperen. Hvis dette skjer, spenne deg for en kollisjon og gjøre ditt beste for å holde på ballen.
 • Som nevnt tidligere, ikke dekker første base med foten på toppen av selve basen, eller du vil definitivt bli tråkket på. I stedet lære å sette foten på kanten av basen, enten flatt på bakken eller med dine pigger på kanten.
 • Hvis du ikke ønsker å kollidere med andre fielders når fanger en pop fly, roper "ball", eller "jeg har det!" og de vil la deg fange den.

Ting du trenger

 • Et første baseman mitt er et anbefalt verktøy for enhver seriøs første baseman. Den første baseman mitt er større enn noen annen hanske og er kun lovlig å bli slitt på posisjonene til første base og catcher, selv i fritidsaktiviteter slow-pitch softball ligaer.