Wkeno

Hvordan å behandle genital herpes naturlig

Forårsaket av Herpes-Simplex Virus-2, er genital herpes en vanlig seksuelt overført sykdom som produserer et utbrudd i underlivet, rumpe eller anal området av både menn og kvinner. Mens medisiner er tilgjengelig for å kontrollere og hindre at utbrudd, kan du finne ut hvordan du skal behandle genital herpes naturlig, som i sin tur kan bidra til å øke din generelle helse på grunn av trinnene for å øke immunsystem.

Trinn

Hvordan å behandle genital herpes naturlig. Forstå tegn og symptomer på herpes slik at du kan gjøre en utdannet beslutning om behandling.
Hvordan å behandle genital herpes naturlig. Forstå tegn og symptomer på herpes slik at du kan gjøre en utdannet beslutning om behandling.
 1. 1
  Forstå tegn og symptomer på herpes slik at du kan gjøre en utdannet beslutning om behandling.
  • I løpet av den første forekomsten av en herpes utbrudd, føler du at du har influensa. Blemmer vil starte forekommer rundt infeksjonen nettstedet, og etter noen dager, vil de bryte og bli smertefullt, oser sår. Uten behandling vil disse sårene leges i rundt tre uker, men dette kan ta lengre tid for kvinner. Sårene vanligvis ikke etterlate arr.
  • Etter det første utbruddet, vil viruset flytte til nerveceller og bli sovende. Faktorer som stress eller sykdom kan føre til påfølgende infeksjoner fordi et svekket immunforsvar kan være en faktor i viruset blir aktiv igjen. Påfølgende tilbakefall vanligvis leges raskere og er mindre smertefullt enn det første utbruddet, og noen lider hevder at de føler smerte, nummenhet, kløe eller ømhet forbundet med tilstanden timer til dager før utbruddet sitt.
 2. 2
  Begynn med å forbedre din diett for å behandle herpes naturlig.
  • Bruk mat rik på vitamin B og C, sink, jern, mineraler og / eller lysin å bidra til å styrke immunforsvaret.
  • Et daglig inntak av frisk frukt og grønnsaker, som papaya, gulrøtter, fiken, aprikoser, epler, kål, rødbeter, mango, osv. bør arbeidet i kostholdet.
  • Unngå sukker, junk mat og alkohol, og røyking bør opphøre helt.
 3. 3
  Bruk olivenolje som en behandling ved å ta en kopp og tilberede den i en gryte. Legg litt bivoks og lavendel. Etter at blandingen er avkjølt, spre den på det området som inneholder utbruddet.
 4. 4
  Inntak echinecea som en annen behandlingsmetode grunn av sine immun-boosting egenskaper.
 5. 5
  Tenk propolis i en salve skjema. Propolis er ørevoks som bier gjør.
 6. 6
  Spis urt Prunella vulgaris eller sopp rozites Carpeta (også kjent som sigøyner sopp) som behandling for herpes.
 7. 7
  Bruk en ispose på det berørte området. Dette vil bidra til å redusere smerte og hevelse.
 8. 8
  Ta et varmt bad med natron for å lette smerte og kløe.
 9. 9
  Hold kjønnsorganene ren og tørr.

Tips

 • Mest naturlige behandlinger har ikke blitt godkjent for behandling av herpes av FDA, slik at du finner dem under kosttilskudd i stedet for de vanlige over-the-counter narkotika.

Advarsler

 • Genital herpes øker risikoen for livmorhalskreft hos kvinner, så regelmessige celleprøver er nødvendig for å sikre at kreften ikke manifest.