Wkeno

Hvordan å slutte fred med herpes

Viruset kommer til å være i kroppen din for livet, og tro det eller ei, foretrekker det i stor grad å holde seg sovende, mye som fetteren sin - det vannkopper virus - som også er et medlem av herpes familie av virus og også i kroppen din for livet.

Trinn

Hvordan å slutte fred med herpes. Tillat deg selv til deg selv for å ha herpes.
Hvordan å slutte fred med herpes. Tillat deg selv til deg selv for å ha herpes.
 1. 1
  Tilgi den personen som ga deg herpes. Selv om du ble lurt og sette i fare uten ditt samtykke, holder på sinne og bitterhet ikke bare forverrer helsen, men også binder deg psykisk til en negativ hendelse som du er maktesløse til å endre.
 2. 2
  Tillat deg selv til deg selv for å ha herpes. Mange mennesker med herpes føler meg skitten, skamfull, utstøtt og kompromittert ved at det er for de fleste en enkel hud infeksjon ikke verre enn et moderat tilfelle av eksem. Aksepter at du har herpes, og at du sannsynligvis har det for resten av livet ditt, og forstå at det å ha herpes gjør deg ikke mindre moralsk, mindre etisk, mindre attraktive, eller mindre verdt på noen måte enn før du ble smittet.
 3. 3
  Kom deg ut av skapet. Mesteparten av stigma rundt herpes er selvpålagt av de av oss - inkludert meg selv - som har herpes. Fortell dine nære venner og familiemedlemmer at du har herpes. Nå ut for støtte og forståelse på samme måte som du ville gjort hvis du hadde en ikke-seksuelt overførbare sykdommer. Oftest hvordan andre vil reagere på at du er en refleksjon av hvordan du føler om og prosjektet selv. Jo mer du er i fred med herpes, jo mer sannsynlig vil det være at du vil finne støtte og forståelse i samfunnet rundt deg. Seksti prosent av den voksne befolkningen har herpes 1 eller 2, så du er medlem av flertallet, ikke noen obskure minoritet.
 4. 4
  Arbeide på triggere. Herpes bare re-aktiverer seg selv når du utløser det med stress, for mye soling, dårlige kosten valg, en Candida gjær problem, for lite søvn, og / eller for mye festing. Herpes er som et frø i en ørken. Den vil holde seg i søvn i det uendelige hvis signalet til å spire ikke gitt.
 5. 5
  Slutte fred med viruset. Enten gjennom bønn, kreative visualiseringer, meditasjoner, affirmasjoner, eller en kombinasjon av de ovennevnte, må en fredelig innkvartering med viruset. Gi slipp på sinne og bitterhet og angst. Hvis du opprettholde balanse og fred i ditt sinn og kropp, vil herpes bli en relativ ikke-faktor i livet ditt.

Tips

 • Reach for the mat rik på omega fettsyrer som hamp og lin frø, laks, tunfisk, sardiner og makrell, avokado og oliven. Spis økologisk yoghurt daglig med minst 2,5% melkefett. Spis mye hvitløk eller ta en hvitløk supplement. Spis bryggere gjær eller ta en selen supplement.
 • Meditasjon, eller progressiv avslapning, kan roe nervene.
 • Hvis du har genital herpes, slutte å bruke tøymykner.
 • Johannesurt er en effektiv urt for herpes. Bruk som te og lokalt i kremer, balsam og kremer. Unngå for mye soling i løpet av neste dag, men litt sol eksponering faktisk ser ut til å hjelpe johannesurt være mer effektive.
 • For kosthold, unngå koffein i alle former, inkludert sjokolade, kaffe, grønn te, og svart te. Unngå nikotin og overdrevent alkoholforbruk. Unngå alle nøtter og frø, unntatt for hamp frø og linfrø. Unngå rosiner, carob, og gelatin og korn. Unngå vin og druer under utbrudd. Spise en lav-sukker kosthold med moderate mengder hele korn brød og hele korn pasta.
 • Når aminosyren lysin er høyere i kostholdet (mat og drikke elementer) enn aminosyren arginin, da herpes har problemer replikere. Når arginin er høyere enn lysin, multipliserer herpes raskt.
 • Lysin kremer kan brukes under hvert utbrudd, men alternative dager av pågående utbrudd med en annen type behandling. For eksempel kan Day One være lysin krem, kan dagen Two være en urt.
 • Lysin / arginine innholdet i matvarer kan være plassert ved hjelp av offentlige data til NutritionData.com (Klikk på linken "Foods av næringsstoff")
 • Lysin kosttilskudd fungerer fint hvis tatt så snart du oppdager vanlige tegn på nærmer utbrudd, eller enda bedre, like før opplever de vanlige triggere, og dermed lysin kan tas før soleksponering, sjokolade og nøtter spiseorgiene vin, etc. Whey protein er en stor kilde til lysin og omfatter andre aminosyrer, og det ville være mer hensiktsmessig når det er behov for langsiktig regelmessig bruk. Whey protein drikke er deilig. ADVARSEL: Ikke stol på lysin piller som et verktøy til å spise mer sjokolade, nøtter, alkohol, osv., regelmessig. En dag, vil viruset har tilpasset og lysin vil ikke lenger være svært effektive. Så slutte å bruke lysin piller når utbruddet er leget. Men du kan drikke en whey protein daglig om du vil.
 • Aldri la noen fortelle deg at herpes bør stoppe deg fra å ha sex (med unntak av under utbrudd). Det er en mindre hud klage og bør ikke påvirke sexlivet.
 • Pass på å alternative typer behandlinger ved hjelp av andre behandlinger for fremtidige utbrudd. Hyppige behandlingen endres hjelp til å slutte herpes fra å tilpasse til motsatt type behandling.
 • Ta opp yoga eller tai-chi eller qi-gong. Punch en boksesekk eller spille litt tennis, kickboxing eller squash.
 • Sitronmelisse, også kalt Melissa, er en svært effektiv urt, og er en regelmessig foreskrevet herpes behandling i Tyskland. Drikk Sitronmelisse som en te, og gjelder ekstrakter i lotion eller kremer. Du bør veksle denne behandlingen med en annen type behandling, siden herpes vil også tilpasse seg Sitronmelisse, og du vil finne anti-herpes effekten av denne urten vil avta over tid, men dette er hovedsakelig et problem for dem som opplever flere utbrudd pr år.
 • Få litt perspektiv. Herpes er medisinsk uviktig og mesteparten av tiden ikke gjør noe.
 • Lakris rot er effektive for herpes. Drikk som en te hver dag under utbrudd. Lakris rot ekstrakt fungerer bra når det brukes i kremer og kremer. ADVARSEL: Lakris rot er ikke til bruk av gravide kvinner.
 • Hvis herpes "bobler" av utbruddet din er full og "modnet", kan du finne stor lettelse ved å ta en varm dusj, deretter forsiktig tørking området med toalettpapir, så fold-up mer toalettpapir og klemme, klemme, og vri de "bobler". Deretter DAB med fersk toalettpapir till tørr, og bruke kremer / balsamer, og bruke gasbind med papir-tape dressing.
 • Valerian urt og Passion Flower urt er stor for beroligende nerver, men Sitronmelisse og johannesurt også roe nervene.
 • I det øyeblikket du ser et utbrudd eller hud lesjon forårsaket av herpes, raskt bruke en liten dråpe tea tree olje tre ganger om dagen på lesjon ved å bruke q-tip. Vær forsiktig så du ikke mister oljen direkte til lesjon som det er en potent olje og kan forårsake forbrenning hvis for mye blir brukt. Din lesjon vil bli borte i løpet av en dag eller to.
 • Anti-inflammatoriske medikamenter og urter, som ibuprofen har blitt vist å minke ømhet assosiert med viruset i følsomme områder, herunder anus og vaginalområdet. Selv om dette ikke fører vanligvis til en nedgang i symptomer, hjelper det med smerte.

Advarsler

 • Hold deg av Internett. Googling 'herpes' vil enten gi opp uutdannet vrøvl, eller deprimerende rop om hjelp fra den nylig diagnostisert, som bare vil få deg til å føle deg verre. Gå til å støtte grupper eller ringe hjelpetelefon hvis du må - disse vil gi mer presis informasjon og bedre støtte.
 • Gjør din forskning før du prøver rette protokoller som DMSO og hydrogen peroxide. Unngå nonoksynol-9. Nonoksynol-9 (sæddrepende middel) har vist seg å øke sjansene for overføring av en kjønnssykdom.