Wkeno

Hvordan å bli opptatt i løpet av pensjonisttilværelsen

"Du kan ikke hvile fra reise-du har drukket liv til bunnfallet. Alle gangene du har hatt sterkt, led sterkt, både med dem som elsket deg, og alene... Hvor kjedelig det er å ta en pause, for å gjøre en slutt, til rust unburnished, for ikke å skinne i bruk! " Hvis dette utdraget fra diktet Ulysses av Lord Alfred Tennyson illustrerer deg, kan du ta inspirasjon fra denne artikkelen.

Trinn

Hvordan å bli opptatt i løpet av pensjonisttilværelsen. Når du føler for å gjøre noe, men ikke har tid.
Hvordan å bli opptatt i løpet av pensjonisttilværelsen. Når du føler for å gjøre noe, men ikke har tid.
 1. 1
  Når du føler for å gjøre noe, men ikke har tid... ta en notisblokk og skrive det ned! Lagre dette notepad away... dette vil være "100 ting å gjøre etter at jeg pensjonere"-liste. Mange ganger vi glemmer å ta opp våre ønsker, og så ender opp med å glemme dem. Ikke la det skje deg!
 2. 2
  Forfølge dine lidenskaper: Maling solnedganger, forme, synge, lære Tai Chi, studere miljørett, kjøpe et teleskop og utforske luftrommet.
 3. 3
  Les bøker om dine interesser, utforske hittil uutforskede sjangere som science fiction eller romantisk. Les om ulike temaer som hagearbeid eller politikk.
 4. 4
  Reis til disse ofte ønsket steder, som du pleide å drømme om. Har du smakt sjokolade fra Sveits, drukket vin av Burgund, og undulated på de naturbaserte kursteder i India? Har du fisket på Florida?
 5. 5
  Opplev naturen: Walk grønne stier, se månen, føle vinden i ansiktet ditt. Meditere på solfylte gress.
 6. 6
  Hvis du følger en religion: Vie din tid til det, misjonere andre og spre religion.
 7. 7
  Ha det gøy med deg små: Dine barnebarn vil være din etterlivet til deg etter pensjonering-du vil leve gjennom dem. Det er verdt å ta ut noen av din verdifulle tid til å spille med dem, se dem vokse, hjelpe dem å lære.
 8. 8
  Ta forsvarlig helsehjelp: Noen av din tid kan bli brukt på kardiolog eller podiatrist, avhengig av hvor sunn du er. Se etter selv.
 9. 9
  Bli med spesielle grupper ment for din aldersgruppe: Du vil finne mange mennesker der passerer gjennom lignende erfaringer. Hvis du har problemer de vil gi deg støtte og veiledning.
 10. 10
  Abonner på et magasin for eldre: Slike magasin eksisterer og er rettet mot deg. Dra nytte av dem.
 11. 11
  Rydde opp i skifer: Det er best å løse eventuelle misforståelser, eller bitterheten som kan eksistere i andre. Du ønsker ikke å dø å bli misforstått.
 12. 12
  Skriv en selvbiografi: Med din lange erfaring, vil du sikkert ha mye å dele noe som vil være svært nyttig for andre. Selv om du føler at du har noe å dele, bare begynne å skrive en, og du vil bli overrasket over hvor fritt de ordene vil strømme.

Tips

 • Ikke bekymre deg hvis du befinner deg tom. Bruk disse tider å meditere og tenke over livet ditt. Hvis tenkning om livet presser deg, så tenk på noen hvis liv inspirerer, fyller deg med stolthet. Hvis du ikke har noen som dette i ditt personlige liv, synes det i kjente folk er biografier.
 • Hvis du er fra et fattig område, finne fem barn som ikke har råd eller er villige til å gå på skole og lære dem grunnleggende lesing, skriving og regning.
 • Du trenger ikke å trekke seg fra aktivt arbeid helt. Mange gamle mennesker er fortsatt mer aktive enn noen lat ungdom. George Bernard Shaw, for eksempel, var en produktiv forfatter til han døde, ved 94. Ulike Senators og Congresspeople bo i kontoret til deres 80 og 90-tallet også. Noen yrker egner seg til dette mer enn andre, kunst er gode karrierer for folk som kan være stengt ute fra noen andre yrker med aldersgrenser.

Advarsler

 • Hvis av noen sjanse du befinner deg deprimert på grunn av manglende aktivitet ringe noen som elsker eller sympatiserer med deg å komme over, eller ta kontakt med en av de mange hjelpe eldresentrene.