Wkeno

Hvordan bygge et sosialt liv som senior statsborger


Når en moden person mister en ektefelle, en nær venn, eller enda et kjæledyr, kan det være svært lett å miste perspektivet på livet. Det er altfor lett skli inn i sorg og tilbaketrukkethet og stoppe knyttet med mennesker som en gang fylte en viktig del i hverdagen. Barn (om noen) har ofte flyttet bort og er ofte så tungt inne i sitt eget liv, med jobb, barn og andre forpliktelser som de ikke kan tilbringe mye tid med sine aldrende foreldre. Selv opplever tap og ensomhet som en senior statsborger er vanskelig, er det ikke umulig å utvikle et nytt sosialt liv. En god holdning er en viktig faktor, som gjør de fleste av de mulighetene som kommer din vei. Her er noen måter du kan begynne å bygge en oppfylle sosialt liv for deg selv som vil hjelpe deg å leve meningsfullt og med hensikt.

Trinn

Hvordan bygge et sosialt liv som senior statsborger. Bestemme hvilke aktiviteter du brukte til å nyte.
Hvordan bygge et sosialt liv som senior statsborger. Bestemme hvilke aktiviteter du brukte til å nyte.
 1. 1
  Bestemme hvilke aktiviteter du brukte til å nyte. Gjorde et tap føre til at du sette av favoritt hobbyer eller sysler? Plukke dem opp fra der du slapp. Eller prøve nye aktiviteter med hjelp av en lokal klubb, gruppe eller selv gjennom internett og bibliotek forskning. Bruk lokale avisen for å holde seg orientert om kommende hendelser av interesse. Besøk universitet forelesninger om emner du vet ingenting om å strekke fantasien og forbedre dine kunnskaper. Flere ideer er foreslått i tipsene nedenfor.
 2. 2
  Tilbake til. Mens klatring Mt. Everest kan ikke lenger være i kortene, det er absolutt ingenting som hindrer deg fra videreført fysiske aktiviteter som involverer walking klubber, laget senior eller andre fitness aktiviteter tilgjengelig spesielt for eldre. Holde seg i form er en sikker måte å bygge selvtillit og få et sunt syn på livet!
 3. 3
  Finn en kompis. Hvis du føler motvillige til å gå ut på egen hånd, er det mange frivillige organisasjoner som vil hjelpe ved å tilby transport. Inviter en venn eller nabo til å delta på arrangementer med deg. Komme tilbake i rytmen av å møte nye venner. Litt etter litt, vil du bli mindre redd for å gå ut alene.
 4. 4
  Vær åpen for nye forslag. Dette kan føles ubehagelig i starten, spesielt hvis det innebærer ny teknologi. Vurdere å prøve nye aktiviteter som er mulig gitt ditt nivå av helse og fitness, og at du finner interessant. Prøv å ikke reagere negativt på forslag fra andre som prøver å hjelpe. Tenke gjennom ting før avvise ideene helt. Du kan oppdage noe du ønsket at du hadde prøvd tidligere.
 5. 5
  Bli en mentor for yngre mennesker. Unge mennesker er ivrige og villige elever når de oppdager at du har kunnskap om at du er villig til å dele. Tilby dine tjenester til lokale klubber til å holde foredrag, for å lære en ferdighet eller å veilede folk (museer, dyreparker, fornøyelsesparker etc.). Eldre mennesker blir respektert for sin kunnskap; kapitalisere på dette ved å dele den.
 6. 6
  Fortsatt positiv. Smerten vil alltid være der, det er innholdet i tap. Du fortjener det beste etter å gi så mye av deg selv til verden.. Smilende induserer positive kjemiske endringer i hjernen og bringer oss opp igjen. Ta i en lys film eller leie en gammel klassiker å se hjemme. Lytt til komedie på radioen, sjekk ut en humoristisk bok eller to fra biblioteket og har en god solid latter. og ditt vesen vil forbedre, dette er desto mer viktig hvis du har begravd deg selv under et lass av tristhet, selvmedlidenhet og sorg.
 7. 7
  Tenk utenfor plassen. Forskning på Internett etter historier om de mer utfordrende ting pensjonister gjør, sykling på tvers av land,, skriver en først, inn i Masters 'Games osv. Alle disse ting og mer er mulig med riktig holdning. Du er som når du la deg være, dine drømmer er like ekspansiv som du la dem være. Så, hva med alle de tingene du lovet deg selv vil du gjøre en dag? Kanskje i dag er den dagen.

Tips

 • Uansett hva du gjør, alltid tilby å hjelpe andre, og ikke vær redd for å be om hjelp, heller. I å forfølge nye aktiviteter og kunnskap, kan du bygge et sosialt liv rett og slett ved å dele din nyvunne livsglede.
 • Her er noen ideer til aktiviteter:
  • Bokklubber: Skann oppslagstavle på ditt lokale bibliotek eller bokhandel for bokklubber som oppfyller jevne og dele meninger om en bestemt bok eller forfatter.
  • : Besøk en rekreasjon golfbane i ditt område. Traff noen baller på driving range for å se om du liker det. Spørre med programkoordinator eller på stedet pro om grupper av andre seniorer som kan trenge et annet medlem. Hvis det ikke er senior grupper, være proaktiv og starte en!
  • Lære nye retter: Mange lokalsamfunn har en butikk som spesialiserer seg på kjøkkenutstyr, bøker, og tilbyr mat demonstrasjoner eller klasser. Små grupper av mat og matlaging entusiaster er dannet og deres medlemmer blir raskt venner ved å dele ideer, oppskrifter og "touring" middager på hverandres hjem, selv touring et land for sitt kjøkken er ikke ut av områdene av muligheten. Gå utover den mat du alltid har gjort og prøve noe helt annet.
  • : Disse tidløse aktiviteter er alltid store hobbyer. Sjekk ut det lokale håndverket eller stoff butikken for innlegg på klubber eller grupper som deler disse hobbyer. Eller tilby å lære - dine ferdigheter er i høy etterspørsel fra yngre generasjoner gjenoppdage deres nytte og avslappende natur.
  • Hagearbeid: Dette kan nesten bli en jobb så mye som en aktivitet, avhengig av hvor mye du ønsker å gjøre. Enten det er bare pusler rundt en liten blomst seng, eller bli en ekspert på roser og orkideer, hagearbeid er et svært populært tidsfordriv. Garden klubber florerer og mange byer har et fellesskap hage hvor enkeltpersoner opprettholde sin egen tomt i hagen for å plante, skape og høste deres favoritt voksende elementer. Hvis du allerede er en erfaren gartner, dele disse ferdighetene med andre ved å gi demonstrasjoner eller mini-forelesninger gjennom klubber eller botaniske hager.
  • Scrapbooking: Du er sikker på å ha mange års bilder og minner som forteller livshistorien! Introduser deg selv til denne populære aktiviteten ved å delta på en opphugging fest eller ta en klasse på din lokale håndverket forhandler.
 • Besøk din lokale eldresenteret. Ta en tur for å lære hvilke aktiviteter som tilbys, noe som er sikkert å kile din fancy.
 • Ytterligere ideer du kanskje liker vurdere omfatter:
  • Sesongkort pakker for og / eller skuespill.
  • Maleri
  • Bygge fugl hus, noe som gjør dukkeklær, på sykehus eller ly.
  • Voksenopplæring klasser. Kanskje du har lyst til å lære om datamaskiner, eller få din high school diplom eller en grad. Mange fasiliteter tilbyr fysiske klasser som lav effekt Jazzercise eller yoga.
  • Frivillig på biblioteket for å lære voksne å lese.
  • Bli med i en sjakk eller bridge klubben.
  • Lese og historiefortelling til ungdommer på biblioteket.
  • Bli med Google og eller artikler.
 • Ikke tro du er alene du har blitt velsignet og "folk som hjelper seg selv gud hjelper dem også".

Advarsler

 • Kjenn dine fysiske begrensninger. Rådfør deg med din personlige lege før du starter en ny fysisk aktivitet.
 • Hvis du har problemer med synet og lesing, først sørge for at du får best mulig medisinsk hjelp og synsundersøkelser. Få de mest egnede briller for dine behov. Be om bøker med stor skrift, og disse er tilgjengelig på mange biblioteker. Det er også mulig å øke størrelsen på skriften på datamaskinen og Internett, be noen om hjelp hvis du ikke kan finne ut hvordan du gjør dette selv.