Wkeno

Hvordan å eliminere vaginal lukt

Det er normalt og sunt for deg å ha noen vaginal lukt. Imidlertid kan sterk vaginal lukt være et resultat av skylling, overdreven vasking, iført klær som er for stramt og visse kjemikalier i såper. Dette sterk lukt kan være pinlig. Hvis du personlig føler at lukten er for sterk, her er noen tips om hvordan å eliminere vaginal lukt.

Trinn

Hvordan å eliminere vaginal lukt. Slutt å bruke duftende body vasker og såper.
Hvordan å eliminere vaginal lukt. Slutt å bruke duftende body vasker og såper.
 1. 1
  Slutt å bruke duftende body vasker og såper. Det er best å bruke en mild såpe med varmt vann. Såper som er for harde eller har for mange kjemikalier og dufter faktisk kan gjøre skjeden produsere mer utflod som avgir stygg lukt.
 2. 2
  Unngå å bruke Douches å rense vaginal området. Skylling kan endre balansen av sunne bakterier i skjeden din, forårsaker andre bakterier å vokse og skape en stygg vaginal lukt.
 3. 3
  Slitasje bomull undertøy. Strømpebukser og noen syntetiske materialet vil blokkere noen luft strømme til området. Løse bomullsplagg vil gi regionen mer ventilasjon, som vil hjelpe bli kvitt vaginal lukt.
 4. 4
  Bruk et truseinnlegg. En tynn, duftende truseinnlegg kan hjelpe med lukt ved å absorbere utflod og svette.
 5. 5
  Spis yoghurt. Yoghurt som inneholder levende kulturer legger probiotika, eller gode bakterier, inn i kroppen din. Dette kan fungere hvis du har et mildt tilfelle eller en gjær infeksjon som akkurat har startet.
 6. 6
  Sett yoghurt i skjeden med en ren tampong. Hvis du har veldig sterk lukt eller en soppinfeksjon som plager deg, sette yoghurt direkte inn i skjeden din fungerer bedre enn å konsumere det muntlig. Bruk bare vanlig usøtet yoghurt når du setter den. Ikke bruk yoghurt som inneholder sukker, da dette kan gjøre gjær infeksjon verre. Skyll grundig etter å ha fjernet tampongen.
 7. 7
  Unngå mat som inneholder mye sukker og gjær. Matvarer som brød, øl og sopp inneholder gjær og sukker i andre matvarer blir til gjær. Disse matvarer kan øke mengden av gjær i skjeden din, forårsaker en gjær infeksjon.
 8. 8
  Bruk en blanding av tea tree olje og vann til vaginal området. Bland 6 oz. (170 gram) av vann med 2 dråper te tre olje. Tea tree olje er antibakteriell og soppdrepende, og vil bidra til å bli kvitt bakterier som bidrar til sterk vaginal lukt.
 9. 9
  Drikk 1 ss. (15 ml) av flytende klorofyll blandet inn 8 oz. med vann to ganger om dagen. Klorofyll kommer fra grønne planter og er et naturlig intern Deodorizer. Klorofyll kan gjøre tungen sving gråsort, eller din urin og avføring en liten grønn. Dette er vanlige bivirkninger og bør ikke være noe å bekymre seg for.
 10. 10
  Suge deg i eple cider eddik. Eple cider eddik er et naturlig anti-bakteriell. Legg 1-2 kopper (240-470 ml) av det til badevannet og suge i 20 minutter. Eddik skal bidra til å kvitte seg med giftstoffer og bakterier som forårsaker vaginal lukt.