Wkeno

Hvordan strekke livmorhalsen

Cervical dilatasjon er gjort for en rekke årsaker. En kvinne som er gravid kan gjennomgå utvidelse og effacement av livmorhalsen som en arbeidskraft tilskyndelse. Kvinner som krever en prosedyre som kalles en utvidelse og utskrapning kan også gjennomgå en cervical dilatasjon. Det finnes en rekke måter som leger vet hvordan å strekke livmorhalsen i dag, kan sikre kvinner har denne prosedyren utføres trygt og effektivt, uansett hva årsaken kan være. Fra medisiner til naturlige metoder som akupunktur, kan denne prosessen bli kontaktet i en rekke forskjellige måter.

Trinn

Hvordan strekke livmorhalsen. Se etter tegn på cervical dilatasjon hvis du er nær slutten av svangerskapet.
Hvordan strekke livmorhalsen. Se etter tegn på cervical dilatasjon hvis du er nær slutten av svangerskapet.
 1. 1
  Se etter tegn på cervical dilatasjon hvis du er nær slutten av svangerskapet. Som barnets hode begynner å trykke ned på åpningen av livmoren, vil livmorhalsen begynner å tynne ut og åpne. Legen kan gjøre en enkel undersøkelse for å fastslå om utvidelse og effacement av livmorhalsen har begynt, noe som indikerer at du kan være i de tidlige stadier av fødsel.
 2. 2
  Prøv en naturlig metode for cervical dilatasjon løpet av de senere stadier av svangerskapet, sex med partneren din. Sex starter en prostaglandin utgivelsen i kroppen som kan føre til livmorhalskreft stimulering og utvidelse. Før du hengir seg til sex på dette punktet i svangerskapet, ta kontakt med legen din. I de fleste tilfeller, er sex på dette stadiet av svangerskapet helt trygt så lenge vannet ikke har brutt. Selv om studier å støtte sammenhengen mellom sex og cervical dilatasjon er ikke helt avgjørende, mange leger fortsetter å anbefale denne metoden til pasienter som er blitt utålmodig med sin gravide status.
 3. 3
  Vurdere en avtale med akupunktør. En liten studie utført ved University of North Carolina fant at kvinner som fikk akupunkturbehandling i de senere stadier av svangerskapet var mer sannsynlig å gå inn i arbeid uten medisinsk intervensjon. Det er antatt at visse trigger punkter på kroppen kunne fremme arbeidskraft, noe som ville føre til cervikal dilatasjon i tillegg.
 4. 4
  Snakk med legen din om medisiner. Mange leger vet hvordan å strekke livmorhalsen ved å gi medisiner til sine pasienter, enten for å stimulere til arbeid eller forberede kroppen for en utvidelse og utskrapning prosedyre. Den mest vanlige medisiner som brukes for dette formål er misoprostol, som er et syntetisk prostaglandin. Et annet prostaglandin ofte brukt for utvidelse og effacement av livmorhalsen er Dinoprostone. Begge disse medikamentene administreres vaginalt, selv om misoprostol er ofte det foretrukne alternativet for leger.
 5. 5
  Finn ut om en laminaria vil bli brukt. Laminaria er en type tang native til Japan som danner en tykk, klebrig gel når det er vått. De tørkede stammer av tang dannes i "telt" som vil svelle opp gradvis. Et lag av denne substans er plassert rett innenfor cervix, rundt halsen av uterus for å fremme cervikale dilatasjon. Selv Laminaria har blitt brukt både før dilatasjon og utskrapning og å stimulere arbeidskraft, har sikkerhet for dets bruk under svangerskap ikke blitt bevist på dette tidspunktet.