Wkeno

Hvordan kurere vaginale infeksjoner uten å bruke medisiner

Kvinner som lider av vaginal infeksjoner kjenner kløe, svie og endring i utflod sin i form av farge og lukt, og noen ganger tekstur så snart symptomene begynner. Men det er forskjellige typer vaginal infeksjoner, samt seksuelt overførbare infeksjoner (SOI) og andre forhold som kan etterligne symptomene på vaginal infeksjoner. Derfor er det viktig å se en lege for diagnose helst du oppleve vaginal infeksjon symptomer. Noen kvinner som lider av en av de to vanligste tilbakevendende vaginal infeksjoner, gjær vaginose og bakteriell vaginose (BV), foretrekker å kurere sine infeksjoner uten å bruke medisiner.

Trinn

Hvordan kurere vaginale infeksjoner uten å bruke medisiner. Spis minst fem gram yoghurt daglig for å kjempe gjær eller BV infeksjoner og hindre dem fra å oppstå igjen.
Hvordan kurere vaginale infeksjoner uten å bruke medisiner. Spis minst fem gram yoghurt daglig for å kjempe gjær eller BV infeksjoner og hindre dem fra å oppstå igjen.
 1. 1
  Spis minst fem gram yoghurt daglig for å kjempe gjær eller BV infeksjoner og hindre dem fra å oppstå igjen.
  • Velg en yoghurt som sier på pakken at den inneholder levende Lactobacillus acidophilus, en probiotiske eller vennlig bakterier. Probiotika bidra til å gjenopprette normale bakterier og gjær nivåer i slimhinner i skjeden.
 2. 2
  Påfør leve Lactobacillus acidophilus lokalt i form av en vaginal stikkpille innsats i opptil to uker.
  • Bruk unflavored, vanlig yoghurt som inneholder live aktive kulturer. Oppbevar yoghurt i kjøleskapet til du er klar til å bruke den.
  • For best resultat, påfør stikkpille før du går til sengs om kvelden. Disponibel eller vaskbar sprøyter tilgjengelig på de fleste stoff butikker gjør programmet enkleste.
  • Påfør en acidophilus stikkpille ukentlig etter at infeksjonen har ryddet for å hindre at den kommer tilbake hvis du lider av hyppige vaginale infeksjoner.
 3. 3
  Spise ett fedd hvitløk hver dag ved hakking den opp og legge den til supper, salater, sauser og andre matvarer. Alternativt kan du ta hvitløk i supplement form etter pakken dosering. Hvitløk har lenge vært kjent for sine soppdrepende egenskaper, og du kan bruke den til å kurere og forebygge vaginal infeksjoner.
 4. 4
  Ta et daglig vitamin supplement som inneholder minst 500 mg vitamin C og 200 IE vitamin E. Disse vitaminene bidra til å redusere betennelsen assosiert med infeksjon og øke immunsystem til å hjelpe kroppen i kampen.
 5. 5
  Redusere mengden av animalsk fett i kostholdet ditt og øke mengden av essensielle fettsyrer som finnes i noen fisk og nøtter for å redusere betennelse og vev hevelse.
 6. 6
  Snakk med legen din om å ta en kalsium og magnesium supplement hvis du ikke allerede tar en. Studier har funnet at kvinner som lider av hyppige vaginale infeksjoner ofte mangler tilstrekkelig kalsium nivåer.
 7. 7
  Prøv en urtemedisin av pau d'arco bark (Tabebuia avellanedae), som er kjent for sine soppdrepende fordeler. Brygge det som te og drikke det, eller kjøle løsningen og bruke den som en douche.
 8. 8
  Vær ekstra nøye med å holde vaginal området rent og tørt. Slitasje bomull undertøy å transportere fuktighet bort fra området, og tørke deg forfra og bakover etter vannlating eller har avføring.
 9. 9
  Minimere antall vaginale infeksjoner du kontrakt og redusere alvorlighetsgraden av symptomene dine ved å unngå irritanter, som inkluderer:
  • Friksjon, forårsaket av dårlig utstyrt undertøy eller bukser, aggressive eller overdreven seksuell aktivitet, sykling og andre aktiviteter.
  • Tamponger, pads, toalettpapir, såpe og andre produkter som har kunstige fargestoffer og dufter.
  • Kjemikalier funnet i spermicides, smøremidler eller andre produkter som brukes til vaginal området.
 10. 10
  Unngå samleie, Douches og tamponger når du har en vaginal infeksjon. Noen vaginale infeksjoner kan overføres seksuelt, selv om symptomene ikke er til stede, så det er en god ide å bruke kondom hver gang du har sex hvis du er utsatt for hyppige infeksjoner.

Advarsler

 • Styrking av hvitløk stikkpille ved å kutte hvitløksfedd øker mengden av brennende du kan oppleve etter innsetting. Hvis infeksjonen er bare begynnelsen, tar seg ikke å klø eller scorer fedd å minimere svie under behandlingen. Hvis infeksjonen er avansert og du trenger å øke styrken på fedd, er du sannsynligvis allerede opplever vaginal brenning så du kan ikke engang merke til det.