Wkeno

Hvordan å flå en slange

Slanger er ganske vanlig og generelt ubeskyttet i mange deler av verden. Mens de tjene en hensikt i naturen, de har også deilig kjøtt og har skins som ofte er ganske vakkert. Følgende trinn vil fortelle deg hvordan du huden, eviscerate, og forberede en slange for matlaging. Hvis motivet er ikke en klapperslange, bør disse instruksjonene fortsatt være aktuelt, med unntak av de som om skrangle.

Trinn

Hvordan å flå en slange. Fjerne hodet, hvis det skal brukes for taxidermy formål.
Hvordan å flå en slange. Fjerne hodet, hvis det skal brukes for taxidermy formål.
 1. 1
  Fjerne hodet, hvis det skal brukes for taxidermy formål. Mest utstopping prosjekter krever en annen, mer vanskelig metode for skinning, men at metoden er ikke fokus for denne artikkelen. Det er alltid best å arbeide med en avkappet slange fordi selv "døde" slanger har vært kjent for å streike, og hoggtenner er fortsatt ganske farlig. Ved å fjerne hodet, er du fjerne all giften.
 2. 2
  Vask utsiden av slangen grundig. Såpevann eller rent vann vil fungere godt. Bare sørg for at såpen er helt skylles ut av slangen.
 3. 3
  Gjør et snitt på senterlinjen av buken, gjennom huden kun, hele veien fra stubben hvor hodet var festet til bunnen av skrangle. På de fleste slanger, er det en mindre mage skala som dekker cloaca. På bildet, er dette den siste kremfarget skala før de mørkere hale skalaer. Enkel å dele dette opp på midten, akkurat som resten av skalaene.
 4. 4
  Trekk skinnet fra kjøttet for hånd, igjen begynner ved hodeenden, bruker enda spenning på huden for å unngå å rive. Pass på å skille huden fra membranen under høyre ved hodeenden. Du vil ha ren hud med ingenting knyttet til den. Skinnet skal være løs nok til at det lett løsner fra kadaveret. Hvis huden er litt "tett", kan en kniv brukes til å frigjøre den nøye under de vanskelige steder. Peeling uten bruk av en kniv kan vanligvis oppnås hele veien til cloaca.
 5. Når cloaca er nådd, er det vanligvis nødvendig for å frigjøre den fra huden ved å skjære rundt åpningen med kniven. Fortsett skinning til bunnen av skrangle. Vedleggene til musklene som styrer rangle generelt gjør skinnet vanskeligere å trekke av. En kniv må brukes i dette området hvis huden er for stram til å løsne, da huden er ganske delikat i denne delen.
Etter at huden er helt befridd for alle, men den skrangle seg, skjære gjennom halen så nær bunnen av skrangle som mulig. Hvis huden skal lagres med rangle festet, hjelper det for stykke kjøtt festet til skrangle å være liten. ikke bekymre deg for mye om helt å fjerne kjøttet under cloaca og over rangler (i utgangspunktet den svarte og hvite striper på klapperslanger). Det er nesten umulig å fjerne huden fra kjøttet i dette området. Det vil tørke opp lett. constrictor slanger som oksen og rotte slanger kan ikke "skrelles". Huden er festet med mange muskel vedlegg over hele lengden av legemet. Skjære gjennom dem er kjedelig som det er vanskelig å få huden fri fra kjøtt og veldig lett å skjære eller rive huden.
5
Ta av indre organer (innmaten) for hånd, med start ved hodeenden, ved hjelp av en scooping bevegelse med hånden hvis organene er vanskelige å fjerne. Hensyn må tas nær den nedre mage region eller slangen kan skille ut uappetittlig stoffer på kjøttet.
6
Skyll nå eviscerated og flådd slange i kaldt vann for å fjerne overflødig blod eller andre uønskede stoffer. Membran og fett er ofte ganske vanskelig å fjerne fra brystkasse og ryggrad og kan kuttes gratis på denne tiden.
7
Kutt slangen inn i segmenter som er mest praktisk lengde for ønsket metode for matlaging.

Tips

 • Noen mennesker foretrekker å suge ready-to-cook slange biter i saltvann for en dag eller to for å fjerne eventuelle gjenværende blod eller "gaminess" fra kjøttet.
 • Snakes trygt kan være frosset, kjøttet ikke er skadet, og fargen på huden påvirkes ikke.
 • En enklere måte å flå en slange er å fjerne hodet og forsiktig skrelle huden over seg selv som å trekke en sokk av foten ved å trekke fra toppen. Dryss huden med boraks å kurere det, rundt en uke. Deretter kan du sy eller lim den inn på en lue eller belte. Fordelen med dette er at du kan ikke tilfeldigvis pierce visceral sac, som skalaer er ikke ødelagt, og det er et mer ferdig utseende når søm huden på noe.
 • Når du arbeider med en frisk (ikke tidligere frosset) slange, er det best å vente en time eller to før skinning etter at slangen er drept. Det er utrolig hvor mye en død slange kan vrikke, og dette gjør det vanskelig å lage en rett snitt.
 • Ved saging av slangen inn i segmenter, gjør snittene mellom og med samme vinkel som ribbene for å unngå å kutte ribbene. Dersom ribbene er kuttet, kan de være vanskelige å fjerne fra kjøttet etter at den er tilberedt.
 • Slange er et sted mellom kylling og fisk i tekstur og smak, og kan være laget for å virke som enten.
 • Dersom slangen ble bitt av seg selv eller av en annen giftigste slange, vil matlaging pleier å fjerne all giften. Hvis du ser noen bitemerker, men fortsette med forsiktighet.

Advarsler

 • Vær forsiktig med kniven!
 • Når du håndterer slangen, ikke presentere det til nære venner som er dyrevenner! Og absolutt ikke gjør dette hvis du er en dyreelsker selv!
 • Reptiler er kjent for å spre Salmonella. Pass på å vaske hendene etter håndtering.
 • Vær forsiktig når du håndterer eller sende en slange, spesielt giftige arter. Hvis du blir bitt av en slange, spesielt en giftig en, søke medisinsk behandling umiddelbart.
 • Følg alle lokale lover som regulerer fangst av ville slanger.

Ting du trenger

 • En frisk, egnet slange
 • En god, skarp kniv (nesten hvilken som helst kniv med rett kant og en skarp spiss vil fungere)