Wkeno

Hvordan fiske etter bass

Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan fange den store pokalen vinneren.

Trinn

Hvordan fiske etter bass. Plukke ut riktig agn.
Hvordan fiske etter bass. Plukke ut riktig agn.
 1. 1
  Plukke ut riktig agn. Dette er avgjørende. Bass som støy, så prøv spinnerbaits og crankbaits med en god skrangle. Også Bass kjærlighet ormer, så prøv ormer som har salt i dem. Disse fungerer best. Plast frosker og øgler fungerer også. Viktigst, finne ut hva bass spiser der du skal fiske. For eksempel er det mye Shad der du fisk, kreps osv. Når du finne ut hva bass er naturlig fôring på, er det et spørsmål om å finne riktige farger, dybde og hente for at naturlig utseende som vil utløse bass bite.
 2. 2
  Plukke ut den rette stangen. Gå til den lokale utendørs butikk eller sportsfishingpro.com. Det er mange forskjellige stiler av fiske og annet utstyr for forskjellige situasjoner.
 3. 3
  Kastet inn i et område med litt gress og mange steiner. Arbeide sunkne trær eller stokker godt, også - bass liker å henge nær noen struktur, slipp offs setiment linjer osv. Har agnet treffer steiner. Largemouth bass foretrekker grunnere, roligere vann med masse plass. Med largemouth bass jobbe bredden av et tjern eller innsjø Smallmouth bass foretrekker mer åpent vann, ofte med en gjeldende.
 4. 4
  Hvis du bruker en myk plast som en øgle eller en orm, hjul i sakte og dra i den hver gang på en stund. Fisk som for sine ormer å være i bevegelse, spesielt uberegnelig så.
 5. 5
  Når du har en bite, vente et sekund eller to for å være sikker på at fisken har lokke inn i munnen, deretter rykke opp lett å sette kroken i munnen på fisken. Når du tror du har fanget en fisk, sveiv inn
 6. 6
  Fangst og slipp anbefales på det sterkeste. Bass er det mest populære spillet fisk i USA Mange bass fiskeri inneholde eneste innfødte fisk og i noen tilfeller er overfisket. Slippe fangsten sikrer fremtiden for bass befolkningen og det betyr mer fisk å fange i fremtiden.
 7. 7
  Hvis du bestemmer deg for å beholde den til middag, er den beste metoden for å holde fisken i en live brønnen eller på en stringer før du er klar til å drepe den. Hvis det ikke er et alternativ, drepe fisken raskt (stump gjenstand til baksiden av hodet), incise magen og fjern tarmen (sørg for å fjerne nyrene som er opp mot ryggraden) og deretter sette den direkte på is. Hvis du ikke har en kulere tilgjengelig, en "stringer" eller bøtte med vann vil holde det litt kjølig. Hvis du ikke har tenkt å spise fisken, returnere det til vannet ved forsiktig å holde den i vannet - sikre gjellene kan åpne og lukke og la vannet passere gjennom.
 8. 8
  Hvis bassen du fange har svart hud, slipper du den. Kjøttet er veldig feit og noen sier det smaker som menthols. (Merk: En bass med "svart hud" bare betyr at det har vært i grunne i solen og har formørket gjennom soleksponering Mye det samme som et menneske å få en solbrun..
 9. 9
  Du ønsker kanskje en topwater agn hvis du ønsker å fange en stor bass ting du trenger for dette, er en bug som likner topwater agn jeg vil anbefale opprører bumble-bie lett å finne i walmart.

Tips

 • Naturlige farge agn fungerer best - greener, brunt, vannmelon rødt.
 • Luktene og vekt kan øke din sjanse for å fange en fisk. Prøv et bredt utvalg for å se hvilken som er riktig for det området du skal fiske i.
 • Kaste din linje og agn parallelt med kysten eller tregrensa eller brushline du arbeider og trekke agnet tilbake mot deg på denne måten. Dette vil gi lokke / agn en lengre tid i streik sone, og vil med tiden øke streik prosenter fordi du utvide din agn eksponering for bass for en lengre periode. Som mange andre idretter, vil den kunnskapsrike angler jobbe prosenter.
 • Ikke overse skapningen agn og kunstige ormer - mange erfarne bass sportsfiskere vil bekrefte dette forslaget: uten å lykkes, har den største bass noensinne fanget blitt karret til seg ved hjelp av disse enkle agn og teknikker med en spinnende hjul / stang combo.
 • Ikke bare er avhengig av kunstig lokker - en fin natt crawler kan også produsere spektakulære resultater.
 • Sjekk om du trenger fiskekort, avgifter fra disse lisensene bidrar til å sikre en bærekraftig og forsvarlig fiskemuligheter!
 • Ikke mist motet hvis du ikke fange fisk første gang. Du må vite innsjøen. Tenk å få et kart for den aktuelle innsjøen.
 • Akkurat som med alt annet, tar bass fiske praksis. Jo mer du fiske og lære mer flaks vil du ha på vannet.
 • Pitch agn i eller nær synlig børste og vann rusk. Bass henge ut i nærheten og under struktur for å vente på et bakhold muligheten til å mate. Jo mer selvsikker blir du, kan du selv begynne å hoppe agn av denne strukturen til å oppfordre en reaksjon streik fra en nærliggende bass. Det er riktig, vil bass streik lokker når de er sultne og når de er, i mangel av et bedre ord, irritert!

Advarsler

 • Tenke to ganger om å spise en bass du kan fange. Reservoar og oppbevaring dammer kan produsere noen store bass, derimot, oppbevaring dammer samle avrenning avfall og giftstoffer fra grunnvann. Å spise disse fiskene kan være farlig for helsen din. Omvendt, fanget bass fra større innsjøer og elver er det beste alternativet for fisk ikke like sannsynlig å være giftig med metaller som kvikksølv og andre forurensninger. Dette skyldes i stor utstrekning det faktum at sjøen vann etterfylles i forskjellig grad av mater-elver og underjordiske kilder.
 • Pass på at du har en lisens til å fiske.

Ting du trenger

 • Agn
 • Rod
 • Reel
 • Område å fiske
 • Bass båt, hvis mulig