Wkeno

Hvordan fiske etter alligator gar

Hvis du er interessert i å teste din takle mot en £ 100, forhistorisk utseende fisk, og har tilgang til de grumsete saktegående vannet i den nedre Mississippi River drenering området, kan Alligator Gar være bare fisken for deg. Her er noen tips for å prøve dette toothy fisk på for størrelse.

Trinn

Hvordan fiske etter alligator gar. Mange sørlendinger vil fortelle deg den foretrukne metoden for fiske etter gars er bowfishing!
Hvordan fiske etter alligator gar. Mange sørlendinger vil fortelle deg den foretrukne metoden for fiske etter gars er bowfishing!
 1. 1
  Mange sørlendinger vil fortelle deg den foretrukne metoden for fiske etter gars er bowfishing! De tar til saktegående backwaters av elver i Sørøst-Europa med sammensatte buer og fiske piler. Bow-fiske er mye mer spennende for mange, er det jakt og fiske kombineres. Her, derimot, vil vi se på muligheten for faktisk å hekte gar.
 2. 2
  Sørg for at riggen til oppgaven, vi snakker om en fisk som veier opp til 250 pounds, med dusinvis av skarpe, nål-lignende tenner. Du kan vurdere følgende noen ganske god takle set-ups.
  • Stor åpen front eller spinnende hjul i stand til å holde 150-200 meter av 30-100 pund test mono-filament linje. men det er mulig også å gjøre det med en liten snelle med lys linje, for eksempel 10-17 lb test.
  • 6 ft-8foot stiv-actioned grafitt eller kompositt stang.
  • 3 fot stål leder, 60-100 pund test
  • 2/0 treble krok
  • 1/4 oz. slip søkke, med delt skutt søkke for å holde den over kroken.
  • Plast eller kork bobber (float), i stand til å holde agn og riggen suspendert nær vannoverflaten.
  • Klepp, eller hvor juridiske, en 22 kaliber rifle, for underkaste toothy fisk ved landing det.
 3. 3
  Plukk en god størrelse levende agn. Noen mennesker i de lavere deltaet farvann nær Gulf Coast foretrekker 10-12 tommers mulle, og ofte foreslår å fjerne vekten før du bruker dem, men noen juridiske agnfisk, slik som shiners, Shad, eller suckers er på gar meny.
 4. 4
  Finn et Slough, bakevje, eller døde lake (en innsjø som er oversvømt av en tilstøtende elv når vannet er høy, men er omgitt av land når elva er på normalt nivå). Sikker tillatelse til å fiske dette vannet, og hva lisenser er nødvendig i den jurisdiksjonen du skal fiske i. Du må ha tilgang til fiske ditt valg av steder, så hvis det ikke er bank-tilgang, må du kanskje å sikre en båt.
 5. 5
  Sett ut på din ekspedisjon. Hvis du har valgt å fiske fra båt, har noen til å følge deg hvis du velger å fiske ukjente farvann, og sørg for at du har alle de nødvendige båtliv sikkerhetsutstyr med deg.
 6. 6
  Se for skolegang agnfisk, som Shad, Shiners eller ferskvann mulle (saltvann mulle, hvis du er fiske en brakkvann locale). Når du oppdager en fiskestim bryte vannet som om de blir gjetet av en sulten rovdyr, er du sannsynligvis i gar landet. Rigg agn, og kastet på skolen. levende agn som fungerer best.
 7. 7
  Hold et øye med float din. Når det begynner å torpedere over toppen av vannet, eller bare ren dykk mot dypet, senke stangen mot det, vente på 7 sekunder etter linjen trekker stramt, fordi de gar svømmer med maten hans, før han spiser det. Deretter "satt" ned kroken hvor den vil fange hans bunnen kjeven som ikke Boney. Alligator Gar har et hardt, benete plate i munnen (grunnen fiskere foretrekker treble kroker), og betydelig kraft for å trenge det.
 8. 8
  Vurdere fisken når du føler spenningen på linjen din. Meget stor fisk vil kreve en betydelig kamp til land, og du kan finne det nødvendig å justere dra for å bære den ned. Prøv å holde fisken styrt unna logger, pensel, eller andre snags å holde ham fra å bli flokete, hvor du vil nesten helt sikkert miste ham.
 9. 9
  Kjemp deg fisken til den er oppbrukt. Prøv aldri å tvinge enda en mindre gar inn i båten mens det fortsatt har kampen igjen i den. Alligator Gar har vært kjent for å bite aggressivt i selvforsvar. For svært stor gar, kan det være best å gill klepp dem, slik at hodet (og tenner) kan styres bort fra beboerne i båten før bringe den om bord.
 10. 10
  Vær ekstremt forsiktig hvis du velger å slippe fangsten. Fjerne en treble krok fra en munn full av nålen som tenner krever en svært lang-nosed tang, og kutte linjen vil forlate treble krok innebygd i fiskens munn, la det liten sjanse for å overleve.
 11. 11
  Vurdere å ta noen fisk du fanger hjem til middag. Dette kan heve en masse øyenbrynene, siden de fleste mennesker rett og slett velger å ikke spise gar, men kjøttet er spiselig, og noen kilder sier det er ganske tasty.K
 12. 12
  Eller du kan selge det av pund noen mennesker vil betale gode penger for alligator gar kjøtt.
 13. 13
  Alligator gar har blitt sterkt redusert i antall i de aller fleste av sine opprinnelige territorium. Disse gigantiske, ferskvann rovdyr er i trøbbel. Louisiana og Texas er to av de få landene som fortsatt har fishable antall av disse levende fossiler. På grunn av dette, og håp om å redde alligator gar for fremtidige generasjoner, fang og slipp av disse rart fisken er den beste politikken. Å gjøre et par dollar er ikke tilstrekkelig grunn til å skyve denne arten videre mot utryddelse, som har skjedd i mye av sin tidligere territorium.

Tips

 • De beste landene å finne dem i er Texas (der den største er funnet), Mississippi, Louisiana, Arkansas, Alabama og Florida.
 • Gi alvorlige hensyn til å ansette en guide for din første tur fiske etter disse fiskene. Tiden en guide vil spare, samt sikkerhetsmessige hensyn bør gjøre turen mye morsommere.
 • De kan veie over 250 kg. Den Alligator Gar kan overleve opptil to timer over vann, er den største arten av gar, og er den største utelukkende ferskvannsfisk i Nord-Europa. Det kan være så lenge som åtte til ti meter og ofte veier minst 200 pounds ved forfall. Den gjeldende verdensrekorden for største Alligator Gar fanget på stang og snelle er £ 279 0oz. [1] Den største tatt av Bowfishing er £ 365.
 • Er det Henderson Swamp vest for Baton Rouge, Louisiana, og Lake Ponchartrain, nord for New Orleans, Louisiana, befolket med Alligator Gars, som er Pearl og Pascagoula River i Mississippi, Mobile, Tensaw, Tennessee, og Tombigbee Rivers i Alabama, og Escambia, Choctawhatchee, og Appalachicola Rivers i Florida Panhandle. Men Texas elver som Colorado, Trinity, Guadalupe, Sabine, og andre store kanaler er mest besøkes og har de største posten gars til dags dato, samt de største kjente populasjoner av dem. Det beste stedet å fiske dem er Colorado hvor som helst nedstrøms fra Austin til kysten.
 • Når du tar med gar inn i en båt eller på land, IKKE ta tak i gar av snuten fordi tennene stikker ut på siden av munnen hans, slik at hvis han thrashes han lett kan kutte hånden.

Advarsler

 • Det er historier (noe underbygget) av Alligator Gars bite føtter som dingler i vannet ut av brygger og elvebredder.
 • Se etter en flygende krok eller annen terminal takle hvis fisken blir gratis, blir spenningen på linjen disse inn i farlige raketter.
 • Du kan skade ryggen ved å plukke den opp selv.
 • Respekter tennene av denne fisken, aldri holde en hånd, selv med skinnhansker, inn i munnen sin.

Ting du trenger

 • Heavy duty fiskeutstyr.
 • Båt og motor er valgfrie, men foretrukket.