Wkeno

Hvordan å forebygge eller overleve en apekatt angrep

Enten i de avsidesliggende skogene i Bali eller i bakgården til noen eksotiske dyr forhandler, kan du støte på en ape. For å unngå personskade til deg selv eller til monkey, les videre for tips om hvordan du kan beskytte deg mot noen "uønsket" kontakt. Da aper har en unik muskel-strukturen, og kan ha opptil 4 ganger høyere dose enn den gjennomsnittlige menneske på grunn av mengden av melkesyre i blodet.

Trinn

Hvordan å forebygge eller overleve en apekatt angrep. Lær at uansett hva situasjonen er, aldri hekle en ape.
Hvordan å forebygge eller overleve en apekatt angrep. Lær at uansett hva situasjonen er, aldri hekle en ape.
 1. 1
  Lær at uansett hva situasjonen er, aldri hekle en ape. De har følelser og få irritert, og de er veldig instinktiv. Så hvis du sinne eller irritere en ape det vil bite, klø eller påføre andre fysisk skade på deg.
 2. 2
  Ta riktige forholdsregler, avhengig av situasjonen. Se deg rundt og tenker for deg selv: "Er ape i en sikker kabinett?" Hvis ikke, "Er det et sted hvor jeg kan sikre meg selv om apen skulle angripe?" Unngå operasjoner der aper er på bånd eller knyttet til trær.
 3. 3
  Erkjenne at selv om apen er i et bur eller innhegning, må du holde en avstand fra buret. Ikke legg hendene på buret, heller. Bare se på avstand.
 4. 4
  Hvis du er i en situasjon hvor ape er ikke i bur, du spiller en helt annen ball spillet. Igjen tenker: "Er apekatt løs?" "På en kjetting eller tau?" "Innen gripe tak avstand?" Hvis situasjonen virker trygt, går du videre til neste trinn.
 5. 5
  Skritt tilbake og se på deg selv. Har du mat, skinnende smykker, briller, barn eller leker med deg? I så fall bør du fjerne disse elementene eller deg selv fra situasjonen. Monkeys er tiltrukket ting som skinner, lukter godt og lage bråk, så vær klar over hva du kan dingler foran ansiktene deres.
 6. 6
  Hold deg rolig i uheldige og usannsynlige tilfellet at du blir angrepet. Hvis ape belaster deg, ikke slå tilbake. Apekatten kan løpe, hoppe og klatre bedre enn deg. Finne noe å komme i mellom deg og apekatten - en søppel kan lokket, en bil eller en ståldør, noe du har som fungerer.
 7. 7
  Beskytt deg selv ved å barrikadere deg et sted - et bad eller bygging av noe slag, din bil. Noe trygt og sikkert bør være i orden. Med mindre du har virkelig sint eller irritert ape, bør det mister interessen i løpet av minutter og gå unna.
 8. 8
  Varsle eieren først og deretter dyr kontroll, men bare hvis det er absolutt nødvendig.
 9. 9
  Aldri komme innenfor apen rekkevidde.
 10. 10
  Mange apekatter streife vill, men er ofte i kontakt med mennesker. Aper som disse er ofte hånet av barn som kaster steiner og andre gjenstander på dem. En god taktikk for å skremme bort en ape, er å late som å kaste noe på dem eller å bære et par små steiner for å kaste på bakken nær ape føtter. Aldri kaste stein direkte på ape med mindre du er i alvorlig fare.

Tips

 • Bli den større primas. Ikke hyle, skrike eller synge til monkey. Å være aggressive vil bare få deg angrepet. Du er den menneskelige, har du frontal cortex, kan du skille mellom rett og galt. Så ikke opptre som en idiot.
 • Ikke undervurder en ape styrke. De er sterkere enn du tror. Vitenskapen har vist at noen primater kan være opp til fire ganger sterkere enn den gjennomsnittlige mannen.
 • Bruk sunn fornuft og vær trygg!
 • Vær forsiktig med piercinger. Nok sagt.
 • Monkeys ofte inn boliger gjennom kjøkkenet på jakt etter mat. Hold kjøleskapet låst. Og holde maten under lås og nøkkel.
 • Langt hår er farlig. Knytte det tilbake eller sette den opp når rundt aper.
 • Aldri erte eller provosere en ape / primat, kan de lese det som aggressiv atferd og handle på det
 • Aldri vise tennene. Til en ape, betyr en stor toothy glise en utfordring. Han vil definitivt angripe deg.
 • Unngå kontakt med øyne, da dette er en trussel. Prøv å fokusere på hendene eller noe annet enn ansiktet.
 • Hold avstand Det tar lang tid for en ape å stole på deg nok til å la deg komme nær -. Flere uker til måneder. Med mindre du er på en kontrollert situasjon, ikke gå i nærheten av ape.
 • Alltid holde avstand, de er ville dyr og må respekteres. Hvis du viser respekt de vil også
 • Vi står overfor ape angrep svært ofte i vår høyblokk. Noen naboer holde gummi slanger på kjøkkenet. Andre, når de finner apekatter på kjøkkenet, låse sin dør og spille høyt trompet utenfor.

Advarsler

 • Skjønner hva kall dyr kontroll gjør. Den sier: "Vi galne, det er et farlig dyr her." I noen stater hvis du rapporterer en løs ape, eller en matbit, vil dyr kontroll komme og skyte apen. Bare fordi du arbeider med et dyr som ikke kan forsvare seg selv betyr ikke frie tøyler-hvis du ringer dyr kontroll du bedre være alvorlig. Så tenke på konsekvensene.
 • Enkelte aper, da i grupper, forsvare og angripe sammen.
 • Aper har vært kjent for å slenge deres avføring. Prøv å bruke briller og passende klær når du er i nærheten.
 • Monkeys er ville dyr, de er uforutsigbare.

Ting du trenger

 • Et trygt miljø.
 • Et sted å flykte og sikre deg selv
 • Rømningsvei i scenariet av et angrep.